Μήνυμα στις 13/5/2016 στις 20:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν εχεις στισει μπορεις να χυσεις πχ αν κατσει καμια ομορφη φιλθ σου στα ποδια σου κι αρχιση να χορεβει ( να εισται ντυμενει κανονικα ) εως του να κανεις ερωτα - προκαταρκικα - να σου τραβιξει η συντροφος σου - να δεις ενα ονειρο το οποιο να σε ερεθισει κι αλλα ελπιζω να σε καλιψαΠήγαινε στο θέμα: Χυσιμο
Μήνυμα στις 12/5/2016 στις 22:13 @Sex
Καλησπερα . Μου συνεβησε μια περιεργη στηγμη ενω δεν ειχαμε παρει προφιλαξεις . Λοιπον εγεινε ως εξεις , οταν ενιωσα οτι τελειονω τραβιχτικα κι βγεικα αλλα οταν βγειχα εχασα την εσθηση αυτην σε αυτη την περιπτοση τελιωσα μεσα στην συντροφο μου ή απλα δεν τελιωσα ? Ευχαριστω εκ των προτερων !!! Πήγαινε στο θέμα: πως καταλαβενω αν εξερματονω
Μήνυμα στις 12/5/2016 στις 20:22 @Sex
Κανεις ?? Επιθειμω την βοηθεια σας ειναι επιγων
Πήγαινε στο θέμα: πως θα καταλαβω αν τελειωνει μεσα μου
Μήνυμα στις 12/5/2016 στις 18:55 @Sex
Επισεις προσεχε της τριχες να μην εισχορισουν μεσα σε σπιρακια γτ προκαλουν φαγουρα κι μενουν περισσοτερες μερες
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο πεος..😕
Μήνυμα στις 12/5/2016 στις 18:47 @Sex
Σε περιπτοση που : 1 δεν χρισιμοποιουμε αντισιλιπτικα ( φαρμακα ή προφιλακτικα ) 2 δεν το καταλαβουμε με τους 3 τροπους οπος αναφερατε υπαρχει καμοια αλλη λυση ? Εχωντας ως συμβαν να πειγενε να τελιωση κι τραβιχτικε αλλα δεν τελιωσε κι εχω την Εντιποση πως τελιωσε βγενοντας σε αυτην την περιπτοση τι πεζει ?
Πήγαινε στο θέμα: πως θα καταλαβω αν τελειωνει μεσα μου |