Μήνυμα στις 20/12/2016 στις 18:33 @Θ. Κλημεντίνη
Θα ήθελα να ρωτησω τα κορίτσια της κοινότητας αν προτιμάνε τα αγόρια τους να έχουν τρίχες στα πόδια η όχι και γιατί...
Πήγαινε στο θέμα: Προς κορίτσια
Μήνυμα στις 6/11/2016 στις 08:16 @Sex
Γεια σου φίλε..μπορείς όταν είσαι στο κρεβάτι σου να πάρεις το μαξιλάρι του ύπνου και εκεί που είναι η γραμμή για να μπει το μαξιλάρι στο ύφασμα να βάλεις τέλος πάντων το πράμα σου και να το ανεβοκατεβάζεις το μαξιλάρι..
Πήγαινε στο θέμα: Τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 23/8/2016 στις 18:01 @Διάφορα
Μπορείς να πας τουαλέτα για να κάνεις την ανάγκη σου και καλά..και εκεί να κάνεις ότι θες...απλά πρόσεχε με τον ήχο που θα κανείς..αποδεκτή αν σε κάλυψα! :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως ..;;
Μήνυμα στις 17/8/2016 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
Γλωσσοφιλα και χούφτωμα αν το θέλει! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη Φορα Φασονω
Μήνυμα στις 14/7/2016 στις 17:50 @Διάφορα
Για σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος για χάπια κατά των αιμορροΐδων..περνω αλοιφή αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα και όσο να 'ναι πονάνε λίγο..ξερω για τα χάπια daflon και για τα hemapro αλλά δεν ξερω αν κάνει να τα πάρω λόγο έλλειψης ενζύμου..ξερετε κάποια χάπια που μπορώ να πάρω για την περίπτωση αυτή και αν κάνουν αυτα τα χάπια να πάρω??
Πήγαινε στο θέμα: Αιμορροΐδες SOS
Μήνυμα στις 21/6/2016 στις 16:40 @Διασκέδαση
Παιδιά θυμάται κανεις μια σειρά που παίχτηκε στον αντ1 που λεγόταν Kyle xy νομίζω??..που μπορω να βρω ολη την σειρά με ελληνικούς υπότιτλους??
Πήγαινε στο θέμα: Σειρες τηλεορασης (Tv Series)
Μήνυμα στις 17/6/2016 στις 23:11 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά..πανω από το άνω χείλος βγάζω κάτι διάφανα σπυράκια χωρίς πύον..ξερεις κανεις τ είναι??..μπορει να φταίει τ ξύρισμα??..εχω ευαίσθητο δέρμα..δεκτες όλες οι απαντήσεις..
Πήγαινε στο θέμα: κατι σαν σπυρακια
Μήνυμα στις 15/5/2016 στις 16:50 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά..θέλω να χάσω κάποια κιλάκια και σκέφτηκα τρ που κλείνουν τα σχολεία να αρχίσω..είμαι 17 χρονών, 1.82 ύψος και 77 κιλά..τι πρέπει να κάνω από διατροφή και τι ασκήσεις στο γυμναστήριο ώστε να τα χάσω? (τα κιλά είναι κυρίως στην κοιλιά,στομάχι,μέση και γλουτούς)..παρακαλώ απαντήστε όλοι με ενδιαφέρουν οι απαντήσεις σας! :)
Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ
Μήνυμα στις 11/5/2016 στις 17:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πολύ απλά μπαίνεις στο site με τσόντες που σου αρέσει διαλέγεις μια..σου σηκώνεται και την παίζεις..ελπίζω να βοήθησα :)Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |