Μήνυμα στις 11/12/2015 στις 08:11 @Sex
αν δεν νοιωθεις εσυ ανετα πως θα νοιωσει εκεινη..? κοιτα.. μπορεισ να το ελεγξεις σιγα σιγα... για παραδειγμα της αρεσει το αγριο σεχ... της αρεσει να της τραβασ τα μαλλια και να της δινεις καμια..? οπως παραπανω αναφερθηκε μπορεισ να το ξεκινησεις ετσι... να της δηλωσεις πως θες να την παρεις... να της πεις οτι θες να την γαμησεις ... να εισαι λιγο προστυχος πριν ξεκινησετε για να δεις αντιδρασεις....αν δεις και καυλωνει... εκεινη την ωρα πεταξε της ενα οτι μονο εγω θα σε πηδαω ,,, θα εισαι το πουτανακι μου και τετοια... οτι και καλα ειναι μονο δικη σου.... και εσυ μονο δικος της... αλλα θα της το πεις προστυχα.. θα κοψεις αντιδρασεις και σιγα σιγα μπορεις να προχωρησειις στα πιιο πιικαντικα και προστυχα σχολια... (μπορεις να την ρωτησεις και τι γνωμη εχει για της 50 αποχρωσεις του γκρι πριν κανεις οτιδιποτε) Πήγαινε στο θέμα: βρωμόλογα σεξ από άνδρα
Μήνυμα στις 11/12/2015 στις 07:59 @Sex
συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια .. εμένα μου εχει τυχει συντροφός μου να έχει πέος με κλίση .. πιστεψε με δεν ήταν καθόλου ασχημο... ειδικα σε καποιεσ συγκεκριμνες στάσεις η απολαυση ηταν πραγματικα διαφορετικη και ιικανοποιητική απο αλλους συντροφους. μην κλείσεις τα φωτα .. πρεπει να γνωρισει το πεος σου πριν το νοιωσει μέσα της... σιγουρα ειναι καλυυτερα να την αναψεις πολυ στην αρχη...να γνωρισεις και εσυ με την γλωσσα σου και τα ματια σου την περιοχη της...να της δειξεις πως εισαι άνετος με τον εαυτο σου... αν της δειξεις οτι ανγχώνεσαι με την κλιση σου σιγουρα θα της φανει οτι κατι ειναι λαθος... αλλα πραγματικα δεν ειναι.... ειδικα η αισθηση οταν ειναι εκεινη απο πανω σου η ειναι στα 4 ειναι πραγατικα απιστευτη....
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 11/12/2015 στις 04:09 @Sex
Καλησπερα σας, βρισκομαι σε διακοπές σε μια ξένη χώρα ...προχτες μεσω ενος κοινου γνωστου γνωρισα μια κοπελα .. μου την γνωρισε λογω της ασχολειας της σε αυτη τη χωρα που αντιστοιχει με τη δικη μου στην ελλάδα... απο τη στιγμη που την ειδα.. απο τον τροπο που με κοιτουσε κατι επαθα,,, ανταλλαξαμε τηλεφωνα και απο εκεινο το βραδυ δεν εχουμε σταματησει να μιλαμε οσο μπορουμε πιο απλα στα αγγλικα γιατι η εθνικοτητες μασ ειναι διαφορετικες... μαρεσει και εχει μπει στο μυαλο μου κατι ερωτικο.. απλα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ερωτικα μια κοπελα.. δεν ξερω αν ειναι αληθινο η απλα την θαυμαζω σαν προσωπικοτητα.. και δεν ξερω καν αν της αρεσω ετσι και αυτης.,,ακομα δεν εχουμε βρεθει ξανα απο κοντα, αλλα υπαρχει μια περιπτωση να βρεθουμε αυριο και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω,,,, Πήγαινε στο θέμα: ερωτας μεταξυ γυναικων |