Μήνυμα στις 6/4/2016 στις 11:41 @Sex
μου θυμιζεις τον εαυτο μου οταν ηταν να δωσω το πρωτο μου φιλι...ισως και το 2ο και το 3ο...γενικοτερα ημουν πολυ αγχωμενη και συνεχως ρωταγα τις φιλες μου : πως θα φιλησω και που θα παει δηλαδη η γλωσσα μες στο στομα του αλλου και που θα τον ακουμπαω εκεινη τη στιγμη και διαφορα τετοια !!Λοιπον θα σου δωσω τις συμβουλες μου και ελπιζω να φανω χρησιμη :) ..Αρχικα πλησιασε την αρκετα κοντα αλλα οχι με αποτομο τροπο κ οχι πολυ γρηγορα για να μην την τρομαξεις...πλησιασε την αλλα αφησε και ενα μικρο κενο αναμεσα σας για να σε πλησιασει και εκεινη! αρχισε με τα χειλη σου να ακουμπας τα δικα της και ξεκινα να φιλας τα χειλη της χωρις να βαλεις κατευθειαν γλωσσα!! γλωσσα βαλε μετα απο καποια δευτερολεπτα (οχι ολοκληρη σε σημειο να την πνιξεις αλλα ουτε και απειροελαχιστη..βαλε τοσο οσο ;)) Η γλωσσα κινειται αναλογα με το πως κινειται η δικη της...φαντασου πως παιζουνε πανω κατω ή κινουνται κυκλικα γυρω γυρω δηλαδη.Επισης ειναι αρκετα ωραιο να εχει εναλλαγες το φιλι...δηλαδη να ειναι τη μια πιο αργο και ρομαντικο και την αλλη πιο εντονο κ γρηγορο...και κανα ηπιο δαγκωματακι στα χειλη θα ταν ωραιο :) αυτα πανω κατω !!! Το μονο σιγουρο ειναι πως για να ειναι ωραιο το φιλι δεν αρκει η τεχνικη αλλα θα πρεπει να ταιριαζετε και να υπαρχει χημεια :) Παντως προσπαθησε να μην εχεις αγχος αν και ειναι απολυτα φυσιολογικο γιατι ειναι η πρωτη σου φορα και ολοι την πρωτη μας φορα ετσι νιωθουμε
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 6/4/2016 στις 11:38 @Sex
μου θυμιζεις τον εαυτο μου οταν ηταν να δωσω το πρωτο μου φιλι...ισως και το 2ο και το 3ο...γενικοτερα ημουν πολυ αγχωμενη και συνεχως ρωταγα τις φιλες μου : πως θα φιλησω και που θα παει δηλαδη η γλωσσα μες στο στομα του αλλου και που θα τον ακουμπαω εκεινη τη στιγμη και διαφορα τετοια !!Λοιπον θα σου δωσω τις συμβουλες μου και ελπιζω να φανω χρησιμη :) ..Αρχικα πλησιασε την αρκετα κοντα αλλα οχι με αποτομο τροπο κ οχι πολυ γρηγορα για να μην την τρομαξεις...πλησιασε την αλλα αφησε και ενα μικρο κενο αναμεσα σας για να σε πλησιασει και εκεινη! αρχισε με τα χειλη σου να ακουμπας τα δικα της και ξεκινα να φιλας τα χειλη της χωρις να βαλεις κατευθειαν γλωσσα!! γλωσσα βαλε μετα απο καποια δευτερολεπτα (οχι ολοκληρη σε σημειο να την πνιξεις αλλα ουτε και απειροελαχιστη..βαλε τοσο οσο ;)) Η γλωσσα κινειται αναλογα με το πως κινειται η δικη της...φαντασου πως παιζουνε πανω κατω ή κινουνται κυκλικα γυρω γυρω δηλαδη.Επισης ειναι αρκετα ωραιο να εχει εναλλαγες το φιλι...δηλαδη να ειναι τη μια πιο αργο και ρομαντικο και την αλλη πιο εντονο κ γρηγορο...και κανα ηπιο δαγκωματακι στα χειλη θα ταν ωραιο :) αυτα πανω κατω !!! Το μονο σιγουρο ειναι πως για να ειναι ωραιο το φιλι δεν αρκει η τεχνικη αλλα θα πρεπει να ταιριαζεται και να υπαρχει χημεια :)
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 6/4/2016 στις 11:26 @Κλάψιμο
Δεν πιστευω πως καποιος εχει το προβλημα....Γενικοτερα ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ανθρωπους να ταιριαζεις ποσο μαλλον εσυ που ζεις και σε μια μικρη κοινωνια !Ο καθενας εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες, τα δικα του ελαττωματα και φυσικα κανενας δεν ειναι ιδιος με σενα..Και εγω πιστευω πως οταν πας για φοιτητης θα αρχισεις να συναναστρεφεσαι με πολλα περισσοτερα ατομα απο οτι τωρα και οι πιθανοτητες θα ειναι υπερ σου στο να βρεις κοινα ενδιαφεροντα και να ταιριαξεις με καποιους απο αυτους ! Οσο δυσκολο και να σου φαινεται παντως προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι τοσο και να μην ριχνεις πανω σου το φταιξιμο :)
Πήγαινε στο θέμα: Φίλοι..
Μήνυμα στις 5/4/2016 στις 21:32 @Κλάψιμο
προσπαθησε να γνωρισεις και αλλα ατομα στη σχολη σου ή και ατομα εκτος σχολης..καλοι και οι στενοι φιλοι που ειναι και αληθινοι φιλοι αλλα και οι ευρυτερες παρεες που σιγουρα δεν εχουν την ιδια αξια και βαρυτητα χρειαζονται !!! :) τα φοιτητικα χρονια ειναι τα καλυτερα και τα πιο ανεμελα λογω ηλικιας και ελευθεριας χρονου....γνωμη μου, να τα ζησεις οσο δεν παει και να ξενυχτας αφου λες πως θες κιολας να διασκεδαζεις με αυτον τον τροπο και γενικοτερα να περνας καλα γιατι δεν θα ξαναχεις ευκολα αυτην την ευκαιρια μετα την σχολη!! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Δεύτερη φορά πρωτοετής
Μήνυμα στις 23/3/2016 στις 00:57 @Κλάψιμο
Ναι ισχυει..σκεφτομαι μηπως κιολας ειναι λιγο εγωιστική η σταση μου. Εσυ της εχεις ξεκαθαρισει πως σου αρεσει και οτι σε στενοχωρει το οτι εκεινη εχει απομακρυνθει ; Αν και απο τη σταση σου απεναντι της καταλαβαινω οτι της δειχνεις τι θες... Νομιζω πως ειναι στο χερι τους πλεον η εξελιξη της καταστασης.! Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση..
Μήνυμα στις 22/3/2016 στις 18:14 @Κλάψιμο
καλως σας βρηκα ! δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω..τις τελευταιες μερες ειμαι αποτομη..σταματω την κουβεντα στα μισα για να ξεκοψουμε .Πιστεψε με δεν το θελω καθολου, με πονα να μην μιλαμε και να του υψωνω συνεχεια τοιχο ομως πιστευω πως ειναι ο μονος τροπος για να ταρακουνηθει και να προσπαθησει εαν με θελει ( του δινω χορο και χρονο και ισως αυτη η απουσια μου τον κανει να καταλαβει εαν του λειπω ). Εγω του εχω μιλησει ανοιχτα για το τι θελω επομενως αν και εκεινος θελει θα ερθει. Παντως βρε συ σκεφτομαι πως οταν ο αλλος σε θελει πολυ , θελει να ειναι μαζι σου..να σε εχει δικο του..ολα αυτα τα "δεν ξερω τι θελω" και " δεν ειμαι σε φαση για σχεση" πιο πολυ σαν δικαιολογιες μου ακουγονται...οπως και να χει μακαρι να χει καλη εκβαση ολο αυτο !!καλη τυχη και σε σενα ! :) Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση..
Μήνυμα στις 20/3/2016 στις 16:50 @Sex
απ οτι καταλαβαινω δεν εχει φιληθει ποτε ξανα ε ? εσυ εχεις? εγω λεω να κανεις..καθε αρχη ειναι και δυσκολη...και γω οταν φιληθηκα πρωτη φορα με το αγορι μου φοβομουν αλλα μου αρεσε τελικως :) απλως οταν πας να την φιλησεις πλησιασε την σιγα σιγα και οχι αποτομα για να νιωσει ανετα
Πήγαινε στο θέμα: Να κανω βημα η οχι ακομα;
Μήνυμα στις 20/3/2016 στις 16:46 @Κλάψιμο
σε ευχαριστω για την απαντηση σου :) ναι και εγω απο τη μια λεω να τον αφησω απο την αλλη τον θελω οποτε σκεφτομαι να το συνεχισω και οπως προκυψει ...απλως σκεφτομαι μηπως το οτι δεν θελει σχεση σημαινει πως δεν με θελει αρκετα :(
Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση..
Μήνυμα στις 20/3/2016 στις 16:02 @Κλάψιμο
οποιαδηποτε απαντηση δεκτη !! θα με βοηθουσαν παιδια οι συμβουλες σας αφρανταστα :)
Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση..
Μήνυμα στις 20/3/2016 στις 15:16 @Κλάψιμο
Ολα ξεκίνησαν πριν 5μιση χρόνια όταν γνώρισα στη σχολή μου ενα αγόρι 5 χρόνια μεγαλύτερο απο εμένα.Αρχισαμε να μιλαμε και να φλερταρουμε καθημερινα σχεδον μεσω fb χωρίς ομως να βγουμε ραντεβου( αν και μου το ζητουσε) καθως δεν ημουν σιγουρη για το αν μου αρεσε(τοτε δεν ηξερα τι ηθελα). Η επαφη αυτη μεσω fb κρατησε περιπου 2 χρονια και μετα χαθηκαμε..Φέτος (πριν κανα εξαμηνο για την ακριβεια)του στειλα μηνυμα μεσω fb στα γενεθλια του να του ευχηθω και καπως ετσι αρχισαμε ξανα να μιλαμε.Μετα απο 3 μηνες περιπου (και ενω αυτος μου ριχνε σποντες για να βγουμε) του προτινα εγω να βρεθουμε και ετσι εγινε!Αρχισαμε λοιπον να βγαινουμε κ μαρεσε πολυ!Προχωρησαμε και σεξουαλικα..Γενικα αυτος μου ειπε πως ειναι των σχεσεων αλλα δεν ειναι σιγουρος για το αν θελει σχεση τωρα παρολο που ολες οι κινησεις του εδειχναν να με βλεπει σοβαρα(αγκαλιες,κοιμομασταν αγκαλια, τηλεφωνηματα, γνωριμιες με φιλους,πολυ προστατευτικος). Επισης μου εχει πει οτι προτιμα να βγαινουμε σε παρεες και οχι τοσο οι 2 μας κατι που δεν καταλαβαινω(εχει τυχει να μην βγουμε καν επειδη δεν μπορει η παρεα του). Εγω του εχω πει οτι με ενοχλει αυτο και πως εγω τον βλεπω πιο σοαβαρα απ οτι αυτος και οτι ισως θα ταν καλυτερο να σταματησουμε να βρισκομαστε γιατι εγω θα δεθω ενω αυτος οχι. Αυτο που μου απαντησε ειναι πως δεν θελει να με στενοχωρει και πως δεν θελει να ξεκοψει..αποφασισα λοιπον να απομακρυνθω αλλα ηδη την 1η μερα που δεν μιλησαμε μου εστειλε μηνυμαλεγοντας μου: εγω τωρα σε ποιον θα στελνω οταν φευγω απο την δουλεια :( ...!δεν ξερω τι να κανω παιδια και πως να το διαχειριστω..πιστευω οτι το σωστο θα ταν να απομακρυνθω μιας και δεν νομιζω πως καταληγουμε καπου, αλλα μαρεσει πολυ ..περναω τοσο ωραια μαζι του και δεν ξερω αν μπορω να ξεκοψω. Τις συμβουλες σαςςς :D
Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση.. |