Μήνυμα στις 25/5/2016 στις 18:38 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σας, Αν δειτε και προηγουμενα ποστ μου θα διαπιστωσεται πως ειχα καποια θεματα με την κοπελα μου..για να μην τα πολυλογω πριν 2 μερες μιλησαμε και αυτη ηθελε να χωρισουμε, και εγω ηθελα να την χωρισω γιατι τον τελευταιο καιρο ενιωθα οτι ημουν σε μια σχεση και ημουν μονος μου ... Τελοςπαντων το θεμα ειναι οτι η πρωην κοπελα μου εχει κανει παραααααααααα πολλες μα##$%ες και χοντρες μαλιστα (δεν εννοω να κανει κατι με αλλον) απλα ηταν κινησεις που δειχνανε για το ποσο μειωνεκτικα μπορει να με κανει να νιωσω.. μεταξυ μας υπηρχε..πολυ ερωτας και πολυ αγαπη δεν εχω ποτε ξανανιωσει ετσι ουτε εγω ουτε αυτη στην πορεια διαλυθηκαν ΟΛΑ ! εγω ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της οτι και να μου εκανε μπορω να τα αφησω πισω μου την θελω πολυ, αυτη ομως οχι ειπε θελει να χωρισουμε γιατι ολο αυτον τον καιρο δεν νιωθει καλα θελει να βρει τον εαυτο της και οτι εχει χασει το ενδιαφερον της για μενα, εχει καταλαβει οτι εκεινη φταιει σε μεγαλο βαθμο και λεει πως μου αξιζει κατι καλυτερο... εχουμε περασει τοσα πολλα δεν μπορεσα να την αφησω ετσι να φυγει και της ειπα ας κανουμε διαλλειμα οσο καιρο θες, δεν θελω να παρω το ρισκο και να γκρεμιστουν ολα γιατι με ξερω και ειμαι σιγουρος πως δεν θα γυρισω πισω μετα.. και μου δεχτηκε λεγοντας μου "ενταξει δεν θα μιλαμε καθολου ομως" και επισης δεν ειναι σιγουρη για το αν θα ξανακανουμε κατι μαζι πιο μετα..μου ειπε ομως οτι θα ειμαι παντα αυτος που θα θελει να παντρευτει και οτι γενικα θα με θελει παντα..με ειχε ρωτησει κιολας αν στο μελλον θα ηθελε να ξαναμαστε μαζι αν τυχει ..και της ειπα εξαρταται Τελοςπαντων οπως και να χει τωρα ειμαστε σε διασταση το θεμα μου εμενα ειναι οτι απο οτι βλεπω σε φωτο κτλπ καλοπερναει αυτη.. σε εσας τις γυναικες η στεναχωρια σας πιανει πιο μετα οταν σας λειψουμε? Επισης υπαρχει περιπτωση να ξανγυρισει μεχρι το καλοκαιρι? ή μηπως ηταν δικαιολογιες ολα αυτα για να μεινει μονη της , εκεινη την μερα κλαψαμε πολυ και οι 2 , επισης ειναι αρκετα εγωιστρια ωστε να πει αυτα που θελει μερικες φορες...οταν βρισκομαστε εγω νιωθω οτι νιωθει για μενα πραγματα..οταν ειμαστε μαζι νιωθω την αγαπη της..ολα τα προβληματα δημιουργουνται οταν χωριζομαστε.. Υ.Γ : εγω ημουν παντα ο αντρας που τις τα δινε ολα δεν της εδωσε ποτε καμια αφορμη να αμφιβαλλει για μενα ημουν 100% εκει παντα, δεν της ειχα δωσει ποτε το αισθημα της ανυσηχιας να φοβαται να μη με χασει κτλπ.. οσο και να ζηλευε νομιζω με θεωρουσε πολυ δεδομενο και αυτο ισως ναταν εμενα το λαθος μου + οτι μεναμε σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων κοντα μεν..αλλα παλι δεν βρισκομασταν τοσο συχνα 1-2 φορες τη βδομαδα για λιγες ωρες σορρυ για το τεραστιο ποστ.. Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος και επιστροφη?
Μήνυμα στις 15/4/2016 στις 20:23 @Sex
καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τι σκεφτεσται εσεις οι γυναικες οταν βλεπετε πορνο, τι φαντασιωσεις κανετε? σκεφτεστε οτι το κανετε με τον αντρα που βλεπετε? επισης τι ειδους πορνο προτιματε? Πήγαινε στο θέμα: Απευθυνομαι προς ολες τις γυναικες :P
Μήνυμα στις 25/1/2016 στις 12:55 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αν παμε 2 ταξιδια συμφωνω...αλλα το πιο πιθανο λογο οικονιμικων δεν θα μπορεσουμε 2 ταξιδια γτ θελουμε να παμε και το χειμωνα καπου αν εχουμε λοιπον μονο μια ευκαιρια για ταξιδι δεν θαναι λιγο γαιδουρια αν παει με τους δικους της?
Πήγαινε στο θέμα: απορια σχετικα με την σχεση μου
Μήνυμα στις 24/1/2016 στις 18:16 @Θ. Κλημεντίνη
ναι δεν αντιλεγω συμφωνω μαζι σου...αλλα ειναι παραλογο να μη θελω να παει μονη της σε ταξιδι με τους φιλους της, πχ αν πηγαινε σαντορινη η κατι τετοιο και για λογους ζηλειας αλλα παραπανω επειδη θα θελα να καναμε κατι μαζι να αποκτησουμε αναμνησεις..ειμαστε που ειμαστε μαζι ας παμε μαζι διακοπες οχι χωρια.. Πήγαινε στο θέμα: απορια σχετικα με την σχεση μου
Μήνυμα στις 24/1/2016 στις 13:33 @Θ. Κλημεντίνη
πριν λιγο καιρο ειχα ξαναγραψει εδω για ενα θεμα που ειχα με την κοπελα μου, αλλα τωρα ειναι ολα καλα δεν υπαρχει προβλημα, θα ηθελα ομως να ρωτησω κατι. Αρχικα να αφαερω πως η κοπελα μου εχει καποιους φιλους που ειναι απο πολυ μικρη ηλικια φιλοι (απο νηπια) και εχει πολυ καλες σχεσεις μαζι τους , ειναι πολυ καλα παιδια κτλπ δν εχω θεμα με αυτο. Το θεμα μου ειναι οτι της ειχα προτεινει να παμε ενα ταξιδι μαζι με τους δικους μ φιλους και αρχικα ειχε ενθουσιαστει και ηθελε πολυ αλλα ξαφνικα αλλαξε γνωμη και μου ειπε οτι προτιμαει τους φιλους της για να παει καπου για να περασει καλα. Γινεται να αλλαξε ξαφνικα ετσι γνωμη? Δεν μου φαινεται τοσο παραξενο βεβαια..αλλα σε αυτην την ηλικια που ειμαστε και οι 2 (19) ταξιδια δεν θα επρεπε να κανουμε μαζι? να ζησουμε στιγμεσ και εμπειριες μαζι? δεν λεω να μην κανει πραγματα με τους φιλους της αλλα σε ταξιδια και τετοια μαζι δεν θα πρεπε ναμασταν? εμενα δεν μου φαινεται λογικο απο την στιγμη που ειμαστε πανω απο 1 χρονο μαζι να φευγει και να πηγαινει μονη της ταξιδια με τους φιλους της, απο την αποψη οτι εχουμε την ευκαιρια μονο μια φορα τον χρονο για ταξιδι λογω οικονιμικων αλλα και ελευεθερου χρονου ας μου πει καποιος παρακαλω αν ειμαι παραλογος η οχι, ολες οι αποψεις ειναι δεχτες , απλα εγω θα ηθελα να παμε καπου μαζι(οχι απαραιτητα μονοι, και με αλλες παρεες αλλα να ειμαστε μαζι) να αποκτησουμε αναμνησεις ευχαριστω σορρυ για το μεγαλο ποστ Πήγαινε στο θέμα: απορια σχετικα με την σχεση μου
Μήνυμα στις 3/1/2016 στις 18:48 @Θ. Κλημεντίνη
οταν λεω οτι εγινε αλλος ανθρωπος το λεω με την καλη εννοια, απο την αρχη και μεχρι τωρα ειναι πολυ καλη μαζι μου και σωστη (νταξει υπηρχαν φορες που εκανε και μικες μαλακ#@!$%!ς , μονο οταν τις κανω ερωτησεις η οταν κανει κατι και φαινεται οτι με ενοχλει τοτε αρχιζουν τα νταουλια :P Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 3/1/2016 στις 02:26 @Θ. Κλημεντίνη
χμμ δυο διαφορετικες αποψεις μεχρι τωρα.. οταν ειμαστε μαζι περναμε τελεια και εγω και αυτη τα προβληματα ερχονται οταν βγαινει αυτη κατι θα βρουμε και θα μαλωσουμε ειτε για σοβαρο ειτε για γελοιο λογο, παντα τα βρισκουμε ομως αυτο που πρεπει να κανω τωρα ειναι να της δωσω χωρο ακομα και αν μερικα πραγματα με ενοχλουν? ποιος φταιει εν τελει εγω η αυτη? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 3/1/2016 στις 01:38 @Θ. Κλημεντίνη
ποτε δε ζηλεψα αλλον για παραδειγμα και να της φωναξω και να μαλωσουμε γιαυτο τον λογο δεν εχουμε τετοιο θεμα.. δεν ειχα σκοπο να της πω να μην πινει αλλα οταν ειδα οτι οταν πινει γινεται αλλος ανθρωπος και κανει βλακειες της το εκοψα! την αφηνω και πινει ενοοειται αλλα οχι πολυ δεν νομιζω πως προκειται ποτε να με απατησει. επισης δεν χωρισαμε ποτε..στις αρχες εκανε πολλα λαθη γιαυτο εγω εγινα ετσι. τα λαθη που εκανε τοτε μεχρι τωρα δν τα χει ξανακανει.. και φοβαμαι πως αν την αφησω και δν την ελεγχω θα τα ξανακνει Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 2/1/2016 στις 23:53 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σας και καλη χρονια σε ολους, Εχω μια κοπελα εδω και 1 χρονο και κατι μηνες. Ειμαστε ευξαπτο ζευγαρι εχω να πω μαλωνουμε αρκετες φορες για γελοιους λογους, οσες φορες και να μαλωσουμε παντα τα βρισκουμε ειτε φταιει αυτη ειτε εγω. Τελευταια ομως εδω και 1 μηνα περιπου μαλωνουμε ακομα πιο συχνα και την βλεπω ωρες ωρες δυσανασχετει. Πριν συνεχισω με αυτο το θεμα θα ηθελα να σας περιγραψω την συμπεριφορα της . Πριν τα φτιαξουμε εμεις η κοπελα μου δεν ειχε ποτε σοβαρη σχεση , εβγαινε συνεχεια επινε, οσο για τις προηγουμενες σχεσεις της δεν την ενοιαζε κανενας ηθελε παντα να περναει αυτη καλα μαζι με τους φιλους της δεν ανεχοταν απο κανεναν να την ελεγχει. Απο τοτε ομως που τα φτιαξαμε εχει αλλαξει πολυ ειναι πιστη σε μενα , δεν πινει κτλπ.. εχουν μπει καποια ορια τελοςπαντων , καμια σχεση με παλια. ειμαι και εγω πιεστικος ωρες ωρες εχω να πω επειδη της λεω συνεχεια να προσεχει, να μην πινει κτλπ αν και δεν τα κανει πλεον εγω φοβαμαι ωρες ωρες. Σημερα παλι μαλωσαμε και μου λεγε πως εχει βαρεθει την συμπεριφορα μου οτι θελω να ελεγχω τα παντα και οτι δεν αντεχει, δεν σκεφτεται το μελλον της μαζι μου και διαφορα τετοια(οταν εχει νευρα λεει βαριες κουβεντες παντα)...πηγα την βρηκα μιλησαμε τα βρηκαμε αλλα μου ειπε οτι οντως την πιεζω και δεν την αφηνω να κανει πραγματα. Δεν θελω να την χασω, τι πιστευετε εσεις? υπερβαλλει? φταιω εγω? σκεφτομαι για λιγο καιρο να μην την "πριζω" να ηρεμησουν τα πραγματα.. με αγαπαει και την αγαπαω πολυ , εχει αλλαξει χαρακτηρα για μενα αλλος ανθρωπος εγινε και οι 2 ζηλευουμε πολυ . πειτε μου γνωμες, τι να κανω? Υ.Γ εχει περιοδο :P Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου |