Μήνυμα στις 16/2/2019 στις 05:09 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδια.Ειμαι 16 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κάποια κοπελα. Εχθές ένας φίλος μου με γνώρισε μια κοπελα που την ήξερα βέβαια αλλα δεν είχαμε μιλήσει. Η κουβέντα μας αρκέστηκε στο με λένε τάδε χαρηκα. Μετά από αυτο κόλλησα και δεν ήξερα τι να της πω. Έτσι την είπα απλά χάρηκα θα τα πούμε και γύρισα στο τραπέζι που καθόμουν εφόσον ήμασταν σε μπαρ. Ξέρω ότι με θέλει γιατί αυτή είπε στον φίλο μου να γνωριστούμε αλλά δεν μπορώ να πιάσω συζήτηση με τίποτα.Δεν ξέρω τι να την πω πως να γίνει το όλο θεμα. Τι να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 16/9/2017 στις 12:03 @Διάφορα
Καλησπερα παιδια φετος παω Α λυκειου και θελω να αρχισω το διαβασμα γιατι περυσι δεν διαβαζα και πολυ οποτε δεν θυμαμαι και πολλα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν πρεπει να κανω επαναληψη την Φυσικη Γ γυμν για να μαθω και της Α λυκειου η ειναι περιπου τα ιδια οποτε δεν υπαρχει προβλημα?Επισης τα Αρχαια λυκειου εχουν σχεση με αυτα του γυμνασιου δηλαδη γραμματικη κτλπ η ειναι μονο κειμενα και μεταφραση?
Πήγαινε στο θέμα: Αρχαια,Φυσικη Α Λυκειου
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 22:35 @Sex
Καλησπερα παιδια ειμαι 14 και θελω κατι να μου πειτε για να βαζω το πεος μου να νιωθω σαν να μπενει σε μουνι να το απολαμβανω τι μπορω να τρυπησω? (χωρις να το καταλαβουν οι γονεις μου)
Πήγαινε στο θέμα: κατι για το πεος
Μήνυμα στις 29/1/2016 στις 22:10 @Sex
ευχαριστω φιλε τελευταια δεν τρωω και πολυ καλα οποτε αυτο φταιει
Πήγαινε στο θέμα: Επηρεάση απο αυνανισμο
Μήνυμα στις 29/1/2016 στις 18:01 @Sex
Καλησπερα παιδια με λενε Γιαννη και παω 2α γυμνασιου.Εχω αρχισει απο τελει ιουλιου να περνω χαπια για τα σπιρακια isotroin ενα 20 και ενα 10mg 1 απο το καθενα 1 φορα την ημερα επειδη εχω παρα πολλα.Ο γιατρος μου ειπε οτι θα τελιωσω την θεραπια στο τελος του Μαρτιου.Μεχρι τωρα υπαρχει διαφορα αλλα οχι πολυ μεγαλη πηγα στον γιατρο και μου ειπε μαλλον τελικα μεχρι το καλοκαιρι και θα δουμε. Εγω αναρωτιεμε επειδη αυνανιζομαι 1 φορα την μερα μηπως εχει καποια σχεση αυτο και επιρεαζει.
Πήγαινε στο θέμα: Επηρεάση απο αυνανισμο |