Μήνυμα στις 20/4/2016 στις 03:36 @Sex
οι φιλοι σου κατα πασα πιθανοτητα οπως και το 90% των αντρων υπερβαλουν και βαζουν κατι παραπανω ...εισαι ηδη στο μεσο ορο οποτε εισαι μια χαρα + εχεις ακομα 4 χρονια αναπτυξης
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 14
Μήνυμα στις 20/4/2016 στις 03:32 @Sex
Μηπως δεν νιωθει ετοιμη και στο λεει σαν δικαιολογια ? Οπως κ να χει αν μια κοπελα δν θελει για οποιοδηποτε λογο δν μπορεις να κανεις κατι παρα μονο να περιμενεις . Πήγαινε στο θέμα: Αρνειται το σεξ για ανεπαρκη λογο
Μήνυμα στις 20/4/2016 στις 03:24 @Sex
Το επαθα κι εγω τις πρωτες φορες που δοκιμασα να κανω σεξ.Ημουν πολυ ξενερωμενος κ απογοητευμενος με τν εαυτο μου.Μετα το αντιμετωπισα κ τωρα δν εχω ποτε προβλημα.Εμενα ξερω οτι ηταν απ το αγχος γιατι το ενιωθα , κατα 99% ειναι κι εσενα το ιδιο.Απλα θα πρεπει να προσπαθησεις να χαλαρωσεις και να μη το σκεφτεσαι γιατι οπως λες τα κανεις χειροτερα.Βεβαια το να χαλαρωσεις καμια φορα δεν εισαι τοσο ευκολο οσο ακουγεται.Παντως μην τρελαινεσαι γιατι το προβλημα ειναι στο μυαλο σου και οχι physical που λενε.Καταρχην μη την κοιτας στα ματια ...προσπαθησε να αφεθεις εκεινη τη στιγμη κ απλα να σκεφτεσαι τη διεισδηση η κατι προστυχο, εστω μεχρι να σου περασει ολο αυτο γιατι καποια στιγμη θα παρεις τον αερα και δε θα εχεις προβλημα.Προσπαθησε να την κανεις πολυ υγρη (με δαχτυλο η γλωσσα) βαλε και λιγο σαλιο στο εργαλειο σου ( δν ειναι ντροπη) ετσι εστω να μπει ΕΥΚΟΛΑ στην αρχη, να μη ποναει κανεις απ τους 2 σας κ να γλυστραει πολυ κατα τη διαρκεια του σεξ.Και ακομα και αν παλι σε πιασει το αγχος κ ενω κανεις σεξ παει να σου μαλακωσει μπρεις να τραβηχτεις κ να αρχισεις να την γλυφεις λιγο κ να χαλαρωσεις μεχρι να σου ξανασηκωθει καλα...ειναι χαζες λεπτομεριες αλλα εμενα με βοηθησαν στο μαξιμουμ ;) good luck ! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο sex |