Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 15:59 @Sex
Κοιτα κ εγω 15 ειμαι αι εχω προχωρισει προσφατα.. δεν εβγαλα καθολου αιμα ομως ουτε με δαχτυλο ουτε οταν το καναμε..δεν πιστευω πως ειναι κακο το οτι ματωσες..καθε αλλο ..εγω μπορω να πω πως ανυσηχω και λιγο που δεν εβγαλα αιμα
Πήγαινε στο θέμα: Ρηξη παρθενικου υμενα
Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 15:09 @Sex
Κοιτα.. Ναι το κανουν αυτο τα κοριτισα ομως το κανου τα οριτσια τα οποια ''το θελουν'' οι πιο σεμνες κοπελες αν το δουνε θα ντραπουν και θα κοκκινισουν..οι περισσοτερες ομως απο αυτες μπορει και να τις αρεσουν και να αλλαξουν σταση ..δηλαδη απο ντροπαλες να το γυρισουν σε πιο ''ανοιχτες''
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση προς κοριτσια
Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 14:59 @Sex
Γεια σας.. εμαι 15 χρονων και πριν δυο μερες ειχα την πρωτη μου σεξουαλικη επαφη με το αγορι μου το οποιο ειναι και αυτουνου πρωτη φορα και με περναει εναν χρονο... Απο τοτε που συναψαμε σεξουαλικη επαφη εχω πονους χαμηλα στην κοιλια που ανεβαινουν μεχρι τον αφαλο και μετα παλι χαμηλα... αλλα και το κεφαλι μου.. δεν εχω πει τιποτα στους γονεις μου γιατι δεν θελω να μαθουν οτι το εκανα απο τωρα.. Φοβαμαι πολυ μην ειμαι εγκυος.. το πεος του ομως δεν το εβαλε πολυ μεσα και φορουσε και προφυλακτικο που στο τελος απο οτι ειδαμε δεν ειχε σπασει... Ημουνα και στις γονιμες μερες μου.. Υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι εγκυος? Βοηθηστεμε οποιος μπορει σας παρακαλω..
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι εγκυος? |