Μήνυμα στις 30/3/2016 στις 22:11 @Μηχανήματα
@Dieftharmenos Αν εννοεις αν ακουγεται απο το πενταλ του συμπλεκτη...δεν νομιζω απο την μηχανη ακουγεται ειχα διαβασει καπου οτι μπορει να ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη αλλα δεν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: Θόρυβος στο πάτημα συμπλέκτη(αυτοκινητο)
Μήνυμα στις 30/3/2016 στις 17:25 @Μηχανήματα
Γεια σε όλους εχω ενα πρόβλημα με το αμαξι μου.Καταρχας το αμάξι είναι ενα ford ka 1.2 70 ps μοντελο του 2009. Το πρόβλημα του ειναι το εξης: Οταν οδηγώ σε χαμηλες στροφές το αμάξι δουλεύει ρολόι,οταν ομως αλλαξω ταχύτητα(πχ απο 2α σε 3η) και αλλλαξω σε 3800 περιπου στροφες και ανω την ταχυτητα οταν πατησω το συμπλεκτη ακουγεται ενας θορυβος δεν μπορω να τον εξηγησω ακριβως μοιαζει πιο πολυ σαν να μην αφηνω το γκαζι οταν αλλαζω αλα αυτο το κανω...αλλαζω κανονικα τις ταχυτητες αφηνοντας ολο το γκαζι και πατωντας ολο το συμπλεκτη..επισης νιωθω το πενταλ του συμπλεκτη σαν να γδερνετε και φοβαμαι να το παω πανω απο 4000 στροφες το αμαξι.Δεν ξερω πριν το παω συνεργειο να δω τι θα μου πουν ή στην αντιπροσωπεια θα ηθελα οποιος μπορει να βοηθησει επι τυ θεματος. Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Θόρυβος στο πάτημα συμπλέκτη(αυτοκινητο)
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 21:27 @Sex
γεια σε ολους ειμαι 17 χρονων και εχω το εξης προβλημα, για πολλα χρονια(~5-6) δεν αποκαλυπτα την βαλανο ισως γιατι φοβομουν ισως καποιοι να το θεωρειται γελοιο παντως αποφασισα τον τελευταιο καιρο να ξεκινησω τις προσπαθειες αποκαλυψης της και παλι.Στην αρχη ηταν δυσκολο αλλα με πολυ μεγαλη προσοχη,υπομονη και επιμονη τα καταφερα και το εχω κανει ηδη 3 φορες περιπου(δεν τις μετραω κιολας) παντως δεν δυσκολευομαι ιδιαιτερα απλα το προβλημα μου ειναι οτι οταν το πεος ειναι σε στυση πρεπει πρωτα να εχει αποκαλυφθει η βαλανος και μετα να ερθει το πεος σε στυση αλλιως αν ειναι σε στυση με πααρα πολυ μεγαλη δυσκολια εμφανιζεται διοτι θελει δυναμη και με ενοχλει παρα πολυ και φοβαμαι να το υπερπιεσω κατεβαινει το πετσακι ομως εν ωρα στυσης και εν ωρα στυσης παλι με τον καιρο εμφανιζεται ολο και πιο πολυ η βαλανος δεν ξερω ισως χρειαζεται περισοτερη προσπαθεια καθε μερα ισως και με τον καιρο φτιαξει Αα και κατι τελευταιο οταν εμφανισα ολοκληρη τη βαλανο δυσκολευτηκα να την επαναφερω λιγο ισως με την προσπαθεια και τις φορες που θα το ξαναεπιχειρησω φτιαξει και αυτο...επισης οταν εμφανιζεται η βαλανος μυριζει μια δυσοσμη μυρωδια..διαβασα οτι εκλυει καποιο ειδος υγρου η ακροποσθια αλλα αυτο συσχετιζεται με την υγιεινη του πεους την οποι ξερω αλλα δεν μπορω να εφαρμοσω διοτι με ποναει πολυ μολις την αγγιξω το κεφαλακι του πεους δεν ξερω γιατι μπορει και αυτο να φτιαξει με την παροδο των ημερων...παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει στο τι μπορω να κΝω για να λυσω αυτα τα προβληματα...η βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη! Πήγαινε στο θέμα: δυσκολια αποκαλυψης βαλανου |