Μήνυμα στις 28/12/2015 στις 20:06 @Sex
Καλησπέρα, Πριν λίγο καιρό ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου χωρίς προφυλακτικό ενώ ήδη ειχα αδιαθετησει πριν λίγη ωρα! Το αγόρι μου δεν εκσπερμάτωσε μέσα μου ούτε εχει πολλα προσπερματικα τωρα συνηθως! Μετα την επαφή η περίοδός μου συνεχίστηκε κανονικά μεχρι και την πεμπτη μερα όπου και σταδιακά διακόπηκε! Ωορρηξία ειχα μια βδομάδα και κατι πριν την επαφή μιας και η περίοδος μου ηρθε πιο νωρίς! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει περιπτωςη να εχει γινει κατι και να υπαρξει πιθανή εγκυμοσύνη, γιατι ειναι κατι που με απασχολεί αρκετα τον τελευταίο καιρο! Ευχαριστω εκ των προτέρων, Άντα :) Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος και σεξ
Μήνυμα στις 24/12/2015 στις 17:44 @Sex
Καλησπέρα! Πρόσφατα ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου χωρίς προφυλακτικό και είχα ήδη αδιαθετήςει πριν λίγη ώρα! Η ωορρηξία μου ήταν περίπου μια εβδομαδα πριν (γιατι η περίοδος μου ηρθε νωρίτερα) και το αγόρι μου δεν εκσπερμάτωσε μέσα ούτε εχει ιδιαιτερα πολλα υγρά συνήθως! Έπειτα απο αυτο η περίοδός μου συνεχίστηκε κανονικά μέχρι και την Πέμπτη μερα όπου και σταδιακά διακόπηκε - τελειωσε! Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι και να υπάρξει πιθανή εγκυμοσύνη; Πραγματικά έχω αγχωθεί πολύ και το σκέφτομαι συνεχώς.... Άντα :) Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος και σεξ |