Μήνυμα στις 7/1/2016 στις 06:41 @Sex
Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω κυριως τα αγορια αλλα και τα κοριτσια για μια απορια που ειχα. Μπορει να σας φανει και χαζη, δεν ξερω. Τελος παντων. Εσεις οταν χουφτωνετε τα κοριτσια σας στον κωλο τον θελετε εντελως ξυρισμενο; Εννοω στα κωλομαγουλα σας πηραζεινα υπαρχουν καποιες λιγες τριχες;; Ευχαριστω εκ των προτερων! Πήγαινε στο θέμα: Απορια
Μήνυμα στις 14/12/2015 στις 08:21 @Sex
Δεν βλεπω αλλη λυση απ το να βαλεις στο κολπο κανεναν φιλο σου. Ολο και καποιος δεν θα ειναι απο κει και θα νοικιαζει.
Πήγαινε στο θέμα: που να βρισκομαστε?
Μήνυμα στις 14/12/2015 στις 07:56 @Sex
Το θεμα μου ειναι οτι γενικα εχω κομπλεξ με την εμφανιση μου και το ξερω οτι αν δεν του αρεσα δεν θα μου εστελνε αλλα εγω δεν μπορω να διωξω αυτην μου την ανασφαλεια. Φοβαμαι οτι απο κοντα δεν θα του αρεσω και θα με βρει ασχημη.
Πήγαινε στο θέμα: S.O.S. Φαση
Μήνυμα στις 14/12/2015 στις 07:52 @Sex
Ζητησα αλλα δεν μου εστειλαν αλλον. Πήγαινε στο θέμα: S.O.S. Φαση
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 19:50 @Sex
Εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο γιατι δν μου δεχοταν τον κωδικο. Παντως ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι για το θεμα το φιλιου του το χω πει και μου ειπε οτι θα με βοηθησει και πως να μην ανησυχω. Πήγαινε στο θέμα: S.O.S. Φαση
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 19:46 @Ftou.gr admin
Ευχαριστω πολυ!!
Πήγαινε στο θέμα: προβληματα με το προφιλ
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 16:58 @Ftou.gr admin
Πως μπορω να πατησω αποδοχη σε μια απαντηση και πως να γραψω απαντηση βαζοντας απαντηση του προηγουμενου; Ελπιζω να μην σας μπερδεψα πολυ. Πήγαινε στο θέμα: προβληματα με το προφιλ |