Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 07:39 @Διάφορα
Λοιπόν φίλε πρέπει να δρασεις οσο τον δυνατόν πιο γρήγορα για να μην φτασει σε ασχημο σημείο η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ σου κατασταση. Καλεις την αστυνομία και το 11525 ( γραμμη για το παιδί) .Εκεί δέχονται καταγγελίες για περιπτώσεις σαν την δικιά σου αλλα σου παρεχουν και ψυχολογικη βοήθεια αν σου χρειαστεί. Θα τους αναφερεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το τι γίνεται ( και στην αστυνομία και στο 11 525 ) . Για το δικο σου το καλο μην διστασεις να κανεις τίποτα απο τα παραπάνω
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω με τοτς γονεις μου
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 19:23 @Sex
Μην τρελαίνεσαι, δεν πρόκειται να σου πουν τίποτα. Ολοι τυγχάνει να έχουμε τετοιες ανασφάλειες αλλα στο τελος συνειδητοποιουμε οτι δεν χρειαζόταν κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: πέος
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 19:20 @Sex
Συζητησε μαζι της γι αυτό, πειραματησου, ψαξε να δεις τι της αρέσει. Σιγα σιγα θα τον βρειτε τον δρόμο. Και ειναι λογικο να νιωθει λιγο αβολα και σφιγμενη καθως απ οτι περιγραφεις δεν πρέπει να ειστε και οι πιο εμπειροι. Ρωτα την αν το ευχαριστιεται και τι θα την εκανε να της αρεσει πιο πολυ... Σορρυ αν δεν σε διαφωτισα, αλλα λογικα θα σε καλυψουν οι απαντήσεις των άλλων, πιο εμπειρων μελών. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ σε μεγάλη σχέση, δεν με ικανοποιεί
Μήνυμα στις 15/12/2015 στις 19:29 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε μου σε νιώθω. Εγω παντως πιστεύω ότι δεν είναι και οτι καλυτερο να την "τρως" στην μαπα καθε μερα στο φροντηστηριο και μάλιστα τοσο προκλητική... Η καλύτερη λύση είναι να αλλαξεις φροντιστήριο. Και υπομονη, πολλη υπομονή και σιγα σιγα θα σου περασει.Κατά τα άλλα δεν εχω να σου πω κάτι παραπάνω από οσα σου λενε οι φιλοι σου.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξεπερνιεται καθολου!
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 23:33 @Ftou.gr admin
Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί λύση για απο εκεί και περα καντε το δωρεάν, εστω και προσωρινά
Πήγαινε στο θέμα: ληξη paypal στην ελλαδα απο 18 / 12
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 23:31 @Sex
Αφου λοιπόν βλέπεις οτι ο τύπος είναι χαλαρος και υπομονετικός και δεν σε πιεζει, τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Οσο για το θεμα του προφίλ, μπορουσες να ζητησεις νεο κωδικο. Αφου εφτιαξες νεο προφιλ και μάλιστα το δηλωσες ανοιχτα, μπορουν να σου κλεισουν το προφιλ με την κατηγορία του " κλωνου " Πήγαινε στο θέμα: S.O.S. Φαση
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 18:32 @Ftou.gr admin
Απο 18 Δεκεμβρίου, η MoneySafe, η εταιρεία που φτιάχνει το PayPal, διακοπτει τη συνεργασία της με την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα πως θα γινονται οι αγορές μηνυματων??
Πήγαινε στο θέμα: ληξη paypal στην ελλαδα απο 18 / 12
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 14:38 @Διάφορα
Ξέρει κανεις εαν ισχύουν οι εκπτώσεις των εκπτωτικων περιοδων ( αυγουστος, Ιανουάριος) στα ηλεκτρονικά μαγαζιά??
Πήγαινε στο θέμα: e-shops και εκπτώσεις
Μήνυμα στις 13/12/2015 στις 14:35 @Sex
Καταρχην πρέπει να ξεφορτωθεις αυτην την απαισιοδοξια που εχεις. Πιστεψε με, αν εχετε στείλει αρκετές φωτογραφίες ο ένας στον αλλον ο τύπος θα έχει βγάλει συμπερασμα. Ολα θα πανε καλα. Οσο για το φιλι, ουτε ςγω εχω φασωθει ποτε, αλλα οπως θα δεις αμα κοιταξεις σε αλλα θεματα στο φορουμ, το πρώτο φιλι ειναι κατι για το οποίο αγχωνόμαστε όλοι αλλα στο ττέλοςολα πανε καλα. Αλλα ακομα και εαν δεν ξέρεις να φιλας καλα, δεν πρόκειται να ξενερωσει ο τυπος. Συνηθως εμείς τα αγόρια ειμαστε λιγότερο απαιτητικοι σε τετοια θεματα. Σιγα σιγα θα τον βρεις τον δρόμο, μην ανησυχείς. Οσο για το πρώτο φιλί θα βρεις συμβουλες στο ftou. Αποδεκτή αν σε κάλυψα :) Πήγαινε στο θέμα: S.O.S. Φαση
Μήνυμα στις 5/12/2015 στις 19:39 @Θ. Κλημεντίνη
Να σαι καλα ρε συ, με εμψυχωνουν ιδιαίτερα οσα μου ειπες... Μονο αλλη μια ερώτηση... Οταν τα ζητας απο μια κοπελα τι ακριβως της λες??
Πήγαινε στο θέμα: προβληματα... 2 σε 1... |