Μήνυμα στις 21/4/2016 στις 13:50 @Διάφορα
Έχω και εγώ ακμή. Έχω δοκιμάσει τοσα πολλά προϊόντα και κανένα δεν βοήθησε ουσιαστικά. Ή λύση είναι μια. Κάθε ημερα,πρωί μεσημέρι βράδυ θα πλενεις το προσωπο σου με νερό. Απλός πετά καμιά 10 φορες νερό,όχι τρίψιμο,απαλά. Και κρατά μια πετσέτα μονο για εσένα. Στην αρχή θα σου μαζέψουν πύον αρκετά σπυρακια,αυτό γιατί ο οργανισμός σου θα " σπρώξει " όλο το πύον που έχει ηδη δημιουργηθεί αλλά δεν είχε βγει ακόμα στην επιφάνεια. ΝΑΙ το προσωπο σου θα είναι κοκκινο για καμια εβδομαδα,θα το αντεξεις και θα το ξεπερασεις. Μην σπας σπυρακια. Και πύον να μαζέψει ενα σπυράκι μην το σπας,αστο να μαζέψει όσο περισσότερο μπορεί, και θα σπάσει μονο του κάποια στιγμη. Έτσι δεν μένει σημάδι. Το ξέρω στην θεωρια είναι όλα εύκολα. Ναι θα νιωσεις άσχημα στον δρόμο που θα περπατας με σπυράκι που έχει πύον. Καλυτερα να περάσεις μια άσχημη φαση παρα να μείνεις έτσι για παντα. Γιατί μην περιμένεις να εξαφανιστούν μόνα τους. Αποδεκτή αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: προβλημα ακμη
Μήνυμα στις 21/2/2016 στις 23:05 @Μηχανήματα
Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα καλό λάπτοπ μέχρι 1000€. Βασικός λογος είναι οι εργασίες που θα έχω να κάνω απο του χρονου στο Πανεπιστήμιο αλλά με ψιλοενδοιαφερει και το gaming. Βρήκα το Toshiba Satellite Radius 15 που είναι στα 960€ στο skroutz αυτή την στιγμή. Αν και γνωρίζω ποτε ενα λάπτοπ έχει καλά specs, δεν έχω καμια ιδέα απο γραφικές καρτες. Ποτε δεν μπόρεσα να της καλαταβω και να ξεχωρισω ποια είναι καλύτερη. Το συγκεκριμένο λάπτοπ λέει οτι εχει την HD graphics 5500. Είναι καλη για gaming? Πιστεύετε οτι θα μπορω να παίξω το GTA V σε ενα τέτοιο λάπτοπ? Αν μπορείτε προτείνεται μου κάποιο καλό λάπτοπ, ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Αγορά λάπτοπ - Γνωμες |