Μήνυμα στις 7/6/2016 στις 20:00 @Μηχανήματα
Παιδί κατέβασα μια εφαρμογή αλλά όχι από το Google play και δεν διαγράφετε ούτε από τιέ ρυθμίσεις τι κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: εφαρμογή
Μήνυμα στις 11/5/2016 στις 21:34 @Sex
Παιδιά πρόκειται αύριο να φασωθω με μια κοπέλα και θέλει να τις βάλω δάχτυλο. Πως βάζουμε δεν ξέρω τπτ
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα
Μήνυμα στις 4/5/2016 στις 22:15 @Sex
Λοιπόν παιδιά το τελευταίο καιρό μου έρχεται να την παίζω με κοιλιακούς και μποξερακια ενώ κάνω σχέσεις με κορίτσια και όταν αλλάζω μπροστά σε άλλα ατομα γκαυλωνω τι να κάνω; αποδέκτες όλες οι απαντήσεις
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι γκει;
Μήνυμα στις 27/4/2016 στις 20:23 @Sex
Παιδιά έχω πρόβλημα όταν αλλάζω μπροστά στους συμπαίχτες μουκαι στους γονείς μου γκαυλωνω χωρίς να το θέλω. Τι να κάνω για να μην ξαναγινει;
Πήγαινε στο θέμα: Όταν αλλάζω σε άλλα ατομα
Μήνυμα στις 5/4/2016 στις 16:12 @Sex
Παιδιά εδώ και μια εβδομάδα έχω βγάλει 3 σπυράκια στο πουλί μου. Πως θα φύγουν. Εδώ και μία εβδομάδα δεν έχουν φύγει
Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια
Μήνυμα στις 19/2/2016 στις 22:17 @Sex
Θέλω να κάνω σεξ ήπια με μια κοπέλα πως να της το πω και οταν γινει πως θα της φέρω και τη θα εκανω; επιδη είναι πρώτη μου φορά
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 18/2/2016 στις 14:50 @Sex
Πώς ήταν αυτό που εκανες;πως την φέρθηκες; @kostasF
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 17/2/2016 στις 23:00 @Sex
Παιδιά πάρω τρίτη γυμνασίου και είμαι με μια κοπέλα εδώ και 1 μήνα θέλω να την πω να με πάρει πιπα αλλά ακόμα και σεξ. Είναι πρώτη μου φορά πως θα το κάνω εξηγήσετε μου εμπειρίες.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 31/1/2016 στις 17:26 @Sex
Παιδιά όταν την παίζω τις περισσότερες φορές πίνω τα χυσια μου λέτε αυτό να με επειρεασει σε κτ;
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 18:22 @Sex
Παιδιά πάω σε μια ομάδα βόλεϋ και εκεί στα αποδιτιρια βγάζουν όλοι τα σορτσάκια τους και αλλάζουν μερική βγάζουν και τα εσώρουχα του εγώ ντρέπομαι να βγάλω το σορτσ μου εκεί γτ ντρέπομαι και νομίζω ότι θα με κοροϊδεύουν το πέος μου είναι περίπου 11 εκατοστά παρακαλώ απάντησε μου
Πήγαινε στο θέμα: πέος |