Μήνυμα στις 3/1/2016 στις 16:37 @Θ. Κλημεντίνη
Καμια αλλη γνωμη?? Εχω αναγκη τη βοηθεια σας!!
Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω φαση μαζι της...
Μήνυμα στις 2/1/2016 στις 00:01 @Θ. Κλημεντίνη
Ολες οι συμβουλες γινονται δεκτες... οποιος μπορει να με βοηθησει ας το κσνει... ειμαι σε δυσκολη θεση... ευχαριστω blacklister
Μήνυμα στις 1/1/2016 στις 14:28 @Θ. Κλημεντίνη
Κανεις??? Ειναι αναγκη περναναι οι μερες και θελω να ειμαι προετοιμασμενος...
Μήνυμα στις 31/12/2015 στις 22:14 @Θ. Κλημεντίνη
Για το κρυο το εχω σκεφτει... τι να κανω.. θα ειναι πιτσιρικια παντου.. οσο γοα το αλλο που με ρωτησες.. ναι μενει στην ιδια πολη με εμενα σε αλλη περιοχη βεβαια θα μπορουσαμε να συναντηθουμε...
Μήνυμα στις 31/12/2015 στις 13:49 @Θ. Κλημεντίνη
Ξεχασα να γραψω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα φιλησω αγκαλιασω χαιδεψω κοριτσι ερωτικα και απο οτι καταλαβενεται ειμαι αγχωμενος
Μήνυμα στις 31/12/2015 στις 12:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας... ονομαζομαι Αγγελος και ειμαι 16χρονων... θα ηθελα να μου δωσετε τα " φωτα " σας σε κατι που με απασχολει... Λοιπον. Περυσι στην γιορτη ενος συγκενικου μου προσωπου γνωρισα μια κοπελα στην ηλικια μου..ουδεμια συγγενια μαζι της.. εε και δεν εχασα ευκαιρια πηγα της μιλησα.. μιλησαμε.. γελασαμε και γενικα περασαμε ωραια το βραδυ εκεινο...θα εχετε καταλαβει οτι μου εκανε κλικ : ξανθια λιγες μπουκλιτσες ωραια ματια χαμογελο και τελοσπαντων ως δειλος που ειμαι δεν εκανα κινηση...φετος σε λιγες μερες θα ξαναρθει η ιδια νυχτα και πιθανον να ειναι και παλι αυτη εκει...το μετανιωσα που δεν εκανα κατι και φετος εχω βαλει στοχο να κανω φασηη... δωστε μου ιδεες και συμβουλες πως να τις φερθω... τι να συζητησω μαζι της.. πως να κανω φαση και μια καλη δικαιολογια να βγουμε στον κηπο του σπιτιου γιατι μεσα στον κοσμο αδυνατον να την φιλησω.. να να ....ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω φαση μαζι της... |