Μήνυμα στις 1/1/2016 στις 02:11 @Sex
Λοιπόν ειμαι 14 χρονων και πριν από κάτι μήνες δεν μπορούσα να κατεβάσω το πετσακι του οργάνου μου μέχρι κάτω ε άρχισα στο μπάνιο να ρίχνω ζεστό νερό για να μαλακώσει το δέρμα και το κατέβασα μέχρι εκεί που μπορούσα ε μετά από δυο βδομάδες μπορούσα να το κατεβάσω μέχρι κάτω χωρίς πόνο.Πριν από περίπου δυο βδομάδες πήγα να κάνω εγχείρηση για σκωληκοειδίτιδα.Ε εκεί που ημουνα5 μέρες δεν τράβηξα καθόλου και από την βρωμα μάλλον επειδή εκεί δεν έκανα μπάνιο και εφόσον δεν έπλενα το σημείο μέσα στο πεος μου βασικά όχι μέσα πάνω στο μωβ έχει κάτι άσπρα πράγματα δν ξέρω πως να το εξηγήσω παρα πολλά (αρκετά) είχα παρατηρήσει ότι υπήρχαν μερικά τέτοια όταν άρχισα να κατεβαζω το πετσακι (προφανώς επειδή δεν το κατέβαζα είχαν δημιουργηθεί αυτά δεν πιστεύω να είναι κάτι κακό νομίζω φευγει με το πλύσιμο αλλά και που έριξα νερό πάνω δεν φευγουν (αμα τα κουνήσω με το δάχτυλο φευγουν ) +οτι πρέπει να επαναλάβω την διαδικασία για να καταφέρω ξανά να κατεβαζω το πετσακι αλλα δεν νομίζω να έχω φιμωση (Φοβάμαι να κάνω την εγχείρηση άμα έχω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ)Αυτά έχω να πω αν ξέρετε κάτι παρακαλώ βοηθήστε σορρυ για το κατεβατο
Πήγαινε στο θέμα: SOS-ΠΕΟΣ-SOS
Μήνυμα στις 28/12/2015 στις 21:13 @Διασκέδαση
Γεια σας με λένε Σωτήρη και ειμαι 14 χρονων και πηγαίνω 3η γυμνασίου.Το σχολείο μου κάνει πολλά πάρτυ ειδικά φέτος και εγώ δεν έχω πάει καθόλου και αν πάω δεν ξέρω τι να πιώ εννοώ ότι δεν έχω πιει ποτε ξέρω γω αλκοόλ κανονικά (εννοώ ξέρω γω να το παραγγείλω και να το πίνω όπως οι μεγάλοι) Τι μου προτείνετε να πιώ άμα πάω σε πάρτυ κάτι ελαφρύ που να μην με πειράξει επειδή ακι οι "φίλοι" μου μου λένε πιες ρε σιγά πάρε κάτι και τέτοιες μπούρδες
Πήγαινε στο θέμα: Ποτα σε παρτυ
Μήνυμα στις 28/12/2015 στις 10:44 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Εγω πάντως που πήρα wp το μετανοιωσαΠήγαινε στο θέμα: Galaxy A5 vs Microsoft lumia 640XL
Μήνυμα στις 27/12/2015 στις 22:04 @Sex
Εγω φίλε ....χαχαχαχαχαχαχαχα σορρυ το σκευτομαι και γελάω.Λοιπον το καλοκαίρι εγω μεναν φίλο μου είχαμε τραβήξει μαλακια ο ένας στον άλλο από τις πολλές καυλες εντομεταξυ είχαμε τραβήξει μαλακια σε ένα παλιό φορτηγάκι ρε φίλε...xd ναι βασικά είχαμε τόσες καυλες που το κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να του την παίζω γενικά δν ειμαι γκέι καυλωνω με κορίτσια απλά μόνο με αυτό το άτομο καυλωνω ακομα
Πήγαινε στο θέμα: Διάφορα με φιλους
Μήνυμα στις 27/12/2015 στις 21:55 @Sex
Αμα ξέρατε τι γίνεται στην έκτρωση ....κοπελια σκέψου καλά για την έκτρωση ίσως καλητερα να το δώσεις για υιοθεσία επίσης πες το στους γονείς σου 17 χρονων είσαι δν νομίζω να σου πουν και πολλά
Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια
Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 16:47 @Flame
Του διάβολο πράγματα παιδιά...
Πήγαινε στο θέμα: μαγια...κ ετσι!!!
Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 16:43 @Flame
Έχω τόση πολλή οργή μέσα μου,θυμό και δν ξέρω τι να κάνω πολλοί μ@λ@κες στο σχολείο με βρίζουν και με θεωρούν κατώτερο επειδη ξερω γω δν ειμαι τοσο ομορφος (απλα δν περιποιουμαι τον εαυτο μου) εγω δν αντιδρώ θα μπορούσα να τους σπάσω τη μάπα αλλά δν το κάνω τι να κάνω ?Να τους σαπισω για να μην με κοιτάξουν ποτε ή όχι?
Πήγαινε στο θέμα: Οργη
Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 16:23 @Sex
Λοιπόν πολύ απλό και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και το ξεπέρασα θα πηγαίνεις στο μπάνιο και θα προσπαθεις να κατεβαζεις το πετσακι οσο μπορείς μετά θα του ρίχνεις ζεστό νερό και θα το ξανάκανεις αυτό κάθε φορά στο μπάνιο ε μετά δν θα έχεις πρόβλημα αν δν δουλεψει τότε χρειάζεσαι εγχειρηση
Πήγαινε στο θέμα: δυσκολια αποκαλυψης βαλανου
Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 16:18 @Sex
Γεια σας σας παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας.Πριν από κάτι μήνες είχα βγάλει ένα σπυράκι κοντά στο πεος μου κάπως σαν ταυλοσπυρο αλλά εντάξει έφυγε μετά από κανα δυο μήνες το ίδιο συμβάν αλλά εντάξει έφυγε και αυτό τώρα είχα πάει στο νοσοκομείο πριν από μια βδομάδα για εγχείρηση και δν έκανα μπάνιο καθώς δν βολευε και πριν να πάω στο νοσοκομείο είχα βγάλει ένα μικρό σπυράκι σαν τα αλλα και τώρα μου έχει γίνει αρκετά μεγαλύτερο και φενεται να έχει και πύον είναι κάτι που προήλθε από τι βρωμα επειδή δν έκανα μπάνιο και θα φυγει με αληφες και καθαρισμο ή πρέπει να συμβουλευτώ γιατρο
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια Στο Πεος |