Μήνυμα στις 24/9/2016 στις 16:26 @Sex
Το ελενχω τακτικα και δεν ειχαμε το παραμικρο θεμα ακολουθω ολους τους κανονες υγιυνης και ποτε απο πρωκτο σε κολπο... ειναι 16
Πήγαινε στο θέμα: σος σχετικα με καθυστερηση
Μήνυμα στις 24/9/2016 στις 14:47 @Sex
Απλος ανησυχουμε για θεμα εγκυμοσυνης...αλλα δεν υπηρχε ατυχημαδιπλοτσεκαρισμενο οφι δεν εσπασε κτλπ
Πήγαινε στο θέμα: σος σχετικα με καθυστερηση
Μήνυμα στις 24/9/2016 στις 13:02 @Sex
Παιδια θα ηθελα να μαθω σχετικα με την καθυστερηση... Απο την προηγουμενη περιοδο της κοπελας μου εχει γινει 1 φορα απο μπροστα με προφυλαξη (ουτε βγηκε ουτε εσπασε,τρυπησε κτλπ ουτε ληγμενη ηταν) δε τελειωσα καν μεσα στο προφυλακτικο αλλα με αυνανισμο και σε απομακρο σημειο απο τον κολπο...αλλη πραξη ηταν με δαχτυλα κτλπ ΠΑΝΤΑ καθαρα πριν και μετα την πραξη και πρωκτικο χωρις να εχω τελειωσει μεσα ουτε να εχω αφησει υγρα (γινοταν καθαρισμος καθε φορα που τον εβγαζα) το θεμα ειναι οτι εχει καθυστερηση 3 μερες...να ανησυχω;; μονο γνωστες που απαντουν με καθε σιγουρια!! Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: σος σχετικα με καθυστερηση
Μήνυμα στις 7/4/2016 στις 00:02 @Sex
Μπορει να μου δωσει κανεις απαντηση;
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 6/4/2016 στις 22:14 @Sex
Καλησπερα ομαδα... επειδη ειμαι λιγο εως πολυ απειρος σε αυτο το θεμα θελω την βοηθεια σας... Ηρθα σε επαφη με την κοπελα μου (οχι πρωτη φορα) και εχω φην εξης ανησυχια.. εγινε επαφη απο μπροστα με χερι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ και με προφυλαξη οπου ουτε βγηκε κατα τη διαρκεια, ουτε τρυπησε ουτε εσπασε...(να επισημανω οτι δεν τελιωσα μεσα αλλα μετα απο κανα 5λεπτο αφοτου σταματησαμε σε απομακρο σημειο απο τον κολπο)... εχει γινει κι πρωκτικο αλλα ποτε μεχρι ν τελιωσω μεσα (ουτε καν υγρο δεν βγηκε... υπαρχει περιπτωση εγκυμοσινης η τσαμπα ανυσηχω;; Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη |