Μήνυμα στις 7/5/2016 στις 14:30 @Sex
Δεν γινεται γιατι μενω σε μικρο μερος!! Και ως γνωστον "μικρο χωριο μεγαλα στοματα".. θα περιμένω μεχρι την αλλη βδομαδα να δω αν θα μου ερθει η περιοδος κανονικα :/
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτωση να εμεινα ΕΓΚΥΟΣ?
Μήνυμα στις 7/5/2016 στις 11:59 @Sex
Γεια σας. Ειμαι 18 και το αγορι μου 22! Καναμε σεξ χωρις προφυλακτικό αλλα τραβήχτηκε εγκαιρα. Τελειωσε πανω στον πρωκτο μου (οχι μεσα) και δεν ξερουμε αν ετρεξε πιο κατω! Μετα απο λιγο (5 λεπτα περιπου) ντύθηκα και ισως λερωθηκε το εσωρουχο μου! Υπαρχει περιπτωση να κυλησε και να μπηκε μεσα μου? Αποτι ξερω το σπερμα πεθαινει μετα απο λιγο οταν βρισκεται σε επαφη με το περιβαλλον!!! Μετα απο λιγο (10 λεπτα περιπου) το ξανακαναμε! Εκεινος ειπε οτι δεν εχει μεινει τιποτα μεσα του! Γινεται να ειχε μεινει και απλα να μην το ενιωθε?με αποτελεσμα στην δευτερη επαφη (χωρις προφυλακτικο) να μπηκε μεσα μου? Επισης, αν ειχα λερωθει απο το εσωρουχο υπαρχει περιπτωση να τα εσπρωξε μεσα? Επιπλεον ανησυχω για τα προσπερματικα.. Δεν ημουν σε γονιμες μερες! Και κατι ακομα...αν τα ειχε ακουμπησει με το χερι του και μετα εβαλε το χερι του μεσα μου (μετα απο απο λιγο), υπαρχει περίπτωση να μεινω ετσι εγκυος? Σας ευχαριστώ! ! Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτωση να εμεινα ΕΓΚΥΟΣ? |