Μήνυμα στις 12/6/2016 στις 13:31 @Sex
Είμαι 12 χρονών και την Δευτέρα 6/6/16 μου ήρθε για πρώτη φορά περίοδος.. Την Δευτέρα και την Τρίτη στην σερβιέτα έβλεπα αρκετό αίμα,την Τετάρτη πολύ λίγο,την Πέμπτη και την Παρασκευή ένα καφέ υγρό και το Σάββατο και την Κυριακή ούτε ένας λεκές στην σερβιέτα..Τι να κάνω?Πώς θα ξέρω αν μου τελείωσε?Η μαμά μου δεν είναι εδώ για να την ρωτήσω..Πώς θα ξέρω αν σίγουρα μου τελείωσε και αν επιτρέπεται να μπω στην θάλασσα?Απαντήστε παρακαλώώώώ Σημείωση moderator: Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 13 χρονών για να έχεις προφίλ στο ftou.gr. Πήγαινε στο θέμα: Για γυναικες
Μήνυμα στις 9/6/2016 στις 20:32 @Θ. Κλημεντίνη
ομως εγω δεν ξερω τι να κανω...να δηλωσω γαλλικα που ξερω κατι λιγα ή γερμανικα που θα κανουν οι 2 κολλητες μου?αν χωριστουμε με τις γλωσσες θα ειμαι μαζι τους αν βαλω γερμανικα,ενω γαλλικα...
Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος τμηματων στο γυμνασιο
Μήνυμα στις 9/6/2016 στις 16:49 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον,τον σεπτεμβριο θα παω 1η γυμνασιου και η καθηγητρια γαλλικων ειναι Η στριγκλα!στο δημοτικο εκανα 2 χρονια γαλλικα και ξερω κατι,ομως στο γυμνασιο θελω να κανω γερμανικα γτ η καθηγητρια ειναι πολυ κουλ,χαλαρη.οι κολλητες μου θα κανουν γερμανικα,και γω στην αρχη ηθελα αλλα το ξανασκεφτηκα και τα γαλλικα θα μου φαινονται πιο ευκολα.το θεμα ομως ειναι:τα τμηματα χωριζονται και με τις λωσσες και αλφαβητικα ή μονο με τις γλωσσες ή μονο αλφαβητικα?
Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος τμηματων στο γυμνασιο |