Μήνυμα στις 5/4/2016 στις 23:14 @Κλάψιμο
Κοιτα να δεις που το 1ο και 2ο ποστ είναι τα ίδια.Ειδες?Και ομως δεν εισαι ο μονος.Κοιτα που το αλλο σου μισο ειναι εδω και δεν μπορεις να το βρεις..Ισως πρεπει να υπάρχουν εξαιρεσεις στο φόρουμ :p
Πήγαινε στο θέμα: Φίλοι..
Μήνυμα στις 5/4/2016 στις 23:01 @Θ. Κλημεντίνη
ψάξε λιγο το θέμα να είσαι εσυ το πρόβλημα.Ισως να υπάρχει θέμα ζήλιας η μια με την άλλη για εσένα
Πήγαινε στο θέμα: φιλικό τρίγωνο
Μήνυμα στις 5/4/2016 στις 22:59 @Sex
Kαλά κάνεις γιατι να σταματήσεις? Αν έχεις όρεξη να το κάνεις θα το κανεις..Απλο ειναι
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια βασικα
Μήνυμα στις 5/4/2016 στις 22:58 @Sex
Ότι ηλικία και να έχεις είσαι μια χαρά!Μην τρελένεσαι καθόλου!
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 3/4/2016 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα ο τρόπος που είπε ο φίλος απο πάνω είναι σωστός.Αφου ειστε ίδιο σχολείο,δες τι κανει στα διαλλειματα,αν παιζει βολλευ ζητας να μπεις και εσυ και ας μην ξερεις που παν τα τέσσερα.Δεν αν κανει παρέα με τριτάκια και ειναι κανενας γνωστός σου εκει οποτε χώσου και εκει.Δες που συχναζει,πλατειες,παρκα κοψε καμια βόλτα,ετσι για να γίνει η αρχή.Ψαξε κοινούς γνωστούς,σιγουρα θα υπάρχουνΠήγαινε στο θέμα: Σχεση με μικροτερη
Μήνυμα στις 30/3/2016 στις 12:48 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα.Ειμαι λίγο μπερδεμένος και αισθάνομαι οτι την πάτησα Στην τάξη μου(β γυμνασιου) μου αρεσει ενα κορίτσι.Ειμαστε απο το δημοτικο μαζι στις ιδιες ταξεις.Γενικα δεν ειμαι ανοικτος τύπος σε αυτα τα θεματα Με την κοπελα αυτη λοιπον τα λεμε συχνα μεσω fb παιζουμε παιχνιδια κτλ. Με επιασε λοιπον στο bf η κολητή της και με ρωτησε αν μου αρεσει.Με τα πολλα τις ειπα ναι οτι μαρεσει καιρο τωρα,αλλα κολαω να τις το πω. Μου λεει λοιπον οτι μου εχει πει οτι τις αρεσεις και εσυ,θελει να ειναι συνεχεια διπλα σου,δεν βλεπεις πως σε κοιταει στην ταξη και αλλα τετοια.Πρεπει να τις το πεις,τα αγορια κανουν πρωτα κινηση κτλ Αφου λοιπον πηρα την αποφαση να τις το πω μεσω fb παντα,η ιδια δεν ανοικτηκε καθολου και δεν εδωσε καμια απαντηση ουτε ναι ουτε οχι.Εκανε σαν να μην το περιμενε.Μιλωντας με την φιλη της μου λεει οτι ντρεπετε και αυτη σαν εσενα. Απο τοτε εχει κοψει να απανταει σε μηνυματα οπως πριν,απανταει πολυ λιγοτερο,δεν με ρωταει ποτε πρωτη αυτη κατι και απανταει μονολεκτικα ναι,οχι,ισωςΓενικα αφηνει αδιαβαστα τα μηνυματα για 1-2 μερες ενω μπαινει στο fb.Αλλαξε αποτομα η συμπεριφορα της. Πλεον μιλαω περισσοτερο με την κολητη της,ρωτωντας την εαν σε ρωτησε κατι για μενα,αν συμβαινει κατι κτλ Παιζει να ντρεπετε?Παιζει να μην γουσταρε ποτε,παιζει να ηταν κολπο της κολητης της και να με γουσταρε αυτη?? Πήγαινε στο θέμα: Δεν βγάζω άκρη |