Μήνυμα στις 27/8/2016 στις 11:33 @Sex
Μπήκε στο δωμάτιο μου γιατί ήθελε να μου πει κάτι. Πάντως το συζήτησα ιδιαίτερα μαζί της και μου είπε ότι δεν υπάρχει προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Με είδε όταν την επαιζα
Μήνυμα στις 26/8/2016 στις 16:03 @Sex
Λοιπόν πριν από λίγο με είδε η αδελφή μου 15 χρόνων να την παίζω εγώ ειμαι 14. Τι να κάνω. Εχω έρθει σε δύσκολη θέση.
Πήγαινε στο θέμα: Με είδε όταν την επαιζα
Μήνυμα στις 2/8/2016 στις 10:58 @Sex
Λοιπόν παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Εδώ και κανα μήνα τα εχω με ένα κορίτσι. Εχθές είχαμε πάει σε μια παραλία. Κολυμπησαμε όλα μια χαρά. Αργότερα επειδή αρχίσαμε να βαριόμαστε είπαμε να περπατήσουμε στην παραλία. Όταν απομακρύνθηκε αρκετά από το beach bar με χουφτοσε στον κόλο αρχίσαμε μετά να φιλιομαστε όπου σε ένα σημείο μου κατέβασε το μαγιό. Εγώ εκείνη την ώρα ντράπηκα γιατί μου ειχε καβλωθει. Τέλος πάντων τελικά μου πήρε πίπα και ήταν πολύ ωραία αλλά τώρα τι να κάνω για να της το ανταποδώσω; Και επίσης έχυσα αρκετά γρήγορα δηλαδή μέσα σε πέντε λεπτά έχυσα γιατί τόσο γρήγορα . Να πω ότι είμαι 15 χρόνων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Μου πήρε πίπα βοήθεια
Μήνυμα στις 21/5/2016 στις 12:59 @Sex
Καλησπέρα. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Πριν από μερικές μέρες είθε ο κολιός μου στο σπίτι για να μεινει μερικές μέρες. Μια μέρα που έλειπαν οι γονείς το πρωί αρχίσαμε να μιλάμε για το σεξ και για τα κορίτσια. Ύστερα με ρώτησε εάν τον παίζω. Εγώ του άπαντησα ναι. Εδώ να πω πως είμαι 14 . Μετά αρχίσαμε να λέμε ποσί την έχουμε και τέλος με είπε εάν εχω τα κότσια να του την δείξω στην αρχή εγώ δειλιασα αλλά επηδη επέμενε του την έδειξα α με τον όρο να μου την δείξει και αυτός αφού μου την εδείξε τότε αρχίσαμε να τις παίζουμε ύστερα άρχισε να μου την παίζει και στόλος νου πήρε πίπα. Εγω στην αρχή τρόμαξα αλλά επήρεια μου άρεσε τον αφησα. Και θέλω να ρωτήσω τώρα επειδή μου άρεσε σημαίνει πως είμαι γκαι; ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Πήγαινε στο θέμα: Διαφορά με φίλο |