Μήνυμα στις 3/3/2016 στις 00:14 @Διασκέδαση
Παίδες είμαι 20 μου αρέσουν τα casual κουρέματα έχετε κάποιο να προτείνετε.
Πήγαινε στο θέμα: Κουρέματα
Μήνυμα στις 3/3/2016 στις 00:09 @Διάφορα
nonreligius thanks friends. Πάω γυμναστήριο. Δεν θέλω να χάσω άλλα κιλά απλά θέλω να σφείξω. Δύσκολο να το σταματήσω το γυμναστήριο παρόλο που έχω απογοητευτεί. Την έχω συνηθήση την γυμναστική. Απλά ρε φίλε δεν μπορώ να το εξηγήσω έχω ένα όνειρο μέσα στο κεφάλι μου που όσο το πλησιάζω αυτό νοιώθω ότι απομακρύνετε.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμανστηρίο-Χαλάροση κοιλιάς
Μήνυμα στις 1/3/2016 στις 07:30 @Διάφορα
Το κάπνισμα το έκοψα μόνος χωρείς τσίχλες χωρείς τίποτα. Με χάλαγε το τσιγάρο με ζάλιζε οπότε το πείρα απόφαση και το έκοψα μαχαίρι με δυσκόλεψε το πρώτο μήνα άλλα τώρα δεν μου έρχεται καν η ιδέα α κάνω τσιγάρο. Διατροφή δεν μπορώ να κάνω από οικονομικής μεριάς είναι πολύ δύσκολα τα οικονομικά. Γυμναστήριο πάω τους τελευταίους δυο μήνες και έχω μιλήσει με γυμναστή. Πριν έκανα μόνος μου. Απλά φίλε και αυτούς τους δυο μήνες στο γυμναστήριο δεν έχω δει ούτε μαι τόσο δα βελτίωση. Το κάλο στο φαΐ είναι ότι συνήθισα να τρώω σαν άνθρωπος και δεν μου μπαίνει καν η σκέψη να φάω παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμανστηρίο-Χαλάροση κοιλιάς
Μήνυμα στις 29/2/2016 στις 23:20 @Διάφορα
Απλά θέλω να πω αυτό που έχω μέσα μου όποιος θέλει να μου γράψει κάτι καλοδεχούμενος. Είμαι 20 χρονών ήμουν από μικρός χοντρός στο γυμνάσιο το ξεφτίλισα και στο λύκειο το ξετίναξα έφτασα στην τρίτη λυκείου να είμαι 130-140 κιλά. Επίσης κάπνιζα σε όλο το λύκειο. Από το γυμνάσιο μέχρι το λύκειο η κοιλιά κρεμόταν. Παρόλο που μου άρεσαν η αδύνατοι πότε δεν προσπάθησα να αδυνατίσω. Τα λάθη τα έχω καταλάβει και τα πληρώνω. Κάνω πλέων γυμναστική εδώ και 2 χρόνια και κάτι καθημερινά γυμανστικη από τότε που τελείωσα το λύκειο. Προσέχω το φάει δεν τρώω καθόλου γλυκά ψωμί ζάχαρη έχω κόψει το κάπνιζα εδώ και 2,5 χρόνια και τρώω κανονικές μερίδες μαγειρευτώ φαΐ. Κατάφερα με όλα αυτά να χάσω 40 κιλά τώρα είμαι 100 το θέμα πιο είναι ότι έχω απογοητευτεί πλήρως. Ο αρχικός στόχος μου ήταν να ισιώσω στην κυριολεξία την κοιλιά σαν τον τοίχο και να την σφείξω το θέμα είναι η κοιλιά χαλάρωσε γιατί τα κιλά τα έχασα σε λιγότερο από 1 χρόνο δεν κρέμεται αλλά πετάει και είναι μαλακιά και ότι ενώ έβλεπα βελτίωση πριν 5-6 μήνες τώρα δεν βλέπω τίποτα. Ξέρω θέλει πολλά χρόνια περισσότερα από 2 αλλά αυτό που θέλω να δω είναι ότι βελτιώνετε μόνο. Για αυτό το λόγο έχω απογοητευτεί με την πάρτι μου με θεωρό πολλά κοσμητικά επίθετα όπως και αποτυχημένο και έχω σκεφτεί πραγματικά αφού δεν βλέπω αποτελέσματα να σταματήσω την γυμανστικη παρόλο που μαρέσει και την έχω συνηθίσει. Να μην την κάνω τσάμπα χωρείς λόγο αφού δεν επιφέρει. αποτελέσματα Πήγαινε στο θέμα: Γυμανστηρίο-Χαλάροση κοιλιάς |