Μήνυμα στις 24/4/2016 στις 15:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ θα σου έλεγα να το σκεφτείς. Το γεγονός οτι ήθελε να κάνει κάτι με κάποια άλλη έστω και ας μη σήμαινε κάτι για εκείνον ενώ έκανε και με εσενα κάτι παράλληλα ειναι λιγο κάπως πιστευω. Μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία δεν θα χάσεις κάτι ειδικά εαν τον θες πολυ. Το καλύτερο θα ηταν να σκεφτείς το καλύτερο για εσενα κι ετσι πρέπει. Απο οτι κατάλαβα πας ακομη σχολείο και αυτός οπότε τα αγόρια ειναι γενικά ανώριμα σε αυτή την ηλικία. Δοκίμασε και αμα δεις οτι δεν παει το τελειωνεις αρκεί να μπορείς να αντιμετώπισεις τις συνέπειες .Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μπερδεμενη!!
Μήνυμα στις 24/4/2016 στις 13:34 @Sex
Νομίζω οτι απλά μπορείς να του το πεις , δεν ειναι κάτι κακο αλλά εξαρτάται και απο το πόσο cool ειναι ο φίλος σου.
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος
Μήνυμα στις 24/4/2016 στις 13:32 @Sex
Καλησπέρα! Ειμαι 17,5 και χτες αποφάσισα να προχωρήσω με ένα παιδί με το οποίο δεν είμαστε μαζι αλλά υπάρχει έλξη. Καταρχάς , δεν είχε προφυλάξεις και εμενα ηταν η πρωτη μου φορα , στην αρχή πηγε να μπει μέσα μου αλλά επειδή πόνεσα τον τράβηξα έξω κατευθείαν και δεν το ξανα επιχείρησε. Ένιωσα σαν να μπήκε ελάχιστα εώς και καθόλου σαν να ακούμπησε κι εγώ πόνεσα αρκετά και τον έσπρωξα. Την επόμενη μέρα δεν είχα ούτε πόνο , τσουξιμο ή αίμα στην περιοχή. Επίσης αυτο εγινε δυο μέρες μετα την περίοδο που μου τελείωσε. Υπάρχει πιθανότητα να εγινε καμία στραβή; Χρειάζεται να πάρω το χαπι της επόμενης ημέρας ; Επίσης σιγουρέψου ότι το email προφίλ σου είναι OK γιατί τα email που σου στέλνουμε γυρίζουν πίσω. Αν το πρόβλημα δε διορθωθεί μέσα σε δύο ημέρες το προφίλ θα γίνει banned για λόγους ασφαλείας. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος; |