Μήνυμα στις 2/6/2016 στις 14:00 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα εφοσον ακομα δεν εχουν ξεκαθαριστει τα πραγματα στη σχεση του.και συνεπως μεταξυ σας,μην κανεις βιαστικες κινησεις.Δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι για να τον στεναχωρεσεις η κατι τετοιο απλα για αντιποινα.Το καλυτερο και το πιο αποτελεσματικο ειναι να απομακρυνθεις.Εγω θα προτεινα να απομακρυνθεις αμεσα αν υπαρχει και αλλο ατομο στη μεση,ειδικα αν ειναι αρραβωνιασμενοι.Εκτος οτι μπορει να εχεις μπλεξιματα ..Επισης,αναθεωρησε ομως τον ανθρωπο αυτον τι ποιοτητας ειναι.Ανθρωποι που εχουν σχεση σοβαρη και θελουν και δευτερη ειναι τουλαχιστον αστειοι.Επισης σκεψου αυτο.Αν παρατησει αυτη τη κοπελα(οχι για σοβαρους λογους)αλλα μονο και μονο για σενα..Που ξερεις εσυ οτι στη πορεια οταν ειναι μαζι σου,δε θα σε αφησει για αλλη η οποια μπορει να τον ενυτπωσιασει παραπανω?Δε θελω σε καμια περιπτωση να φανω αγενης η κατι τετοιο.απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι η οπως πιστευω εγω οτι ειναι.Ειναι μεγαλη ανωριμοτητα να εχεις μια και να λες στην αλλη οτι τη θελεις τρελα.Για μενα πρωτα πρεπει ενα ατομο να ξεκαθαρισει τι θελει,να σταματαει τη σχεση στην οποια βρισκεται οριστικα και μετα να προχωραει σε καινουρια και αναλογα θα δημιουργηθουν και τα αντιστοιχα αισθηματα
Πήγαινε στο θέμα: Τα έχει με άλλη. Πώς τον τηγανίζω;
Μήνυμα στις 3/5/2016 στις 15:47 @Διάφορα
Κοιτα τα βαρη ακρων δε χρειαζονται.Αν δε κανω λαθος ειναι τα βαριδια που βαζεις στα ποδια.Για να γυμνασεις ποδια σου αρκουν μια μπαρα και 2 αλτηρες κανοντες τις καταλληλες ασκησεις.Τα βαρη ακρων δε θα σου προσφερουν πολλα.Λοιπον εχουμε και λεμε. Στηθος: -Πιεσεις στηθους με μπαρα στον ισιο παγκο -Πιεσεις με αλτηρες στον επικλινη παγκο -Κατακλινη πουσαπς -Βυθισεις στη ρωμαικη καρεκλα.Ψαξε για τη ρωμαικη καρεκλα πως ειναι σε εμφανιση και μπορεις να βρεις κατι που να εχει παρομοια χρηση) Δικεφαλοι: -Καμψεις δικεφαλων με μπαρα -ελξεις στο μονοζυγο(κλειστη λαβη) -καμψεις δικεφαλων στον επικλινη παγκο με αλτηρες -σφυροειδης καμψεις δικεφαλων με αλτηρες Τρικεφαλοι: -γαλλικες πιεσεις στον παγκο -λακτισματα τρικεφαλων στον παγκο -πουσαπς τρικεφαλων -βυθισεις τρικεφαλων στον παγκο Πλατη: -αρσεις θανατου -ελξεις στο μονοζυγο(ανοιχτη λαβη) -Κωπηλατικη με αλτηρες στον παγκο -ραχιαιοι σουπερμαν Ποδια: -Καθισματα(σκουατς) -προβολες με αλτηρες(εμπροσθιες και οπισθιες) -αρσεις γαμπων με αλτηρες Ωμοι: -εμπροσθιες ανυψωσεις με μπαρα -πλαγιες εκτασεις με αλτηρες -πλαγιες εκτασεις σκυφτος με αλτηρες -ανασηκωσεις ωμων με αλτηρες(ειναι και για τους τραπεζοειδης) Κοιλιακοι: -ροκανισματα με βαρη -αρσεις ποδιων στο μονοζυγο(τεντωμενα και λυγισμενα) -συστροφες με μπαρα Σε περιπτωση που θες να δεις πως εφαρμοζεται η καθε ασκηση πατα εν σωματι και στην ιστοσελιδα τις εχει ολες οργανωμενα.Πρεπει να σιγουρεψεις ομως οτι την καθε ασκηση την κανεις σωστα.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Πήγαινε στο θέμα: Ασκήσεις δικεφάλων και αποτελέσματα
Μήνυμα στις 2/5/2016 στις 02:47 @Διάφορα
Κοιτα γενικα οι ασκησεις ειναι πολυ καλο να ποικιλουν.Τα ελευθερα βαρη ειναι απαραιτητα για ογκο και τα κυριοτερα οπως ειπα και πριν.Παρολα αυτα χειραζονται και καλο ειναι να εφαρμοζονται και αλλες ασκησεις οπως οι σωματικες ασκησεις(πουσαπς,ροκανισματα και ο,τιδηποτε κανεις μονο με το σωμα σου βασικα).Επισης οι ασκησεις με το μονοζυγο ειναι πολυ σημαντικες και αποτελεσματικες και για μενα πρεπει παντα να περιλαμβανονται.Ετσι αποκτας ενα ευρος ασκησεων που επαρκουν για να σχηματισεις ωραιο σωμα.Αν κανεις αυτα δε χερειαζεσαι κατι αλλο.Τωρα οσον αφορα το προγραμμα που μου εγραψες.Καταρχας,οι αριθμοι των σετ και οι επαναληψεις ειναι καλοι και αυτοι που εφαρμοζονται συχνοτερα.Πανω κατω ολες οι ασκησεις εχουν τους ιδιους αριθμους που εγραψες (3 σετ 8 10 12),αλλα κυριοτερος ρυθμιστης ειναι το σωμα σου και η αντοχη σου στη καθε ασκηση.Δηλαδη αν αντεχεις σε ολες τις ασκησεις 3 σετ των 10 κανεις τοσες.Κανεις αναλογα με τα ορια σου.Πρεπει να σου πω ομως οτι εκανες λαθος οσον αφορα τις ασκησεις.Ειναι πολυ μπερδεμενες μεταξυ τους.Φερειπειν γραφεις δευτερα:πιεσεις με αλτηρες(ειναι ασκηση για στηθος),λακτισματα τρικεφαλων(ασκηση για τρικεφαλα),καμψεις με αλτηρες(δικεφαλα),ροκανισματα(κοιλιακοι),κωπηλατικη με αλτηρες(πλατη)και εβαλες και καθισματα,τα οποια ειναι για ποδια.Δεν γινεται και το τονιζω,δεν γινεται να γυμναζεις ολες τις μυικες ομαδες σε μια μερα ταυτοχρονα.Οι μυες οταν προκειται για βαρη,γυμναζονται 1-2 το πολυ μυικες ομαδες την ημερα.Χρειαζονται χρονο για αποκατασταση και αφοσιωση στον καθενα ξεχωριστα.Και επισης κανοντας μονο μια ασκηση για τον καθε ξεχωριστο μυ δε κερδιζεις κατι.Ενω κανοντας πολλες ασκησεις αφοσοιωμενος μονο σε εναν τη φορα κερδιζεις.Θελω να πω οτι δε περνεις οτι ασκηση να ναι και τις κανεις ολες μαζι.Πρεπει να το κανεις ξεχωριστα και οργανωμενα.Για να το επιτυχεις αυτο αρχικα πρεπει να ξεχωρισεις ποιες ασκησεις ειναι για το καθετι.Δηλαδη αυτη η ασκηση(καμψεις με μπαρα ειναι για δικεφαλα).Οι γαλλικες πιεσεις για τρικεφαλα.Οι πιεσεις στον παγκο με αλτηρες για στηθος και ουτω καθεξης.Ψαξε λιγο και θα καταλαβεις ποια ειναι και για τι.Ετσι φτιαξε μια σειρα απο ασκησεις σε καθε μυικη ομαδα.Επειτα πρεπει να ρυθμισεις και τις μερες σου.Αν θες να δεις ομοιομορφο και ωραιο αποτελεσμα δεν γινεται να αρκεστεις σε 3 μονο ημερες με βαρη.Χρειαζεσαι να αφιερωνεις 4-5 μερες.Θα συνιστουσα 5.Ενα παραδειγμα προγραμματος:Την Δευτερα γυμναζεις στηθος,την Τριτη δικεφαλα-τρικεφαλα,Τεταρτη πλατη,Πεμπτη ποδια,Παρασκευη ωμοι.Αυτο εξαρταται στον καθενα.Μπορεις να κανεις και δικες σου παραλλαγες και να φτανεις στις 4 μερες.Πολυ συνηθισμενο ειναι μια μερα στηθος-δικεφαλα,αλλη τρικεφαλα-πλατη,τα ποδια συνηθως σκετα γιατι στα ποδια περιλαμβανται,τετρακεφαλοι,γαμπες,μηριαιοι,γλουτοι).Επισης οι κοιλιακοι ειναι κατι σαν εξτρα.Δεν αφιερωνεις μια μερα μονο για αυτους αλλα οταν κανεις μια μυικη ομαδα μετα κανεις και κοιλιακους τη ιδια μερα π.χ. κανεις στηθος μετα κανε κοιλιακους.Καλο ειναι να κανεις κοιλιακους 2-3 φορες την εβδομαδα.Το προγραμμα εσυ το κανονιζεις,αναλογα με το τι σου αρμοζει,αλλα παντα οργανωμενα και ομαδοποιημενα.Καθε ασκηση οπως ειπα αντιστοιχει σε συγκεκριμενη μυικη ομαδα και πρεπει να την ξεχωριζεις.Συνηθως 4 ασκησεις για καθε μυικη ομαδα ειναι ο,τι πρεπει.Μπορεις να μπεις σε διαφορες ιστοσελιδες και σου δειχνει ακριβως πως λειτουργει καθε ασκηση,η απο βιντεακια μπορεις να δει.Αν πατησεις εν σωματι στην αναζητηση θα σε οδηγησει σε μια σελιδα που δειχνει σχεδον ολες τις ασκησεις ομαδοποιημενες σε καθε μυικη ομαδα.Οσον αφορα την διατροφη πρεπει να ειναι πλουσια σε πρωτεινες,υδατανθρακες,και λιγο λιπιδια(ποιοτικα ολα για να μη περνεις παραπανισιο λιπος).Μετα τη γυμναστικη με βαρη(30-45 λεπτα αφοτου εχεις γυμναστει)πρεπει ωποσδηποτε να τρως καποιο φαγητο με ποσοτητα πρωτεινης (30 γρ περιπου)και λιγο υδατανθρακες).Το καλυτερο ειναι 6 αυγα(ασπραδια) και 2 μπανανες.Αν θες παραπανω βοηθεια με τη διατροφη μπορεις να ανοιξεις καινουριο θεμα ειδικα για διατροφη.Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.Αλλα επρεπε να σου δωσω αυτες τις πληροφοριες για να εχεις αποτελεσμα.Μπορεις να ψαξεις να βρεις ποιες ασκησεις πρεπει να κανεις για καθε μυικη ομαδα.Αλλα σε περιπτωση που θες βοηθεια γραψε παλι για να σου γραψω καταλληλες ασκησεις και για τις υπολοιπες μυικες ομαδες.
Πήγαινε στο θέμα: Ασκήσεις δικεφάλων και αποτελέσματα
Μήνυμα στις 30/4/2016 στις 22:45 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα φιλε μου.Οι δικεφαλοι και τρικεφαλοι ειναι απο τα πιο βασικα σημεια του σωματος και συνηθως ολοι αυτο κοιτανε πρωτο.Σε περιπτωση που εχεις σκοπο να τα γυμνασεις δε 8α επρεπε να αμελησεις να γυμνασεις και τα υπολοιπα μερη τουσωματος(στηθος,ποδια,πλατη,κτλπ).Θα σου προτεινω μερικες απο τις βασικοτερες και καλυτερες ασκησεις για δικεφαλα αρχικα: -Καμψεις δικεφαλων με μπαρα -ελξεις στο μονοζυγο(κλειστη λαβη) -καμψεις δικεφαλων στον επικλινη παγκο με αλτηρες -σφυροειδης καμψεις δικεφαλων με αλτηρες Για τρικεφαλα: -γαλλικες πιεσεις στον παγκο -λακτισματα τρικεφαλων στον παγκο -πουσαπς τρικεφαλων -βυθισεις τρικεφαλων στον παγκο Με αυτες τις ασκησεις για τις οποιες χρειαζεσαι μονο μια μπαρα,2 αλτηρες και εναν παγκο(η κατι παρομοιο το οποιο εχει την ιδια χρηση) μπορεις να κανεις ολες αυτες τις ασκησεις οι οποιες ποικιλουν και επαρκουν ωστε να γυμνασεις πολυ καλα τα χερια.Απαραιτητη προυποθεση για να δεις αλλαγη ειναι να εχεις πλουσια και υγιη διατροφη(φαγητα πλουια σε πρωτεινες,υδατανθρακες)να πινεις πολυ νερο και καλη ξεκουραση(επαρκης υπνος).Τωρα αν γυμναζεσαι πρωτη φορα με βαρη,τα οποια ειναι ο βασικοτερος τροπος για να αποκτησεις ογκο,τοτε σε ενα μηνα θα εχεις δει αποτελεσμα και εμφανη διαφορα.Με το χρονο βεβαια ,θα γινεται ολο και πιο δυσκολο(σε περιπτωση που θελεις να αυξησεις και αλλο ογκο).Συμβουλη μου ειναι να μη βιαζεσαι και να πηγαινεις χαλαρα,τηρωντας ολες τις προυποθεσεις βεβαια.Η αναπτυξη του σωματος δεν θελει βιασυνες και απαιτει χρονο και αφοσιωση και με τον καιρο ολα ερχονται. Πήγαινε στο θέμα: Ασκήσεις δικεφάλων και αποτελέσματα
Μήνυμα στις 20/4/2016 στις 12:16 @Sex
Ευχαριστω για την απαντηση.Οντως ετσι ειναι τα πραγματα.Επειδη για πρωτη φορα επεμεινα σε αυτο το θεμα,καθησα και το εξακριβωσα.Απλα ειχε τυχει ενα περιστατικο σε καποια γνωστη της.Δηλαδη κατα τη διαρκεια των εξετασεων να προχωρησει πρωτη φορα με το αγορι της και να χωρισει μετα απο λιγο.Και ετσι επηρεασμενη απο εκεινη και τις συμβουλες τις(ας πουμε συμβουλες),θεωρεισαι οτι πρεπει να το αποφυγει.Το θετικο ειναι οτι προσφατα καταφερα με πολλα επιχειρηματα να της δωσω να καταλαβει,οτι η περιπτωση της ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη της γνωστης της.Και οτι δε πρεπει να καταπιεζεται για χαζους λογους.Ειδικα 2 χρονια πριν.Εκεινη τη περιοδο παει στα κομματια κανεις καποιες θυσιες.Αλλα απο πριν ποιο το νοημα?Δεν θα κερδισε τιποτα.Σε αυτα επεμεινα και οπως ηταν λογικο,καταλαβε οτι αυτα που ελεγα ηταν λογικα και στο συγκεκριμενο θεμα ειχε λαθος.Τωρα ευτυχως το προβλημα λυθηκεεφυγε ενα βαρος.γτ να περιμενεις 2 χρονια για χαζο λογο παει πολυ.Πλεον συμφωνει μαζι μου να το κανει οποτε ειναι απλα ετοιμη.Δεν ειναι ακομα βεβαια,αλλα καποια στιγμη θα ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Αρνειται το σεξ για ανεπαρκη λογο
Μήνυμα στις 17/4/2016 στις 02:40 @Sex
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας.Καταρχας τα εχω με μια κοπελα εδω και 1 χρονο και 8 μηνες περιπου..Ειαι 18 μιση και κεινη κοντα στα 16(1λυκειου).Τα εχουμε πολυ καιρο γενικα και ως αποτελεσμα εχουμε δεθει πολυ μπορω να πω και γενικα εχουμε μια σταθερη σχεση που δε θελουμε να την αφησουμε.Πριν καποιο διαστημα ολοκληρωσαμε τα προκαταρκτικα.και της βαζω και δαχτυλο για το οποιο ηταν πολυ προθυμη.Στα προκαταρκτικα δυσκολευτηκαμε πολυ να τα κανουμε κυριως λογω της αρνησης της.Τωρα το θεμα ειναι οτι δε το εχουμε κανει ακομα.Εγω παρολο που εχει περασει παρα πολυς καιρος που τα εχουμε εχω την διαθεση να περιμενω οποτε ειναι ετοιμη να το κανουμε.Το θεμα ειναι ομως οτι οταν απλα το φερνει η κουβεντα μου λεει κατι που πιστευω οτι δε στεκει λογικα.Ισχυριζεται οτι θα το κανουμε μετα απο αλλα 2 χρονια οταν τελειωσει εκεινη τις πανελλαδικες επειδη νομιζει οτι αν κανει σεξ πριν τις πανελλαδικες.μετα θα εχει το μυαλο της ολο εκει και δε θα μπορει να αφοσιωθει στα μαθηματα των πανελληνιων.Δεν ειναι ουτε φυτο,ουτε υπερβολικη με τα μαθηματα στη πραγματικοτητα αλλα πως της εχει κολλησει αυτο δε μπορω να καταλαβω.Το θεωρω υπερβολη και ασχετο το ενα με το αλλο.και γενικα ειναι ανουσιο ολο αυτο ετσι οπως μου φαινεται.Το περιεργο της υποθεσης ειναι οντως το πιστευει και οτι οντως αυτον τον λογο τον θεωρει τον κυριοτερο για να μην τον κανουμε.Ακουγεται χαζο αλλα ετσι ειναι.Και γενικα δε μου λεει ποτε ψεμματα σε τετοια θεματα και φαινεται οτι το πιστευει.Τωρα απο τη μερια μου το θεωρω ελεινο να μη προχωρησουμε για αυτον τον λογο.Μου λεει δηλαδη οτι και να νιωσει ετοιμη να το κανουμε θα καταπιεστει για αυτο και τσαντιζομαι πολυ καθε φορα που το ακουω.Προσωπικα δε το θεωρω φυσιολογικο να το πιστευει αυτο.Και θελω τουλαχιστον να το αποδεσμευσω αυτο απο το μυαλο της και να το κανουμε απλα οποτε νιωσει ετοιμη.Μηπως μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας περι του θεματος και κυριως συμβουλες για το πως να τη πεισω να μην σκεφτεται ετσι ?(δλδ να περιμενει να περασουν οι πανελλαδικες και μετα)και να της ξεκαθαρισω πως το να κανει σεξ απο τη 1η λυκειου με τις πανελλαδικες δεν εχει σχεση ουτε τοση πολυ επιρροη οσο νομιζει
Πήγαινε στο θέμα: Αρνειται το σεξ για ανεπαρκη λογο
Μήνυμα στις 7/2/2016 στις 23:53 @Sex
Το συζητησα μαζι της παλι και δεν αλλαζει τιποτα.Εκεινη ισχυριζεται οτι δεν ειναι γενικα ετοιμη.ο λογος για τα μαθηματα αργοτερα ειναι ενας απο τους σημαντικους λογους,οτι θα την απασχολει το σεξ και θα το θελει χωρις να συγκεντρωνεται.Επισης εχει και ανασφαλεια οτι σε πρειπτωση που χωρισουμε 8α νιωσει πολυ ασχημα μετα.Γενικα οι γονεις της σαφως και συνεβαλαν στη γνωμη της,εστω εμμεσα.Και γενικα δεν αλλαζει ευκολα αυτο.Δεν δειχνει παντως να θελει να το κανουμε και ο μονος λογος που δεν το κανουμε ειναι να φοβαται μην το μαθει κανεις.Θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα τοτε.Ειναι οι λογοι που μου προβαλλει και το δειχνει η συμπεριφορα της οτι τους πιστευει.Μου ξεκαθαρισε οτι αυτη ειναι η θεση της και οτι δε το αλλαζει και αν θελω να κανω ντε και καλα σεξ να παω αλλου.Οση υπομονη και προσπαθεια να εκανα δεν βλεπω να αλλαζουν τα πραγματα.Δυστυχως.Τωρα απλα δε ξερω τι να κανω
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα στο θεμα του σεξ
Μήνυμα στις 1/2/2016 στις 18:06 @Sex
Ευχαριστω για την απαντηση.Το θεμα με τη μητερα της το πιστευω και γω.Και ειδικα ο τροπος που θα την εχουν επηρεασει οι δικοι ειναι εμφανης και δεν ειναι καθολου προοδευτικοι σε τετοια θεματα απο ο,τι πιστευω.Για την μητέρα δε θεωρω οτι ειναι και τοσο αρνητικη πιστεύω. Αλλα ουτε και τερμα θετικη.ο πατερας της στανταρ θα χει καθετη γνωμη.Οσον αφορα για τις φιλες τις καθε αλλο παρα συντηρητικες δεν ειναι καθως οι περισσότερες το χουν ηδη κανει.Δηλαδη αυτο θα λειτουργουσε υπερ μου αν επηρεαζοταν αμεσα αλλα δεν ειναι ετσι.Τωρα θα σκεφτω να της μιλησω και να αφιερωσω χρονο σε αυτο το θεμα,διοτι ειναι ισως λιγο διαφορετικος ο λογος απο αυτον που ισχυριζεται. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα στο θεμα του σεξ
Μήνυμα στις 1/2/2016 στις 13:00 @Sex
Δηλαδη πιστευεις οτι αλλος λογος που δρν θελει ειναι οτι θα πρεπει να υποβληθει σε εξετασεις η γενικα δεν θα θελε να μαθευτει στους γονεις της.Η αλήθεια ειναι οτι δε το χα σκεφτει αυτο.Και οντως θα ταν επαρκής λογος.Απλα εμενα παντα μα παντα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι αντιθετη λογω ηλικιας.Οτι πρεπει να περιμενει πολυ καιρο.Και μου κοτσαρει και τα μαθηματα της 3 ης λυκειου .λες κκ εχει τοσο αμεση σχεση.Ειδικα για το τελευταιο με εκνευριζει οταν το ακουω πολυ μπορω να πω..γτ δεν υπαρχει λογος συσχετισης.ειδικα αν εχει πολυ χρονο μπροστά της.Πιστευεις οτι οι τελευταιοι λογοι θα μπορουσαν και να ισχυουν.ειδικα αυτος με τα μαθηματα?επειδη αυτο μου αναφερει παντα.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα στο θεμα του σεξ
Μήνυμα στις 31/1/2016 στις 17:50 @Sex
Καλησπερα παιδια.Θα θελα να σας πω το προβλημα μου.Εχω σχεση με μια κοπελα εδω και 1 χρονο και 6 μηνες(με μια μικρη παυση).Απο την αρχη η σχεση μας ηταν δυσκολη να επιτευχθει λογω διαφορας ηλικιας,αλλα συνεχεια το παλευαμε και οι 2.Εγω προσφατα εγινα 18 και εκεινη ειναι 15 στα 16.Εχουμε περιπου 3 χρονια διαφορα βασικα.οταν γνωριστηκαμε θελαμε ο ενας τον αλλον πολυ,αλλα ηταν αρχικα δυσκολο λογω ηλικιας.Τα φτιαξαμε τον επομενο χρονο ομως,ενω ειχαμε αισθηματα για μηνες ο ενας για τον αλλον.Τελος παντων εχουμε κλασικα μια πολυ καλη σχεση με αισθηματα με ολα τα θετικα και αρνητικα που χει αυτο.Εδω που ειναι το προβλημα ειναι το θεμα του σεξ.Ξερω πολυ καλα οτι οφειλω να εχω μια ισορροπια προς αυτο,λογω της ηλικιας της.(παει 1η λυκειου).Δε θελω να τη πιεζω και να τη κανω να βιαζεται.Αλλα επισης δε θελω να φτασουμε και στο αλλο ακρο,δηλαδη να περασει υπερβολικα πολυς καιρος.Οταν τυχαινει να αναφερθουμε σε τετοιο θεμα ειναι τοσο πολυ αρνητικη σε αυτο.Δηλαδη δυσκολα καποιο ατομο εστω και κοριτσι το θεωρει τοσο κακο.Φερηπην λεει οχι για σεξ αυτο με τιποτα απο τωρα.Οκ σεβαστο αυτο,δινω αρκετο χρονο,αλλα μετα μου συνεχιζει και λεει οτι πολυ αργοτερα θα το κανω.Μετα τις πανελλαδικες για να μην με επηρεασει και κατι τετοια..Ρε παιδια και οταν ακουω να μου τα λεει αυτα το θεωρω υπερβολη και αδιανοητο.Παρεμπιπτοντως μετα απο πολυ προσπαθεια.καταφερα και της εκανα στοματικο,και δαχτυλο(για το οποιο το ηθελε και απο μονη της μπορω να πω).Εκεινη βεβαια δεν μου χει κανει στοματικο,παρα μονο παιξιμο.Τα οποια σημαινουν οτι εχει γινει καποια ας πουμε προοδος.Αλλα αυτο που θα θελα να σας ρωτησω ειναι τη συμβουλη σας για το τι να κανω.Να κανω υπομονη και αλλη προσπαθεια?Γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω αισθηματα για αυτην και εστω αυτη τη στιγμη δε θα θελω να την αφησω.Επισης θα θελα παρα πολυ να μουν ο πρωτος της και να μην την αφησω για αλλον.Ωστοσο τα εχουμε 1 χρονο και 6 μηνες και δε θα θελα να τα παρατησω τωρα.Απο την αλλη αμα ειναι να περιμενω σε 2-3 χρονια απο τωρα δε θα αντεξω πιστευω.Θελω και γω να ολοκληρωνω με τη κοπελα μου καποια στιγμη.Ειναι 2 θεματα που συγκρουουνται μεταξυ τους δυστυχως,τα αισθηματα απο τη μια ,με την αναγκη για σεξ απο την αλλη.Και ειμαι συνεχεια σε σκεψεις.Κλεινοντας θα θελα γενικα συμβουλες και επισης τη γνωμη σας αν σας φαινεται και σας υπερβολικο αυτο που λεει.Μετα τις πανελλαδικες να ολοκληρωσει.Πειτε μου γενικα λαμβανοντας υποψην οτι δε θελω να την αφησω κιολας και να βρεθει με αλλον,γιατι 8α με χαλασει πολυ και γιατι ηδη εχει περασει και καιρος και δε θελω να παει χαμενος ο χρονος.Να προσπαθησω εμμεσα να τη πεισω θα θελα πολυ εξαλλου.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα στο θεμα του σεξ |