Μήνυμα στις 2/2/2016 στις 23:23 @Διάφορα
Είναι λες και ακουω την δικιά μου ιστορία!!! Κι εγώ ακριβώς έτσι ήμουν. Πολύ ντροπαλή και δεν μιλαγα σχεδόν σε κανέναν μονο στις 5 φίλες μου οι 3 μου την "έφεραν" με τον χειροτερο τροπο οι άλλες δυο είναι ακόμη μαζί μου και σίγουρα θα είναι για πλ καιρό, τώρα πια άλλαξα όμως και δεν είμαι τόσο ντροπαλή μετα απο ααυτο το περιστατικό με τις "φίλες" μου συνιδιτοποιησα οτι με το να ντρέπομαι δεν καιρδισα τίποτα...άσε που οι περισσοτεροι πίστευαν οτι τους σνομπαρα... να προσπαθήσει να περνεις τα καλά απο κάθε εμπειρία και απο κάθε ανθρωπο και να μν εστιαζεις στα ασχημα γεγονότα... να σκέφτεσαι οτι όσο περισσότερο κάθεσαι μονη σου και ντρεπεσαι τόσο περισσότερα γεγονότα και όμορφες στιγμές χάνεις απο την ζωή σου... ελπίζω ειλικρινά να βοήθησαν γτ οτι είπα το είπα από την καρδιά μου....😘😘😘😘
Πήγαινε στο θέμα: σχολη κ φιλια
Μήνυμα στις 2/2/2016 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
Εκανα ενα πολύ μεγαλο λάθος... εμπιστευτικά το πρόβλημα της καλητερης μου φιλης σε κάποιον γνωστό μου πιστεύοντας ότι αυτός θα γνώριζε κάτι για την κατάσταση και θα με βοηθούσε τελικά δεν ήξερε τίποτα και τώρα φοβάμαι μήπως αυτός πάει και πει το "μυστικο" της φιλης μου σε κάποιον άλλο και έτσι μαθευτεί με αποτέλεσμα να μην με ξαναεμπιστευτει... ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω να της το πω δεν μπορω γιατί θα πληγωθεί όχι μονο επειδή το μαρτηρισα αλλά υπαρχουν κάποια πράγματα πανω σε αυτό το θέμα που δεν γνωριζει και θα τν πληγώσουν χειρότερα... το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θέλω να την χάσω γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος στον κοσμο που εμπιστευομα κι αυτή το ίδιο, σίγουρα αν χασω την εμπιστοσύνη της μια φορά θα την χάσω για παντα.......😭😭😭
Πήγαινε στο θέμα: Προδοσια... |