Μήνυμα στις 9/12/2015 στις 21:26 @Sex
Καλα οσον αφορα το πουλι σου μην μασας καθολου,φροντισε να την αναψεις(στο μυαλο) και δεν θα βλεπει μπροστα της,οχι οτι εχεις και κανενα προβλημα,παανω κατω ολα τα πεη εχουν κλιση,πολλες φορες ισως ειναι απολαυστικο και για τηνν γυναικα που δοκιμαζει νεες γωνιες ;) ekmetaleysoy to Βασικα αν δεν της εχει βαλει ακομα δακτυλο και δεν εχετε κανει προκαταρκτικα, μην προχωρησεις κατευθειαν στο ψητο, μην βιαζεσαι Αμα πας σπιτι της και ειστε μονοι σας, βαλε της πρωτα δακτυλο,να γνωριστεις και λιγο με την περιοχηη της, Δεν μπορεις να παιξεις ποδοσφαιρο αν δεν μαθεις να περπατας πρωτα ;)) Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 9/12/2015 στις 21:20 @Sex
Να φανταστω απο τα 200 κατι χιτ κανεις δε λεει βρωμολογα?? Πήγαινε στο θέμα: βρωμόλογα σεξ από άνδρα
Μήνυμα στις 8/12/2015 στις 01:33 @Sex
Καλησπέρα παιδιά ειμαι νεος στο φορουμ, θελω να κανω λιγο πιο πικαντικο το σεξ με τη δικια μου, πιο συγκεκριμενα θελω να αρχισω να λεω κανα βρωμολογο/μπινελικι κλπ, απλα 1)δεν νιωθω ανετα να της μιλησω καπως, 2)δεν εχω ιδεα τι να πω, καμια ιδεα??? 3)εσεςι κοριτσι με τι θα φτιαχνοσασταν αν ακουγατε την ωρα του κοκο?? Πήγαινε στο θέμα: βρωμόλογα σεξ από άνδρα |