Μήνυμα στις 16/1/2017 στις 00:42 @Διάφορα
Λοιπόν,είμαι θεωρητική και όσο πλησιάζει ο καιρός να πάρουμε βαθμούς σκιάζομαι.Γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω απλά γνωρίζω οτι στα θετικά μαθήματα θα εχω γυρω στο 10. Αυτο φυσικα ριχνει τον μεσο ορο αρκετα. Στα θεωρητικα πανω απο 16. Καθε φορα που γραφαμε στα θετικα εγω εκανα επαναληψη στα αρχαια ή στα λατινικα για του χρονου. Τώρα νιωθω τυψεις,οι γονεις μου δεν θα μου φωναξουν ή κατι. Απλα δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι.
Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοί Β Λυκ
Μήνυμα στις 23/8/2016 στις 10:20 @Θ. Κλημεντίνη
Εχω ενα θεματακι κι οσο πλησιαζει ο καιρος να αρχισουν τα σχολεια με προβληματιζει ακομα περισσοτερο.Λογω καποιων σοβαρων προβληματων εχασα μια χρονια (θα πηγαινα πρωτη λυκειου) και τωρα θα παω παλι πρωτη αλλα με διαφορετικα ατομα που δεν ξερω. Νιωθω αβολα γιατι η ταξη μου θα συνεχισει κανονικα και θα τους βλεπω φυσικα στα διαλλειμματα αλλα φοβαμαι μηπως μεσα στην ταξη δεν με συμπαθησουν ή σχηματιζουν λαθος γνωμη. Δεν ανοιγομαι ευκολα γενικα. Εχετε καποια συμβουλη? Τα παιδια της καινουριας ταξης δεν τα ξερω καν.
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγη τμηματος
Μήνυμα στις 26/5/2016 στις 22:03 @Διάφορα
Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ολοι αυτο ελεγαν,οτι ειναι περιεργη αισθηση,οχι πονος,τελως παντων ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: Ράμματα
Μήνυμα στις 26/5/2016 στις 20:30 @Διάφορα
Λοιπον γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα αρχικα. Πριν 5 μερες εκανα μια εγχειρηση στον θωρακα και εχω ραμματα. Σε περιπου μια εβδομαδα εχω ραντεβου να μου τα βγαλουν και φοβαμαι οτι θα πονεσω. Εχει βγαλει κανεις να μου πει εμπειρια; Πήγαινε στο θέμα: Ράμματα |