Μήνυμα στις 2/2/2016 στις 12:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Επειδή πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει μια ξαδέρφη μου που δεν έχουμε κόμπλεξ και μιλάμε ανοιχτά μου είπε ότι τα 13 εκατοστά τα θεωρεί λίγατουλάχιστον 16 εκατοστά θα ήταν επιθυμητά για αυτήν ...τώρα είναι ανάλογα την γυναίκα πιστεύω ! Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους(κορίτσια)
Μήνυμα στις 1/2/2016 στις 16:24 @Sex
Ευχαριστώ πολύ Administrator που με έκανες να πάω στον γιατρό γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να πήγαινα ! Πήρα μεγάλη τρομάρα ... ευτυχώς δεν έχω συστροφή ... Έχω όμως κύστη όρχεως τρίτου βαθμού στον αριστερό μου όρχι και πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις ούρων και έναν υπέρηχο οσχέου τύπου Doppler ! όταν με το καλό τελειώσω με τις εξετάσεις θα πάω στον γιατρό ... Μου είπε ότι δεν είναι στα επείγοντα αλλά παρ'ολα αυτά είναι πρόβλημα ... Και ίσως χρειαστεί αντιβίωση (Ελπίζω) διαφορετικά χειρουργείο ! Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις
Μήνυμα στις 1/2/2016 στις 00:17 @Sex
Καλησπέρα στους χρήστες του ftou Είμαι 17 χρονών και την τελευταία εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα ... Στην αρχή πονούσα ανάμεσα στα πόδια μου και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία ... Από εχθές όμως οι όρχεις μου δεν είναι ποτέ μαζεμένοι δηλαδή κρέμονται μέχρι κάτω και πονάω...Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο αριστερός μου είναι μεγαλύτερος και ότι με πονάει ΜΟΝΟ αυτός αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος ... Φοράω κυρίως μποξεράκια και αναγκάστηκα τώρα να φορέσω σλιπάκι μήπως και φταίει αυτό ! Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις |