Μήνυμα στις 12/9/2017 στις 21:26 @Κλάψιμο
Λοιπον παω πρωτη λυκειο χωρις αλλα δεν ξερω πολλα παιδια 8-9 μονο(τους ειχα στο γυμνασιο αλλα ηταν σε αλλες ταξεις)με αυτους δεν κανω παρεα γιατι κανουν παρεα μεταξυ τους και δεν εχουμε και κατι να πουμε. Μονο με ενα παιδι και με την δίδυμη αδερφη του κανουμε παρεα που τους ξερω.τωρα επειδη δεν ειμαι και πολυ κοινωνικος πιστευω θα δυσκολευτω να κανω φιλους. Σημερα μας βαλανε σε ταξη και ξερω 3 παιδια απο περσι αλλα με αυτους μιλαω πριν μπουμε στην ταξη γιατι δεν ξερω αλλους.στη ταξη καθομαι μονος μου καλοριφερ παραθυρο προτελευταίο θρανιο και ακριβως πισω μου καθεται μια κοπελα (νομιζω εχασε ταξη) που ολο μιλαει με ενα αλλο παιδι που δεν το ξερει τυχαια κατσανε μαζι και αρχισε να του μιλαει αυτη για διαφορα. Μαλλον ηθελε να τον κανει φιλο για να εχει καποιον να μιλαει ολη την χρονια. Απο οτι την ειδα δεν εβαζε γλωσσα μεσα.τελος παντων δεν ειναι οτι ζηλευω που τον κανει παρεα και εμενα οχι απλα δεν βλεπω αλλα παιδια με το ενδιαφερον της κοπελας για τους καινουργιους. Ειναι αυτο που φοβομουν ο καθενας με την παρεα του...και αυτο με κανει να φοβαμαι πως θα βγαλω ολο το λυκειο χωρις 2-3 ατομα να εχω να λεω εστω καμια μαλακια στο διάλειμμα.νταξει εχω αλλα θα ηθελα να γνωρισω αλλα ατομα οχι αυτα τα 3 παιδια που τα ξερω απο 7 ετων. Πειτε μου λοιπον πως γινεται ενας ντροπαλος χαρακτηρας σαν εμενα να βρει καινουργιους φιλους σε ενα τοσο μη φιλικο περιβαλλον οπως το σχολείο μου. Τωρα που το σκευτομαι θα παμε κατα την διαρκεια της ευδομαδας σσε ολες τις αιθουσες αρα θα εχω ευκαιριες να κατσω με κανεναν ανθρωπο και τον γνωρισω αλλα δεν τους βλεπω ολους και τοσο προθυμους. Τι διαλο ολοι ντροπαλοι και αμηχανοι ειμαστε;τωρα δεν ξερω ισως φταιει οτι ειναι ακομα πρωτη μερα?? Πειτε μου και εσεις προσωπικές σας εμπειριες και συμβουλες! Πήγαινε στο θέμα: Νεο σχολειο χωρις φιλους..
Μήνυμα στις 27/8/2017 στις 05:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν εχεις σοβαρο λογο να πας στο γιατρο το τελευταίο πραγμα που σε νοιαζει ειναι αν θα δει το τσουτσουνι σου.ντροπη ειναι να εισαι 16 χρονών μαντραχαλος και να εισαι ετοιμος να κλαψεις γιατι ξερεις τι πονος σε περιμενει οχι να σου δει ο γιατρος το πουλι...Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή προς παιδιά και εφήβους
Μήνυμα στις 11/7/2017 στις 05:09 @Κλάψιμο
Εχω μπερδευτεί .ποιος νοικιαζει τι; οι γειτονες σου τι ειναι ; εσυ τους πληρωνεις η αυτοι εσενα; εγω καταλαβα οτι το σπιτι που μένεις ανηκει στους γειτονες σου και εευ πληρώνεις. Αν ειναι ετσι τοτε μπορεις να παρεις και εσυ την εκδηκηση σου. Για αρχη αλλαξε κοδικους στο wifi αν σε ρωτησουν πες απλα οτι το εκοψες γιατι δεν εχεις να το πληρωσεις. Δευτερον νομιζω δεν επιτρέπεται να μπουκαρουν στην αυλη σου με το ετσι θελω. Εφοσον το νοικιάζεις το σπιτι ειναι δικο σου. Θα μπορουσες να τους κανεις μυνηση για αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τους νοικιαρηδες..
Μήνυμα στις 9/6/2016 στις 09:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:proteine tis na vgeite monoi sas an pei nai tote na kaneis kinisiΠήγαινε στο θέμα: Με βλέπει σαν φίλο ή οχι
Μήνυμα στις 8/6/2016 στις 11:44 @Θ. Κλημεντίνη
kaneis re paidia?
Πήγαινε στο θέμα: goustaro mia fili
Μήνυμα στις 6/6/2016 στις 02:58 @Sex
ego eimai 14 kai tora arxisa na vgazo prepei na perimeneis an eisai mikroteros
Πήγαινε στο θέμα: αυνανιζομαι αλλα δεν βγαινει σπεμα...
Μήνυμα στις 5/6/2016 στις 17:32 @Θ. Κλημεντίνη
το ειχα ξαναγραψει αλλα δεν πηρα απαντηση. Ισως πάρω τωρα λοιπον : Γειά σας μέλη του ftou!!!Δεύτερη φορά γράφω εδω και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.Είμαι 14 και τον σεπτέμβρη θα πάω 3η γυμνασίου.Απο την πρώτη δημοτικού είχα στην τάξη μια φίλη μου.τότε δεν έδινα σημασία αλλα τώρα που είμαστε στο γυμνασιο καταλαβα πως μου αρεσει πάρα πολυ. αρχικα το καλοκαιρι απο την 6η δημοτικου μέχρι την 1η γυμνασιου μιλάγαμε παρα πολύ στο chat το ιδιο και το καλοκαιρι της 1ης γυμνασιου για την 2α γυμνασιου.Είναι η πιο όμορφη της ταξης και ηταν στην "famous" παρέα της τάξης μέχρι που την έδιωξαν επιδεί φασώθηκε με τον γκομενο της κολλητης της και τα είχανε στα κρυφα για κατι μερες ενω τα ειχε ταυτοχρονα με ακομα εναν απο την παρεα.τωρα εμεινε με το πουλι στο χερι αλλα εγω ακομα την γουσταρω...το θέμα ειναι πως δεν είμαι και τόσο ομορφος γιατι ειμαι λιγο χοντρουλης (οχι παχυσαρκος,αλλα εχω λιγα κιλα παραπανω και ξεκινησα γυμναστιριο ειμαι στην 5η μερα σημερα)και δεν νομιζω να της αρεσω ετσι.Απο οτι καταλαβα της αρεσει να μιλαμε μαζι στο chat (εκτος αν το κανει απο αγκαρια και το κριβει καλα) αν και ποτε δεν μου εχει στηλει απο μονη της.λοιπων ακουω γνώμες και ευχαριστω για οτν χρονο σας...!!!
Πήγαινε στο θέμα: goustaro mia fili
Μήνυμα στις 3/6/2016 στις 22:47 @Θ. Κλημεντίνη
den mas eipes file ti egine
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τα ζητησω απο κοριτσι.
Μήνυμα στις 3/6/2016 στις 22:40 @Θ. Κλημεντίνη
phgene gymnastirio
Πήγαινε στο θέμα: πος μπωρω να χασο κιλα |