Μήνυμα στις 26/2/2016 στις 15:31 @Sex
Γεια σας ειμαι 17 και φοραω σιδερακια το θεμα μου ειναι οτι οταν θελω να κανω στοματικο στο αγορι μου ακουμπανε τα δοντια μου στο πεος τους και τον ενοχλει ...και δεν ξςρω τι να κανω για να μην ακουμπανε το στομα μ αποτι καταλαβαινω ειναι μικρο και τα σιδερακια δεν βοηθανεε
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο σεξ και δοντια
Μήνυμα στις 1/2/2016 στις 16:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω ειμαξ στην ηλικια της κοπελας σου και εχω κ εγω σχεση σχεδον χρονο ..αρχικα εγω δεν ηθελα να κανω σεξ με το αγορι μου για δυο λογους 1 γτι δν ηθελα να το μαθει η μανα μ και 2 γτι ειχα θεμα με τις φιλες οι οποιοες ηταν καπως συντηριτηκες και θεωρουσα κι εγω οτι ειμαι μικρη γι αυτο..προσπαθησε να την πεισεις οτι η αποφαση της ειναι καθαρα δικαιωμα της και κανεις δν πρεπει να αποφασιζει για εκεινη και οτι δν εχει κανεις δικαιωμα να την κρινει για κατι που προφανως και θα θελει καταβαθος απλως δν θα αφηνεο τον εαυτο της να σκεφτει λογικα οπως κ εγωσκεφτομουν ετσι :/ τελικα το εκανα και ειμαι πολυ καλα με το αγορι μ ευχομαι και σε σας ;)Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα στο θεμα του σεξ
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 16:50 @Sex
Οταν προσπαθω να κανω στοματικο σεξ στο αγορι μ δεν μπορω να κατεβασωτο πεος του στον λαιμο μου ..τι μπορω να κανω για να το καταφερω? Υπαρχει κατι βσκα που μπορω να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο σεξ απορια
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 16:44 @Sex
Καποιος αλλος γνωμη να πει δικια τ εμπειρια κατι?
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και σχεσεις
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 16:43 @Sex
Aπλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ενα χαρακτητιστικο του στηθους αυτο δν ειναι π.χ μεγεθος να πω ...νταξει ειν φυσιολογικο ειμσι κατι που το θεωρω δεδομενο να ναι προς τα εξω τελος παντως και αυτο με απασχολει περισοτερο...ευχαριστω για την απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: εχω ψυχολογικα με το στηθος μου
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 14:48 @Sex
Λοιπον υπαρχουν καποιες κοπελες που δεν μππρουν να εχουν κολπικο οργασμο ειναι πολυ φυσιολογικο ..θελουν βοηθεια κι απο την κλειτοριδα καικδωστης κι εκεινης να καταλαβει οτι ειναι φυσιολογικο αυτο και δν εχει κατι περιεργο μ.δν μππρειτε να το ελεγξετε αυτο ετσι ειν η συγκεκριμενη κοπελα ...ελπιζω να βοηθησαα
Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου δε φτάνει σε οργασμό
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 14:42 @Sex
Οχι δεν ειναι απαραιτητο εχω ειμαι 16 και εχω κανει σεξ αλλα με το ιδιο αγορι που κι εκεινου ηταν η πρωτη τ φορα και δν εχω παει .Αν προσεχει με προφυλακτικο να μην κολλησεις τπτα δν υπαρχει λογος να πας για εξετασεις εκτος κι αν θελησεις εσυ για δικους σ λογους να πας αλλιως δν σε υποχρεωνει κανεις επισης αν πας με γονεα και δν θες να το μαθει το λες στον γυναικολογο και δν θα πει τιποτα γτι ειναι υποχρεωμενος ..:) μην ανησυχεις για τετοιαα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα και επισκεψη στον γιατρο
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 07:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλυτερα να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο και να το πεις στους γονεις σ κατι παραπανω θα ξερουν και θα σου πουν στα σιγουρα...Πήγαινε στο θέμα: Οχι εξπερματωση
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 07:27 @Sex
Σευχαριστω για την απαντηση :) μαλλον πρεπει να βαλω καλα καποια πραγματα στο μυαλο μ και να τα σκεφτω να σαι καλα με βοηθησες
Πήγαινε στο θέμα: εχω ψυχολογικα με το στηθος μου
Μήνυμα στις 18/1/2016 στις 07:23 @Sex
σευχαριστω πολυ :) χρειαζομουν να με βοηθησει καποιος να σαιι καλα ^^
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και σχεσεις |