Μήνυμα στις 19/10/2016 στις 21:38 @Μηχανήματα
Καλησπερα.ειμαι 18 χρονων, 1.94 και 100 κιλα αλλα οχι χοντρος .ας πουμε οτι αυτοι με τους οποιους συναναστρεφομαι με λενε μπουρι , ντουλαπα, θηριο,ντουκι γιατι γυμναζομαι .απλα θελω να ξερω αν ο σωματοτυπος μου ειναι συνηθισμενος για την ηλικια μου επειδη υπηρξαν και ατομα που με σνομπαραν οτι και καλα δεν ειμαι κατι το φοβερο και σχεδον ολοι ειναι ετσι λενε.δεν ξερω τι να πω
Πήγαινε στο θέμα: σωματοτυπο
Μήνυμα στις 24/8/2016 στις 22:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Και εγω ηθελα τεφαα κομοτηνης να περασω .εγραψα 10141 και απο αθληματα πηρα 2600 οποτε πηγα στα 12741.αλλα η βαση πηγε απο περσι που ηταν 13700 στα 15090 ενω ελεγαν οτι οι βασεις θα πεσουν .πικρα εφαγα και εγω, τι να πεις .σκεφτομαι για ιεκ αλλα οι γυμναστες απο τα ιεκ δεν αξιζουν.θα ξαναδωσω αναγκαστικα και η πλακα ειναι οτι δεν θελω καθολου να ξαναπερασω οτι περασα φετος .πιστευω οτι θα ειναι μια πολυ σκατα χρονια και βαρετη αλλα ελπιζω να περασω του χρονου .αντε να ξαναστρωθω ρε γαμωτοΠήγαινε στο θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016 ΞΑΝΑΔΙΝΩ?
Μήνυμα στις 18/7/2016 στις 23:57 @Sex
Καλησπερα το πεος μου ειναι 18.5 εκατοστα σε στυση και σε περιμετρο ειναι 14 εκατοστα.ειναι μικρο?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 8/7/2016 στις 13:56 @Sex
Κοιτα να σου πω την αληθεια εγω την εχω 18.5 καυλωμενη και 13 πεσμενη .παλι πιστευω οτι ειναι λιγο μικρη.εψαξα και εγω τροπο μεγεθυνσης αλλα τζιφος.λογικα 20 και πανω ειναι το σωστο μεγεθος Πήγαινε στο θέμα: την έχω υπερβολικά μικρή?
Μήνυμα στις 30/6/2016 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα.προσφατα ζητησα καποια να βγουμε για καφε και μου ειπε ενταξει οκ .2 ωρες πριν βγουμε μου στελνει μυνημα οτι εχει φοβερο πονοκεφαλο (το οποιο νομιζω οτι ηταν ψεματα απλα για να μην βγουμε .παρολα αυτα στο ιδιο μυνημα μου στελνει οτι αν θελω να βγουμε εκεινη μπορει δευτερα και τριτη για παραδειγμα.δεν ξερω τωρα αν πρεπει να την ξαναπαρω τηλεφωνο γιατι μπορει να φανω "απελπισμενος" και δεν θελω να γινει αυτο
Πήγαινε στο θέμα: γκομενιλικια
Μήνυμα στις 20/5/2016 στις 13:37 @Sex
Καλησπερα ειμαι 18 χρονων και η κοπελα μου με χωρισε γιατι λεει οτι ειναι μικρο το πεος μου και δεν ικανοποιειται .το πεος μου ειναι 18.5 εκατοστα σε στυση και 14 εκατοστα περιμετρο.μηπως υπαρχει καποιος τροπος να μεγαλωσω το πεος μου?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 7/5/2016 στις 16:07 @Sex
Καλησπερα ειμαι 18 χρονων και εχω ανησυχια σχετικα με το πεος μου.το πεος μου ειναι μικρο.ειναι 17 εκατοστα και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος για να αυξησω το μεγεθος.δεν εχω κανει ακομα σεξ αλλα φοβαμαι μηπως φαω δουλεμα απο καποια για το μεγεθος Πήγαινε στο θέμα: αυξηση μεγεθους πεους |