Μήνυμα στις 16/3/2016 στις 21:14 @Sex
Πόσες φορές την ημέρα τον παίζετε περίπου. Εγώ αναλόγως τις ορέξεις μου...2 με 4. Ένας φίλος μου μια φορά 10 φορές την έπαιξε.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 16/3/2016 στις 21:13 @Sex
Εγώ όπως να είναι. Μία όλο το πετσάκι μία ανοιγοκλείνοντας.
Πήγαινε στο θέμα: Περι αυνανισμου(για αγορια)
Μήνυμα στις 16/3/2016 στις 21:06 @Sex
Αν το έκανες...τι να πω. Τρίτη γυμνασίου πας ακόμη και θες απο τώρα τέτοιο πράγμα. Εγώ είμαι 1η λυκείου και δεν έχω κοπέλα. Ποτέ δεν είχα.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 16/3/2016 στις 21:00 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ όμως θέλω τώρα ένα κορίτσι. Δεν με ενδιαφέρει αν χωρίσουν, και μόνο όταν τους βλέπω να φιλιούνται ζηλεύω. Κοινωνικοποιημένος δεν μπορώ να γίνω πιο πολύ γιατί όσο να 'ναι σε χωριό είμαστε με όποιους μπλέξεις δεν έχεις άλλα περιθώρια. Τα παιδιά του χωριού μου είναι διαφορετικοί χαρακτήρες από εμένα. Κάνουν όλοι τους τους μάγκες. Κατεβαίνουν στην κωμόπολη και πίνουν και μεθούν και καπνίζουν. Ενώ στην Αθήνα είναι διαφορετικά. Γνωρίζεις κόσμο. Στο χωριό; Τίποτα. Μπούρδες. Όμως όλοι μου οι φίλοι έχουν κοπέλα και εγώ τίποτα. Τί να κάνω ώστε να με θέλουν στο σχολείο τουλάχιστον; Όπως είπα κάτι φίλους που έχω ούτε βγαίνουν ούτε τίποτα. Τί να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κορίτσι
Μήνυμα στις 16/3/2016 στις 13:38 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα σας. Είμαι 16 χρονών και θέλω να σας μιλήσω για ένα θέμα που με απασχολεί πολύ καιρό. Πάω 1η Λυκείου και όλοι μου οι φίλοι έχουν κορίτσι. Και ζηλεύω πολύ. Θέλω ένα κορίτσι. Τί να κάνω; Υ.Γ.: Δεν είμαι πολύ κοινωνικοποιημένος και δεν έχω πολλές παρέες όπως οι άλλοι φίλοι μου και τους φίλους που έχω είναι μακριά από το χωριό μου και δεν βγαίνουν καθόλου ώστε να βγω και εγώ. Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κορίτσι |