Μήνυμα στις 19/12/2017 στις 07:39 @Κλάψιμο
Καλησπερα.Ειμαι 15 χρονων παω Α λυκειου κι εχω ενα θεμα.Οπως ειδαε απο τον τιτλο τσκωνομαι με τους γονεις μου για ενα συγκεκριμενο θεμα το οποιο ειναι τα θετικα μαθηματα.Εχουν αποδεκτει οτι με ενδιαφερει η θεωρητικη κατευθυνση αλλα συνεχιζουν κι μου φωναζουν οταν δεν τους λενε καλα λογια οι καθηγητες των θετικων μαθηματων ή οταν δεν γραφω καλα σε καποιο θετικο μαθημα ενω στα θεωρητικα μαθηματα τους λενε πολυ καλα λογια.Τους εχω εξηγησει πολλες φορες οτι θα παω θεωρητικη και οτι δεν με ενδιαφερουν εκεινα τα μαθηματα αλλα συνεχιζουν.Δεν καταλαβαινουν οτι οσες φορες εχω προσπαθησει να τα διαβασω κι να τα καταλαβω μου ειναι αδυνατο κι δυσκολο. Θα ηθελα να με βοηθησετε τι να κανω πως να τους κανω να καταλαβουν οτι δεν μπορω εκεινα τα μαθηματα ωστε να σταματησουν οι καυγαδες. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο ευχαριστω για τον χρονο σας. Πήγαινε στο θέμα: Τσακωνομαι με τους γονεις μου
Μήνυμα στις 8/6/2016 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
Ακόμα βρε παιδιά? Πλησιάζει μέρα που θα βγούμε να κάνω κίνηση ή όχι?
Πήγαινε στο θέμα: Με βλέπει σαν φίλο ή οχι
Μήνυμα στις 7/6/2016 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του ftou forum! Είμαι 15 χρόνων και πριν από λίγο καιρό άρχισα και μιλαγα με κοπέλα ωραία και έτσι γνωρίστηκαμε.Την πρώτη μέρα κιόλας μιλησαμε περίπου 2:30 ώρες.Μιλαμε καθημερινα.Της πρότεινα να πάμε καμία βόλτα και είπε οκ αλλά θα πάμε σε παρέες.Ενταξει δν με πολύ νοιάζει πως θα παμε με παρέες.Το πρόβλημα είναι που με έχει μπερδέψει μου είχε πει ότι θες σε σχέση αν σου αρέσει καμία κοπελιά λες μου εμένα να σε βοηθήσω.Γενικως καμία φορά μου πετάει και της πετάω διάφορα τέτοια για σχέσεις και κλπ.Το προβλημα είναι με βλέπει σαν φίλο ή όχι για να κάνω κίνηση? Αγόρι δν έχει το έχω τσεκαρει και μου το έχει πει και ίδια. Λοιπόν εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Με βλέπει σαν φίλο ή οχι |