Μήνυμα στις 1/8/2016 στις 16:27 @Θ. Κλημεντίνη
Κανείς? Σήμερα σκέφτομαι να κάνω κινηση!
Πήγαινε στο θέμα: Την γουσταρω τρέλα
Μήνυμα στις 31/7/2016 στις 05:20 @Θ. Κλημεντίνη
Ακούστε παιδιά και αν γίνεται δώστε μου απάντηση εντος της ημερας! Περσυ τα είχα με ενα κορίτσι με το οποίο αγαπιομασταν παρα πολύ και χωρίσαμε λόγω απόστασης. Τις τελευταίες τρεις νύχτες παμε σε μια παραλία οπου μιλαμε. Είναι πολύ ευαίσθητη και χτες μου κράταγε το χερι και στο τέλος μου λέει να σε κάνω μια αγκαλιτσα της λέω ναι και κατα την διαρκεια της αγκαλιας μου είπε "ήθελα πολύ να το κάνω αυτό" και με φίλησε στο μάγουλο και με φωνάζει γλυκουλη. Μιλάμε συνεχώς στο φβ και σε κάθε μύνημα βάζει περιπου τρεις καρδουλες, όπως και εγώ. Έχουμε κανονίσει και για αυριο και σκέφτομαι να της τα ζητησω. Τι λέτε? Ηλικίες: εγω 15 αυτή 14. Πήγαινε στο θέμα: Την γουσταρω τρέλα
Μήνυμα στις 27/7/2016 στις 04:28 @Sex
Παιδιά περσυ τα ειχα με μια κοπελα. Ειχαμε παρα πολύ δυνατή σχέση αλλά χωρίσαμε λόγω απόστασης. Την θέλω παρα πολύ ξανά. Κατα την γνώμη σας γίνεται να τα ξαναφτιαξουμε? Την αγαπάω... Γρήγορα παιδιά γιατί αύριο θα της κάνω ερωτικη εξομολόγηση ( πείτε μου αν θα βοηθήσει) Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Την γουσταρω
Μήνυμα στις 27/6/2016 στις 04:23 @Sex
Καλησπέρα παιδιά, είμαι 15 και θέλω να ξυρισω τις τρίχες στο πέος και τους όρχεις! Έχω και μηχανή και ξυραφακι! Με τι μου προτείνεται να το κάνω για καλυτερα και επίσης θέλω να μου πείτε τον τροπο καθώς ακόμη δεν έχω ξανά ξυριστεί!
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα (Άντρες)
Μήνυμα στις 24/6/2016 στις 03:15 @Sex
Η αλήθεια είναι αδερφέ οτι οι περισσότερες σαυτη την ηλικία είναι σνομπαρες! Αυτή είναι νορμαλ!Η κολλητή της όμως είναι εντελως σνομπαρα! Αυτή που μου αρέσει είναι πολύ δυσκολη και νομιζω πως δεν έχει κανει ποτε σχέση παρόλο που είναι πολύ ωραία κοπελα.... Επίσης είμαι και παρα πολύ ντροπαλός. Κάποια βοήθεια εδώ? Ευχαριστώ πολύ πάντως
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μια φίλη!
Μήνυμα στις 23/6/2016 στις 03:49 @Sex
Καλησπέρα αγαπητά μέλη του φτου. Συγγνώμη για το μεγαλο κείμενο. Είμαι 15, θα πάω λύκειο και γουσταρω μια κοπελα στην ηλικία μου! Η κοπελα αυτή με γουσταρε απο την έκτη δημοτικού ως και τα τέλη της πρώτης γυμνασίου! Εμένα όμως τοτε δεν μου άρεσε και ήμουν πολύ απόμακρος! Την είδα πρόσφατα σε μια καφετέρια και λέω απο μέσα μου... Κοιτά να δεις, έγινε ωραία η Σ. Την επόμενη μέρα πήγα με τους φιλους μου για μπάνιο και πανω στη κουβέντα μου ειπαν οτι ταιριαζω πολύ με την Σ ( δεν ηταν πλάκα ουτε τους είχα πει κάτι!) Ξαφνικα ξεκίνησα να την βλέπω εντελώς διαφορετικά από μια απλα ωραία κοπελα και με τον καιρό ξεκίνησα να την γουσταρω κανονικά. Πλεον πάμε συνέχεια για μπάνιο (όχι οι δυο μας). Το πρόβλημα μου είναι όμως οτι δε μπορω να της μιλήσω γιατί οι πιο πολλές φίλες της είναι σνομπαρες και κουτσομπολες... Αυτή πάντως είναι πολύ καλό παιδί! Πως να την προσεγγισω ρε παιδιά? Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μια φίλη!
Μήνυμα στις 12/6/2016 στις 04:01 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδιά, μου αρέσει μια κοπελα με την οποία γνωριζομαστε και πολλές φορες είμαστε στον ίδιο χώρο και έτσι μπορούμε να μιλήσουμε! Το θέμα είναι οτι είμαι πολλοί ντροπαλός και δεν της μιλάω σχεδόν καθόλου! είμαστε σε διαφορετικές παρέες απλως τυχαίνει πολλές φορες να είμαστε όλοι μαζί! Επίσης οι φιλοι μου, χωρίς να τους έχω πει ακόμα οτι μου αρέσει, μου ειπαν οτι ταιριαζουμε, δεν ξερω αν αυτο μετραει... Πως να της πιασω συζητηση Βοηθεια σας παρακαλω! Ειμαι ερωτευμενος! Ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ: Αν εχει σημασια ειμαι 15 χρονων οπως και αυτη! Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 04:23 @Sex
Καλησπέρα αγαπητά μέλη του φτου.. Πέρσυ το καλοκαίρι τα είχα με μια κοπέλα.. Ειχαμε κανονική σχέση, αγαπιομασταν.. Όμως δυστυχώς χωρίσαμε... Πρόσφατα όμως διαπιστωσα οτι μου αρέσει ακόμα. Υπάρχει ελπιδα να τα ξαναφτιαξουμε? Αν τις θυμισω ποσο ωραία ηταν λέτε να κερδίσω πόντους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... (Να σημειωθεί επίσης πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπελα και ξέρω πολύ καλα πως δε θα είμαι ο μόνος "διεκδικητής")
Πήγαινε στο θέμα: Δεύτερη φορά
Μήνυμα στις 2/5/2016 στις 01:31 @Sex
Καλησπέρα μέλη του φτου. Ήμουν στο χωριό μ για το Πάσχα και ηταν και μια "φιλη" απο αλλη πόλη...!!! Παρα πολύ ωραία! Εε λοιπόν πήγαμε σε ενα απομακρυσμένο μέρος και φασωθηκαμε πολλές φορες! Φυσικά χουφτωματα παίχτηκαν! Τώρα της έστειλα μύνημα το ειδε και δεν μου απάντησε.... Γιατί?? Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 25/4/2016 στις 02:49 @Sex
καλησπέρα μέλη του φτου. Λοιπόν, το καλοκαίρι τα είχα με ενα κορίτσι στο χωριό μου και χωρίσαμε διότι μένουμε μακρια. Πρόκειται για ενα πολύ ομορφο κορίτσι με πολύ ωραίο κ...;) Και πολύ ωραία β....;) και ωραία φάτσα Ειχαμε κανονική σχέση... Αγαπιομασταν. Τώρα θα ερθει για το Πάσχα. Θέλω αλλά για φαση μόνο.. Πως να την προσεγγισω? Πήγαινε στο θέμα: Φάση |