Μήνυμα στις 17/6/2016 στις 16:58 @Διάφορα
Ξεκίνησα πρόσφατα την αναζήτηση των φακών, αφού με τα γυαλιά δεν τα πήγαινα και τόσο καλά :D Ασε μου έπεφταν συνέχεια ή κάπου τα ξεχνούσα. Λοιπόν, ο οπτικός δεν μου πρότεινε κάτι συγκεκριμένο και έτσι ξεκίνησα τη αναζήτηση στο διαδίκτυο. Βρήκα αυτούς τους biofinity biofinity που «λένε» πως είναι πολύ καλοί. Τους έχει δοκιμάσει κανείς, αξίζουν; ή να δω τίποτα ποιο φθηνούς αλλά να είναι και καλοί ως προς την ποιότητα; Δεν πήρα από το μαγαζί επειδή κάτι μου βρόμαγε στη τιμή και είπα να το ψάξω. Τελικά το ιντερνετ με έσωσε. Τι λέτε; Πήγαινε στο θέμα: Φοράτε φακούς επαφής αν ναι, ποιους;
Μήνυμα στις 17/6/2016 στις 15:54 @Sex
Είναι πολύ λεπτό το θέμα... Αλλά δεν γίνεται να ταλαιπωρείσαι έτσι. Πρέπει να τον αντιμετωπίσεις και να του πεις. Τουλάχιστον θα ησυχάσει το κεφάλι σου. Μπορεί και να έχει αίσιο τέλος... good luck :)
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω;;;
Μήνυμα στις 17/6/2016 στις 15:48 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν έχει δίκιο σε αυτό. Αν πραγματικά σε θέλει και είστε σε μια σχέση τόσο καιρό, θα έπρεπε να το κάνει και από μόνη της, χωρίς να το ζητήσεις. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά πιθανών δεν σας βλέπει σαν 1 και μαζί για πάντα, γιαυτό και σου έδωσε αυτήν την απάντηση. Μίλα μαζί της, και εξήγησε - χαλαρά και όμορφα - για ποιο λόγο το είπες, και ότι δεν θες να περάσεις τόσο χρόνο μακριά της, και στο κάτω-κάτω, ότι δεν έχεις κανένα λόγο να πάρεις γερμανική υπ., και το κάνεις μόνο για την σχέση σας.
Πήγαινε στο θέμα: Πως θα αντιδρουσατε στην θεση μου? |