Μήνυμα στις 12/4/2016 στις 08:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αγαθοκλή, εγώ με τον κολλητό μου χωρίς να το έχει σχεδιάσει κανένας από τους δύο μας γιατί ήμασταν σπίτι μου μας βγήκε. Εκεί που μαλακιζόμασταν έβαλα μια τσόντα και καυλώσαμε. Τους βγάλαμε έξω και χωρίς να το καταλάβω παίζαμε ο ένας το πουλί του άλλου... Και είμαστε και οι δύο straight...Πήγαινε στο θέμα: Διάφορα με Φίλο
Μήνυμα στις 28/2/2016 στις 20:22 @Sex
Σε κάτι τέτοιο προσανατολιζόμουν και εγώ.... Ευχαριστώ..
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι straight και μου την πέφτει gay
Μήνυμα στις 28/2/2016 στις 18:14 @Sex
Καλησπέρα σε όλους... Θέλω τη βοήθεια σας..είμαι αγόρι και είμαι Γ Λυκείου.... στο σχολείο μου την πέφτει ένα παιδί που είναι gay... Πώς θα καταφέρω να του το ξεκόψω χωρίς να τον πειράξει γιατί είναι πολύ καλό παιδί...;;
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι straight και μου την πέφτει gay
Μήνυμα στις 30/11/2015 στις 13:39 @Sex
Δεν είχες δηλαδή προχωρήσει και είχες και εσύ τόσες ορμές...;;
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και κολλητή
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 18:31 @Sex
Ευτυχώς ευτυχώς θέμα συναισθήματος πέρα από σεξουαλικό δεν παίζει...είχες παρόμοιο θέμα με τις πανελλήνιες...;;
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 18:12 @Sex
Το κομμάτι αυτό με τον αυνανισμό μετά είναι που με κρατάει περισσότερο πίσω... Όσο για την κολλητή μου ούτε πορνοστάρ τέτοιες αναλογίες..
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 15:45 @Sex
Καλησπέρα. Είμαι αγόρι και φέτος είμαι γ Λυκείου. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα στον τομέα σχέσεις και είμαι παρθένος. Το θέμα είναι ότι πιθανότατα λόγω του άγχους και της πίεσης οι καύλες είναι απερίγραπτες. Το συγκεκριμένο θέμα το έχω συζητήσει ούτε καν με τον κολλητό μου που βρίσκεται σε παρόμοια θέση αλλά με την κολλητή μου με την οποία εδώ και πολύ καιρό λέμε ότι κάποια στιγμή θα πηδηχτούμε.. Καθε φορά που το συζητάμε με καυλώνει περισσότερο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν όλο αυτό γίνεται στην πλάκα αλλά εγώ θέλω να την πηδήξω. Τι να κάνω για να ξεκαθαριστεί το τοπίο;; Να της το προτείνω τα Χριστούγεννα που θα έρθει και ό,τι γίνει..;; Και αν όντως γίνει θα ξεκαυλώσω ή θα συμβεί το αντίθετο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διαβάσω.;;
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και κολλητή |