Μήνυμα στις 29/4/2016 στις 10:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν σου απαντάει κανένας, οπότε έιπα μπας και βοηθήσω κάπως(λέμε τώρα). Τέτοιες περιπτώσεις τις εχω ζήσει, και προσωπικά και με άλλα "παιδιά". Νομίζω οτι εφόσον υπάρχει πιθανότιτα αυτός που σου αρέσει να σε γουστάρει κι αυτός, τότε το καλύτερο είναι να πας να μιλήσεις στον Κώστα απευθείας. Στο κάτω κάτω, αν δεν είχε γίνει όλο αυτό με τον φίλο του, αν αυτός δεν έκανε κίνηση, εσύ τι θα έκανες ?? Δεν θα του μιλούσες να δεις τα αισθηματά του για εσένα ? Οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς, εσυ πρέπει να κάνεις την κίνηση. Το ποιός είπε τι, και το ποιός έκανε τι θα το μάθεις μετά, εαν και εφόσων του μιλήσεις. Μέχρι να το του μιλήσεις(αν του μιλήσεις), μονο εικασίες θα κάνεις.Πήγαινε στο θέμα: Τον ενδιαφέρω ή ειναι απλα μιασύμπτωση?
Μήνυμα στις 27/4/2016 στις 01:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αναρωτιεμαι τελικα ποιος συμβουλευει ποιον σε αυτο το topic !!! Χαχαχαχαχαχαχαχα. Καλα κανεις φιλος. Τοτε δεν εχεις θεμα με κανενα και τιποτα. Εφοσον εισαι δυναμικος κ.τ.λ Τωρα, οτι ειπα ποιο πανω ισχυουν για την δικια μου περιοχη. Δεν σημαινει οτι εκει που εισαι εσυ ειναι ετσι. Απλα στα λεω για να ξερεις οτι υπαρχουν και χειροτερα απο αποψη συμπεριφορων. Δεν ετυχε απλα. Ουτε κοριτσια, ουτε φιλοι ουτε τιποτα. Πηγα να κανω κατι πριν κανα χρονο. Βρηκα μια καλη παρεα. Παιζαμε και διασκεδαζαμε και περνουσαμε καλα για λιγο. Αλλα μετα γυρισαν. Αρχισαν να πινουν, να μην λενε ουτε καλημερα, να μην σεβονται κανεναν. Οσο για τις κοπελες, ολες οσες γνωρισα εδω στην περιοχη μου ηταν παντα λιγο "πουτ@νι" να το θεσω ετσι. Πηγαιναν με οποιον εβριζε, και γενικοτερα με οποιον ηταν ο χειροτερος ελευθερος. Οπως καταλαβαινεις ημουν στον πατο(βασικα εκτος οριων) της λιστας, παρολου που ειμαι ενταξει στα κιλα μου και θεωρουμε good looking γενικα. Εν τελει κατεληξα να ειμαι 16-18 ωρες την ημερα μπροστα απο τον υπολογιστη, μιας και διαλεξα να γινω προγραμματιστης. Ετσι δεν χρειαζετε να τους βλεπω κιολας. Ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι υποθετω. Οσο για τις σπουδες δεν το ξερω. Υποθετω οτι κι αυτο θα το δω πολυ συντομα. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με φίλους και παρέες
Μήνυμα στις 26/4/2016 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Στην εποχη μας αγαπητε μου, το πο@στης ειναι ποιο συχνο να το λενε τα κωλοπαιδα, και απο το καλημερα. Επισης ο κοσμος εχει γεμισει gay, οποτε οταν καποιος βλεπει αγορι να κανει παρεα μονο με κοριτσια, χωρις να τα χουφτωνει, τοτε αυτοματα περναει για gay. Πολλοι θα σου πουνε καλα λογια, συμβουλες για να βγεις εξω να ανοιχτεις κ.τ.λ Εγω οχι. Ειμαι 18 και δεν ειχα μεχρι τωρα ποτε μου φιλο. Ουτε κοπελα. Φιλους δεν ειχα γιατι δεν ημουν κωλοπαιδο, οπως τα περισσοτερα σημερινα παιδια-νεοι, και κοπελες γιατι δεν γουσταρα/γουσταρω τα "ποζερια" που βρωμαει ο τοπος απο δαυτες. Οποτε μην φοβασε. Δεν εισαι ο μονος. Εγω θα σου πω η να αλλαξεις σχολειο, η να προσπαθησεις να βρεις καποιο αγορι με το οποιο ισως να τα πας καπως καλα, και μπορειτε να κανετε παρεα. Επισης αμα θελεις, μιλησε και με τους γονεις σου γι'αυτο το θεμα. Αν μπορουν να ακουσουν. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με φίλους και παρέες
Μήνυμα στις 26/4/2016 στις 21:11 @Sex
Στο γιατρο να πας, και γρηγορα. Εμεις τι θελεις να σου πουμε ?
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερμάτωση!(σοβαρο)
Μήνυμα στις 22/4/2016 στις 09:27 @Sex
Καταρχήν λατρεύω την φάτσα του προφίλ σου! Κατα δεύτερον μην φοβάσε. Υπαρχουν κοπέλες χοντρές, άσχημες, που αρέσουν σε πολλά αρσενικά :) Τώρα, σαν αρσενικό, μπορώ να σου πω ότι το στήθος το μεγάλο θα εντυπωσιάσει(ΑΝ ειναι φυσικό), αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση, δεν θα είναι ο κύριος παράγωντας για να σε προσέξει ενα αγόρι. Εσυ φρόντισε να προσέχεις το σώμα σου. Να μην είσαι ούτε πολύ αδύνατη, ούτε να έχεις περισσότερα κιλά. Να είσαι κανονική, κι επίσης να έχεις καλό χαρακτήρα. Θέλουν δεν θέλουν τα αρσενικα, αυτο τους τραβάει στο τέλος. Βέβαια ρίχνουμε και καμιά ματιά στον κώλο που και που :P Πήγαινε στο θέμα: Μικρο στηθος
Μήνυμα στις 13/4/2016 στις 22:18 @Θ. Κλημεντίνη
Τι να σε πω. Αν σε απαντησει καποια κοπελα εχει καλως, διαφορετικα φιλες μην εμπειστευεσαι. Για ποτε το μυστικο σου εχει φτασει σε καθε τρελλο σε ακτινα 50 χιλ. ουτε που θα το καταλαβεις ! Τωρα, στο καφε δεν χρειαζετε να της πεις ντε και καλα οτι σου αρεσει. Χαλαρα να το πας. Συζητησε περι ανεμων και υδατων οπως(νομιζω) οτι ειπα. Να μαθεις γι'αυτην. Για τα χομπι της κ.τ.λ για να δεις και αν ταιριαζετε, αλλα και να δεις αν μπορεις να "χωθεις" για να περνατε περισσοτερο χρονο μαζι. Το καφε ειναι συνηθως το λεγομενο "ραντεβου" για τους φτωχους και τους μικρους :P Το καλο ομως ειναι οτι πραγματικα μπορει να ειναι ενα απλο... καφε. Σιγουρα, αμα της ζητησεις να πατε για καφε θα πας σε καλη αντεπιθεση, και θα φανει οτι ενδιαφερεσαι γι'αυτη χωρις να πεις τιποτα. Αλλα απο την αλλη, αυτο δεν θες ? Α, τωρα για αυτο που ειπες. Φυσικα και περιμενει απο εσενα. Εκανε την κινηση της. Σου "κουνηθηκε". Ηρθε η ωρα να παιξεις εσυ. Τι, τα περιμενεις ολα απο αυτην ?? Προσεχε ομως μην αργησεις. Πρωτον γιατι εφοσον εισαι 18, σχολειο μετα γιοκ, δευτερον γιατι αν αργησεις πανω απο 1-2-3 εβδομαδα/εβδομαδες, θα μηνεις με "λουλουδικο" στο χερι, να μην ξερεις τι εκανες λαθος. Μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανα(και κανω) στη θεση σου. Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι;
Μήνυμα στις 13/4/2016 στις 13:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Google it φιλος. Υπαρχουν δεκαδες σαν κι εσενα. Υπαρχουν τα κλασσικα. Δες σε τι δραστηριοτητες παει, και δες αν μπορεις να "χωθεις" κι εσυ εκει. Ζητα να πατε για καφε. Αυτα.Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με μικροτερη
Μήνυμα στις 13/4/2016 στις 13:04 @Θ. Κλημεντίνη
Τι να σου πω φιλος. Δυσκολη η κατασταση αν δεν σε στηριζουν οι γονεις σου. Αν μπορεις να επιστρατευσεις την μανα σου, να "πεισει" τον πατερα σου να σε παει. Διαφορετικα, αν εχεις φιλο που μενει κοντα σου, και παει κι αυτος ποδοσφαιρο εκει, ρωτα μηπως μπορουν να σε περνουν μαζι τους. Παντως οπως και να εχει, για μετα το καλυτερο ειναι να κανεις το πρωτο βημα με τους γονεις σου, και να μιλησεις με τον πατερα σου, και να εκφρασεις την επιθυμια σου να πας στο ποδοσφαιρο. Ισως και μπροστα στη μητερα σου, ωστε να "παρουν" κι αυτη τα σκαγια. Αυτα.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλότιμο
Μήνυμα στις 13/4/2016 στις 12:59 @Θ. Κλημεντίνη
Εισαι τυχερος γιατι ειναι κοπελα που εκδηλωνεται. Απο αυτα που λες, οτι κατι θελει ειναι σιγουρο. Μονο και μονο που σου στελνει μηνυματα και φατσουλες τα λεει ολα. Οι κοπελες δεν το κανουν αυτο ετσι.Believe me. Παμε στο επομενο επιπεδο τωρα. Στο τι θελει. Κοιτα, ειστε μεγαλοι. Μπορει να θελει σχεση, μπορει να θελει σεξ, η μπορει να σε εχει "καταλαβει" και να παιζει μαζι σου(δυστηχως παιζουν κι αυτα). Εδω που εφτασες, μονο ενα πραμα μπορεις να κανεις. Ειναι κινηση ρουα ματ για την κατασταση. Πες της να βγειτε για καφε. Αν δεν μπορει καποια μερα, πες αλλη. Αν δεν μπορει κι εκεινη πες εσυ αλλη. Καντο 5-6 φορες. Αν σε απορριψει σε ολες, και η ιδια δεν προτεινει καποια μερα, σημαινει οτι σε παιζει για να περασει η ωρα της. Αν πανε ολα καλα και δεχτει, τοτε θα πας. Θα εξηγηθεις οτι εχεις τρακ και δυσκολια να μιλησεις σε κοπελες. Το να το πεις δεν θα σε κανει αδυναμο. Μιλησε περι ανεμων και υδατων, και μεσα εκει, πετα και το αμα εχει αγορι. Αν σου πει οχι, προχωρα. Αν σου πει ναι, τοτε θα εχεις χασει 3-4 ευρω και κανα 2ωρο απο τη ζωη σου. Φτηνα ειναι. Πιστεψε με. Αν σου πει οχι ειναι μια χαρα. παρακολουθησε την κατα την διαρκεια της "περι ανεμων και υδατων" συζητηση. Εμπειστεψου το ενστικτο σου γι'αυτη. Αν το ενστικτο σου σου πει "ολα καλα, προχωρα", τοτε πες της οτι σου αρεσει. Εδω δεν θα προχωρησω περισσοτερο, γιατι εδω ο καθενας εχει τον τροπο του, και εχω το θαρρος να πω οτι ειμαι ο mr. Χαλιας σε αυτο το κομματι ! Χαχχαχαχαχαχα Ελπιζω να σε καλυψα !
Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι;
Μήνυμα στις 12/4/2016 στις 14:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ειναι τελεια. Οχι απλα καλα. Μην φοβου.Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 14 |