Μήνυμα στις 3/1/2016 στις 01:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Την παίζεις πολύ συχνά? Η μήπως στις τουαλέτες η το πρωί?Πήγαινε στο θέμα: Πως να μην καυλώνω???
Μήνυμα στις 21/12/2015 στις 20:07 @Sex
Εγώ πιστεύω εντελώς το αντίθετο με τη μητέρα σου παρόλο που είμαι straight.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με ζώα που το κάνουν.Εγώ πιστεύω πως είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει όποιον θέλει αρκεί αυτό να τον κάνει καλό και χαρούμενο ανθρωπο δεν με πειράζει να βλέπω κορίτσια με κορίτσια η αγόρια με αγόρια εφόσον δεν τους πειράζει και η δική μου σχέση.Πρέπει να σταματήσουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα να είναι τόσο στενομυαλοι και να ξυπνησουνε
Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλία
Μήνυμα στις 21/12/2015 στις 20:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπάρχει κανένα θέμα μη το σκέφτεσαι καθόλου:)Πήγαινε στο θέμα: Κλιση πεους και γυναικες
Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 14:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα εγώ είμαι κοπέλα και το βρίσκω αρκετά αντιαισθητικο.ούτε σε εμενα αρέσει να μη προσέχω τη περιοχή μου αλλά ούτε και το αγόρι μου να μην την έχει.εγώ προτιμώ πρώτα να κόβω τις τρίχες για να μικρινουν πρώτα και μετά ξύρισμα και έτσι δε κοκκινίζει πολύ.το αγόρι μου να πω την αλήθεια δε ξέρω τι κάνει!Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα-περιοχης
Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 14:18 @Sex
εγώ με το αγόρι μου πήγαινουμε ίδιο σχολείο και πήγαμε εκδρομή.Στις τουαλέτες λοιπόν μου πρότεινε να φασωθουμε.Εκεί που είχα ανάψει πολύ και αυτός το ίδιο κάποιος χτυπάει την πόρτα και τον φωνάζει με το όνομα του ήταν η καθηγητρια.(ήμασταν στις αντρικές τουαλέτες) έτσι αυτός έφυγε χωρίς να φανεί ότι ήμουν μέσα δεν πανικοβληθηκα έχει γίνει πολλές φορές.εγώ αφού είχα ανάψει έβαλα δάχτυλο και πως να το πω..συνέχισα μόνη μου λοιπόν και δεν περίμενα να έρθει και έρχεται ανοίγει την πόρτα και με βρίσκει.γέλασε και λέει αχ το μωρό μου το αφησα. Έχω ντραπει πάρα πολύ δε μπορώ να ξαναφασωθω μαζί του δε ξέρω τι να κάνω! Πλιζ οποίος μπορεί ας βοηθησει
Πήγαινε στο θέμα: Με έπιασε να βάζω δάχτυλο
Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 13:45 @Sex
Αυτό συμβαίνει και σε μένα.μου είπε το αγόρι μου δύο φορές ότι δε μπόρεσε επειδή ακριβώς είμαι παρθένα.δε με χάλασε σιγά.πρέπει να της το πεις.εγώ τον καθοδήγηση κάπως κ όλα οκευ:)
Πήγαινε στο θέμα: Δάχτυλο
Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 13:41 @Διάφορα
Δε μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που λες.δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις έτσι αυτό.κάλεσε μια γραμμή όπως είπαν παραπάνω και μίλα.μίλα σε καθηγητες,σε γιαγιάδες συγγενείς κοντινούς μιλά πες τι γίνεται και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.εύχομαι να πάνε όλα καλα
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω με τοτς γονεις μου
Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 13:34 @Sex
Γειά είμαι καινούρια εδώ! Λοιπόν έχω ένα θέμα.πρέπει να βρω ένα μέρος να αυνανιζομαι.ξέρω ακούγεται περίεργο όμως ζω με τον αδερφό μου στο ίδιο δωμάτιο οπότε δε μπορώ και επίσης όταν παίζω με την κλειτοριδα μου η τον κόλπο μου μετά νιώθω ενοχές σαν να μην πρέπει να τα κάνω αυτά.έχετε κάποια γνώμη σε αυτά να με βοηθήσετε? :/
Πήγαινε στο θέμα: Μέρος αυνανισμου |