Μήνυμα στις 30/6/2016 στις 06:31 @Μηχανήματα
φιλε δεν ειναι δυσκολο ... απλα με το να σου πω δεν θα καταλαβεις και πολλα χρειαζεται και πρακτικη ... λοιπον , γυρνας κλειδι , βαζεις μπρος ελπιζω να ξερεις πως , στο δεξι χερι υπαρχει το γκαζι αλλα εδω ειναι το θεμα μας : δεν ξερω τι παπακι θες για να σου πω για απομωνοση κτλπ ... Επισης για το τι θα παρεις ψαξτο καλα αλλο να θες ενα για την πλακιτσα και αλλο για να το χεις 3-4 χρονια
Πήγαινε στο θέμα: παπι-οδηγηση
Μήνυμα στις 30/6/2016 στις 06:21 @Θ. Κλημεντίνη
Προσπάθησε να δείς τι θέλει μέσα απο το τσάτ .... Δλδ πες της οτι συζητατουσατε με τους φιλου σου και αναρωτιωσασταν τι προτιμουν οι κοπελες .. επισης αν ειναι φαμους οπως λες προσεχε να μην παρει διαστασεις το θεμα , ελπιζω να βοηθησα !!!
Πήγαινε στο θέμα: goustaro mia fili
Μήνυμα στις 3/5/2016 στις 02:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ισως να σκεφτηκε κατι αρνητικο και να μην θελει να ξανακανετεΠήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 5/3/2016 στις 04:47 @Θ. Κλημεντίνη
αρχιζε να κανεις παρεα μαζι της και σιγα σιγα μπαινε στο ψητο .... σιγα σιγα ομως ωστε να δεις τι τυπος ειναι !!! καλη τυχη ...
Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΕΣΕΙΣ
Μήνυμα στις 4/3/2016 στις 01:17 @Flame
Η καλυτερη λυση ειναι να μην περνας απο αυτα τα μερη .... διοτι και μαχαιρι να παρεις αμα σου μπουν τρεια ατομα θα κολωσεις οχι να το βγαλεις , να το σκεφτεις . Μπορεις να κανεις αυτοαμυνα σαν πολεμικη τεχνη αλλα θα σου παρει καιρο να μπορεις να αποτρεψεις τετοιυ ειδους συμπλοκη
Πήγαινε στο θέμα: Περι γυφτων-Ρομα
Μήνυμα στις 26/2/2016 στις 01:44 @Θ. Κλημεντίνη
κανεις ;;;
Πήγαινε στο θέμα: 14 και κολλημα με μεγαλυτερη
Μήνυμα στις 18/2/2016 στις 01:37 @Sex
Αν πατε τριημερη ειναι μια καλη στιγμη !!! Απλως δρασε χαλαρα και ελευθερα σκεψου αν το θες ... Ειμαι σαν και σενα και το εκανα προσεχε να σου αρεσει !!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 17/2/2016 στις 23:46 @Θ. Κλημεντίνη
Κατι καλυτερο ;;;; Πήγαινε στο θέμα: 14 και κολλημα με μεγαλυτερη
Μήνυμα στις 16/2/2016 στις 03:57 @Θ. Κλημεντίνη
Αν εισαι γυρω στα 14-15 πες της για κανεναν καφε
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση
Μήνυμα στις 16/2/2016 στις 03:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα μαγκες .... Τρεχει ενα προβληματακι , ειμαι 14 και γουσταρω απο προπερσυ μια γκομενα ενα χρονο μεγαλυτερη ... Η κοπελα αυτη με ξερει απο μικρο (ιδιο σχολειο ). Ειχε πεχτει σκηνικο που τις τα χα ζητησει αλλα επειδη εφαγα μακαρονια απο τοτεε δεν ξαναμιλησαμε . Η αληθεια ειναι πως η αιτια ημουν εγω διοτι οταν εφαγα την χυλοπιτα το μαθαν παρα πολλα ατομα και ντρεπομουν . Αυτη ειναι πολυ γνωστη στην πολη και ετσι λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναρωτησω. Στο κυριος, οταν την ειχα ξανασυναντησει μετα απο καιρο στην πρωτη γυμν ειχα παθει κολλημα και κατα καποιο τροπο τυχαινε οπου και να πηγενα να την εβρισκα μπροστά μου μετα το οχι . Τεσπα πριν ενα μηνα την ειχα ξεχάσει εντελως αλλα μια μερα την ειδα με γκομενο και ενω δεν αισθανομουν τιποτα για αυτην ζηλεψα . Το περιεργο ειναι οτι εγω με αυτον δεν γνωριζομαστε και με κοιταζε πολυ περίεργα .... Κανενας τροπος να γινει delete απο το μυαλο μου ;
Πήγαινε στο θέμα: 14 και κολλημα με μεγαλυτερη |