Μήνυμα στις 15/2/2016 στις 22:57 @Κλάψιμο
αυτό ακριβός βιωνα , αλλά όπως σου είπα με αγάπαγε και το απέδειξε πολλές φορές για αυτό δεν έφευγα... είναι πολύ περίεργη, σαν να έχει πολλούς χαρακτήρες μέσα της..και γενικά δεν μπορώ να την αφήσω μόνη γιατί την καταλαβαίνω
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να την ξεπερασω.
Μήνυμα στις 15/2/2016 στις 21:59 @Κλάψιμο
Χώρισα με την κοπέλα μου μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες σχέση, είχαμε τσακωθεί αρκετές φορές, αλλά δεν το βάζαμε κάτω όμως το γυαλί έσπασε αυτή την φορά. Κανονικά έπρεπε να την είχα χωρίσει εγώ εδώ και πολύ καιρό λόγο της συμπεριφοράς της αλλά δεν το έκανα γιατί την αγαπώ πραγματικά, και την αγαπάω με τα ελαττώματα της αλλά τώρα νιώθω πως χωρίσαμε γιατί δεν εκτιμάει όσα κάνω και είναι αρκετά εγωίστρια, αλλά κρύβει τον εγωισμό της τον τελευταίο καιρό. έχω απογοητευτεί παρά πολύ και δεν ξέρω τι κάνω, την αγαπάω και δεν πιστεύω πως θα την ξεπεράσω, ήταν κάτι ξεχωριστό στην ζωή μου και άφησε πολλά σημάδια πάνω μου, προσπάθησα πολλές φορές αυτές της μέρες να τα βρούμε αλλά συνέχεια λέει οχι, έχω και οικονομικό πρόβλημα αυτό τον καιρό και είναι και αυτό ένας λόγος που μπορεί να μην θέλει γιατι δεν θα μπορω να της προσφερω πολλα... με αγαπαει και μου το έχει αποδείξει αλλα ειναι πολυ περίεργος χαρακτήρας και λαθος... αλλα την αγαπαω γιατι την ξερω πολυ καλα, ξερω τι κρύβει πισω απο αυτα που δείχνει προς τα εξω, αλλα παρολαυτα με χωρισε... πραγματικα δεν ξερω τι να κανω, ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου γιατι δέθηκα παρα πολυ μαζι της, περα απο οτι ηταν πολυ περιεργος ανρθωπος και λαθος σε πολλα πραγματα, σε αυτην βρηκα τον " παράδεισο" μου ...και ολα πλεον δεν εχουν νοημα.... δεν κανω ασχημες σχεψεις, κραταω τον εαυτο μου και ασχολουμε και με την μουσικη που ειναι κατι που αγαπαω και με βοηθαει...αλλα η απουσία της είναι πολυ βαριά και φοβάμαι πως δύσκολα θα κάνω καινούρια πράγματα στην ζωή μου... μεσα απο τον χαλια χαρακτηρα της που δεν μου αρεσε σχεδον καθολου, βασικα χαλια ηταν οταν νευριαζαι, οταν ηταν ηρεμη ηταν οτι καλυτερο και την εβλεπα πολυ σοβαρα.. αλλα ατύχησα γιατι σκέφτεται με λάθος τρόπο και δεν είμαστε πια μαζι... αυτη με αγαπαει αλλα δεν θελει να τα ξανα ειμαστε μαζι.... εγω ομως απο την μια δεν θελω γιατι θα ξανα τσακωθουμε αλλα απο την αλλη θελω σαν τρελος αλλα να αλλαξει και αυτη λιγο και να εκτιμήσει αυτα που κανω, γιατι ολο δινω και περνω πολυ λιγα πισω... τι λετε να κανω? να προσπαθησω να την ξεχάσω, η να της πω κάτι συγκεκριμένο ?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να την ξεπερασω. |