Μήνυμα στις 17/12/2015 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
Ο πρωην μπυ νομιΖω δεν με θελει αλλα εγω ακομη τον θελω μοας και ηταν η μονη μου σχεση στην οποια μπηκα με τα χιλια! Καθε μερα τον βλεπω και ημαστε μαζι λογο της παρεας! Θελω να προχωρησω παρακατω αλλα δεν μπορω οποτε προχωρώ εμφανιζετε και μου τα διαλει ολα! Ειμαι μονο 19 χρονων και σκέφτομαι οτι δεν θα τα καταφερω να προχωρήσω ποτε! Η φιλες μου με πιεζουν να παω παρακατω αλλα εγω δεν μπορω!!! Και το χειρότερο ειναι το οτι δεν με θελει....ποναω η αληθεια πολυ!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωην
Μήνυμα στις 17/12/2015 στις 21:04 @Θ. Κλημεντίνη
Χθες του πηρα την καπως καινουργια μου σχεση εκει μπροστα του δεν πηγαι και πολυ καλαε αυτους! Λετε να κανει κατι και να μου φερει και αυτος αλλη;
Πήγαινε στο θέμα: Στην ιδια παρεα με τον πρωην
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 15:28 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω παρα πολυ και εχεις δικαιο σε ολα! Απλα εμενα το θεμα μου ειναι η παρεα! Με αγαπησε πολυ αλλα και λιγο με λαθος τροπο αν και εγω τον αγαπησα αλλα δεν το εδιχνα τοσο...:/
Πήγαινε στο θέμα: Στην ιδια παρεα με τον πρωην
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 04:31 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, Ειμαι 19 χρόνων και σπουδαζω. Αποφασισα να μοιραστω την ιστορια μου μαζι σας γιτι κατι παρομιο θα ζησατε! Για 3 χρονια ήμουν σε μια σχέση αρκετα εντονη και περιπλοκη! Ζουσαμε μαζι παρα το νεαρο της ηλικιας μας και πηγαίναμε για αρραβώνες! Δυστιχως με το παιδι ήμασταν 9 χρονια παρεα! Μεγαλωσα μαζι τους και κανενας μας δεν ηταν και ειναι πρόθυμος να τους χασει! Λατρευουμε υπερβολικα πολυ ο ενας τον αλλο γιατι οτι ζήσαμε το ζησαμε μαζι και παντα σαν παρεα! Ο λογος που χωρισαμε ειναι γιατι καποτε μου ζητησε να μην παω να σπουδασω για να μείνουμε μαΖι αλλα εγω τα εκανα ολα κρυφα του ζητησα να χωρισουμε και εφυγα! Προσπαθησε πολυ να τα ξαναβρουμε αλλα εγω ειχα γνωρισει μια καινουργια ζωη στην οποια πλεων δεν χωραγε! Οταν ενοητε του Ζητησα εγω να τα ξαναβρουμε αρνηθηκε! Προσφατα χασαμε τον πατερα του που σήμαινε παρα πολλα για εμενα αφου ουσιαστικα με αυτον μεγάλωσα! Ο ιδιος την πεφτει σε οτι διποτε θυλικο μπροστα στα ματια μου! Ζηλευω πολυ αλλα δεν μπορω ουτε να πω κατι αλλα ουτε και να κανω! Αυτος προχώρησε αλλα εγω μενω εκει! Προσπάθησα με ενα παιδι να πρωχωρισω αλλα τιποτα παντα γυρνουσα πισω σε αυτον! Θελω να σταματησω να ποναω και να μην με νοιαζει πλεων το τι κανει με αλλες(και ειμαι σιγουρη εχει αρκετες! -.-) τι να κανω; Ζητω συγνωμη για τα ελληνικα μου ειναι χαλια αλλα ζω αγγλια αρκετα χρονια Ευχαριστω για τον χρονο σας! Πήγαινε στο θέμα: Στην ιδια παρεα με τον πρωην |