Μήνυμα στις 20/5/2016 στις 00:51 @Sex
παιδια ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το σιτε? μπαινει κανεις να μου πει τι φαση ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: ομεγκλε
Μήνυμα στις 24/4/2016 στις 15:21 @Sex
το θεωρω απιθανο να εχεις μεινει εγκυος...αλλα ρε παιδια τα περιπτερα ανοιχτα ειναι πηγαιντε παρτε ενα λεπτο
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος;
Μήνυμα στις 8/4/2016 στις 18:44 @Sex
οκ μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε να μιλατε για τις εμπειριες σας αλλα για το ποσο το εχει το αγορι σας γιατι? εγω την ρωτησα γιατι τους ειπε και μου ειπε με ρωτησανε και αν δεν τους ελεγα θα πιστευαν οτι τον εχεις μικρο γι αυτο δεν τους λεω...πχ εμενα αυτο μου φανηκε πολυ χαζο για να γινετε
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 8/4/2016 στις 12:41 @Sex
γεια ειμαι 17 και τα εχω με την κοπελα μου 4 μηνες τωρα χθες μιλαγαμε και μου ειπε οτι αυτη με τις φιλες της τα λενε ολα πανω στοθεμα σχεση και σεξ και μου ειπε οτι τους εχει πει τι εχουμε κανει ακριβως ποσο το εχω πως ειναι και ολα γενικα...εμενα δεν μου φαινεται τοσο λογικο ολο αυτο γιατι ειναι καπως προσωπικα θεματα αλλα αυτη μου λεει οτι ολες το κανουν και οτι ειναι λογικο...ειναι αληθεια αυτο που μου λεει οτι το κανουν ολες? και αν ειναι οκ δεν επρεπε να με ρωτησω ή να μου πει οτι εγω θα τα πω στις φιλες μου? ευχαριστω για το χρονο σας
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 21:17 @Sex
δηλαδη για μερικα κοριτσια ειναι ενα συν..δηλαδη θα σε δουν λιγο διαφορετικα με καλυτερο ματι
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση προς κοριτσια
Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 21:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις καθως θεωρω πολυ δυσκολο να εισαι εγκυος...οι πονοι ειναι λογικη μεχρι ενα σημειο αφου ηταν η πρωτη σου φορα επισης αν το αγορι σου ηταν καπως πιο προικισμενο να ειναι και αυτος ενα λογος για τον πονο που νιωθειςΠήγαινε στο θέμα: Ειμαι εγκυος?
Μήνυμα στις 23/1/2016 στις 17:41 @Sex
καποια αλλη κοπελα να πει την δικια της αποψη?
Μήνυμα στις 22/1/2016 στις 19:33 @Sex
αρχικα ευχαριστω για την απαντηση...και εγω το θεωρω λογικο να κοιταξετε εκει οπως κανουμε εμεις με το στηθος σας ειναι πανω κατω το ιδιο...οσο για τη δευτερη ερωτηση ρωταω αν σας κανει καλυτερη εντυπωση οχι οτι θα κανετε κατι μαζι του απλα επειδη εχει μεγαλο φουσκωμα
Μήνυμα στις 21/1/2016 στις 17:59 @Sex
ειναι αληθεια οτι κοιτατε το φουσκωμα στο παντελονι στα αγορια?ειναι ενα συν αν σας αρεσει καποιος και εχει μεγαλο φουσκωμα?
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 14:47 @Sex
εμενα μου ακουγεται υπερβολικο ολο αυτο που κανει το αγορι σου και το εχει κανει και θεμα...μπορει το θεμα να ειναι δικο του ψυχολογικο με το μεγεθος του και να φοβαται μην σε χασει λογο αυτου...
Πήγαινε στο θέμα: ανοιχτή χωρίς να εχω κανει σεξ |