Μήνυμα στις 1/6/2017 στις 05:23 @Θ. Κλημεντίνη
Τα πραγματα ειναι λιγο περιπλοκα στην φαση σου και δεν εχεις και πολλες επιλογες. Το να την πιασεις και να της τα πεις ολα οσα νιωθεις ειναι μια απο αυτες παρολλα αυτα ειναι κακο να παρατησει τον αλλον για σενα(σκεψου να γινοταν το αναποδο). Αυτο που σου προτεινω ειναι να την πλησιασεις και να της δειξεις οτι σ αρεσει, πχ. προτεινε την να πατε για εναν καφε, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις.Ενα πραγμα προσεχε μονο, μην "μπεις" στο "friendzone" της.
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει μια κοπελα που της αρεσα παλια
Μήνυμα στις 1/6/2017 στις 05:16 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι με μια κοπελα εδω και 4μηνες και ειμαστε πολυ καλα μεταξυ μας το κυριοτερο την εμπιστευομαι και το αντιστροφο. Ποτε δεν ειχα θεμα με καμια απο τις κοπελες μου να βγαινει με τους φιλους της βολτα και ετσι, με την συγκεκριμενη ομως με ψιλο ενοχλει ιδιος οταν δεν ξερω και τοσο καλα εως σχεδον καποιον φιλο της που θα πανε για καφε πχ. Την ιδια την εμπιστευομαι τον αλλον οχι και τοσο. Τι να κανω? Ευχαριστω Προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Σχεση-Εμπιστοσυνη
Μήνυμα στις 14/10/2016 στις 04:04 @Θ. Κλημεντίνη
Τον τελευταιο καιρο αρχισα να βγαινω με μια κοπελα απο την παρεα, περναγαμε καλα και ολα ηταν κομπλε μεταξυ μας οταν ομως ο φιλος μου το εμαθε ολα αλλαξαν. Μια παρενθεση η κοπελα αυτη καποτε τον γουσταρε τον κολλητο μου. Οταν λοιπον αυτος το εμαθε αντεδρασε λιγο περιεργα με αλλα λογια ρωτησε γιατι με προτιμησε. Ολα πηγεναν καλα λοιπον μεχρι που ο φιλος μου βγηκε μαζι της μιας και εγω ειχα δουλεια τοτε. Δεν ζηλεψα ουτε ενοχληθηκα γιατι οπως ειπα ειναι κοπελα μεσα απο την παρεα και αυτος την ξερει ποιο πολλα χρονια απο μενα και ξερω οτι βγαινουν σαν φιλοι εξω για καφε οποτε το θεωρησα φυσιολογικο. Την επομενη μερα ομως που βρεθηκα με την κοπελα μου ειπε οτι πρεπει να σταματησουμε να βγαινουμε γιατι αμα καποια στιγμη χωρισουμε θα δισπαστει η παρεα και τετοια εγω δεν ειπα τιποτα γιατι οντως ειχε δικιο και παραμειναμε φιλοι μιας και δεν ειχε γινει και τιποτα τρομερο. Παρολλα αυτα τον φιλος μου τον ξερω ειναι λιγο σνομπ φαση και το παιζει ανωτερος και υποψιαζομαι οτι κατι πρεπει να εκανε μαζι της την μερα που βγηκαν γιατι μεχρι πριν να βγουν ολα ηταν κομπλε εγω μιλησα μαζι της και ειμασταν οκ αφου βγηκαν ομως εγιναν ολα αυτα και σταματησαμε. Εσεις τι λετε? Δεν με νοιαζει και τοσο για την κοπελα οσο με νοιαζει οτι παιζει να με εχει προδοσει ο φιλος μου Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Προδοσία
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 18:55 @Sex
Καταρχην χαλαρωσε τα πραγματα ειναι οντως λιγο περιπλοκα. Υπαρχει περιπτωση οσο ηταν μεσα σου εστω και αυτο τ λιγο να εβγαλε προσπερματικα υγρα αυτα περιεχουν σπερμα οποτε υπαρχει μια περιπτωση να εχει γινει κατι, πολυ μικρη φυσικα. Αυτο που σου προτεινω εγω ειναι να περιμενεις λιγο να δεις πως θα παει γιατι στην ηλικια σου δν εχει σταθεροποιηθει ακομα η περιοδος. Οποτε περιμενε λιγες μερες να δεις γιατι μπορει να σου ερθει αλλιως μλησε στην μητερα σου να πας σε καποιο γυναικολογο και να θυμασαι να χρησημοποιεις παντα προφυλακτικο αμα δν εχεις οσο και να βαριεσαι να πας στο περιπτερο να παρεις πανε παρε καλυτερα !
Πήγαινε στο θέμα: εγκυος η οχι?
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 18:45 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ρωτα την αν εχει αγορι μηπως παιζει τιποτα τετοιο. Αν οχι στο παιζει δυσκολη η δεν ενδιαφερεται και αφου δεν στο εχει ξεκαθαρισει ακομα μαλλον τ παιζει δυσκολη φιλε αλλα μην ανυσηχεις θα ερθει η στιγμη που θα το σταματησει απλα γραψτην λιγο παιξτο αδιαφορος και θα σε κυνηγησει μην ανυσηχεις και γω πανω κατω τα ιδια τραβαωΠήγαινε στο θέμα: Δυσκολο κομματι...
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 18:34 @Θ. Κλημεντίνη
Τραβιεμαι με μια κοπελα εδω και καιρο περιπου 1 μισι χρονο δεν εχουμε σχεση αλλα βγαινουμε και φασωνομαστε και ολα κανονικα εκτος τηης σχεσης. Για περιπου 5 μηνες ειχαμε μεινει χωριστα εκανα εγω σχεση με αλλη κοπελα και αυτη με εναν αλλο και τωρα προσφατα χωρισαν.Οποτε τις τελευταιες 2 βδομαδες παλι αρχισαμε να μιλαμε αλλα μου τα λεει πολυ περιεργα. Μια μ λεει να βγουμε θελει να με δει και τετοια και μετα για διαφορους λογους πχ γιατι σχολιασα την φωτο μιας φιλης μου, μου λεει σε ολες μιλας και εισαι ιδιος με τους αλλους και με εχεις για παιχνιδι και δν μ μιλαει. Μαγκες και μαγκισες τι φαση ρε;;;;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να την καταλαβω |