Μήνυμα στις 4/12/2015 στις 15:41 @Sex
απλά μπορεί να έσπασε ο παρθενικος υμένας που αμφιβάλλω η απλά να τον τραυματισες.. Μην ανησυχείς και να έσπασε συνεχίζεις να είσαι παρθένα διότι δεν έχεις πάει με άντρα.
Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνονισμου
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 14:12 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.. Ειλικρινά μου λυθηκαν οι απορίες μου και μου έφυγε και ένα βάρος γιατί με αυτό που δεν αναβα εύκολα όπως παλιά νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλα... Να σε καλά και πάλι.
Πήγαινε στο θέμα: γυναικείος αυνανισμος και απορίες
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 02:47 @Sex
Λοιπόν όχι ότι εγώ είμαι σούπερ έμπειρη σε αυτό το θέμα αλλά θα σου πω εγώ τι του άρεσε του πρώην μου πολύ. Τον έφτιαχνε πολύ όταν του έκανα πιπα και τον κοιτούσα με στα μάτια όλη την ώρα όπως και επεισης του μιλαγα βρώμικα. Επεισης σχετικά με το πόσο βαθιά μπορείς να το πάρεις εξαρτάται από εσένα και θέλει εξάσκηση.. με τη μία να τον πάρεις όλο δεν γίνεται σιγά σιγά και θα συνηθίσεις. Αυτά είχα να σου πω ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λιγάκι
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή για σωστή πίπα
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 02:43 @Sex
Γειά σας! Είμαι η Έλενα και είμαι 16 ετων. Θυμάμαι τον εαυτό μου να αυνανιζεται από αρκετή ηλικία και μεγαλωνοντας του έδινα να καταλάβει όλο και πιο πολύ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. 1)Αυνανιζομαι πολύ συχνα (1-2 φορές την ημέρα μερικές φορές και άλλες φορές ανα τρεις μέρες και ανάλογα με τα κέφια βλέπω τσόντες η σκέφτομαι κάτι που με φτιάχνει) αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία μου και για την σεξουαλικη μου ζωή αργότερα; 2)με τον πιο πολύ αυνανισμο όταν πήγαινα να κάνω προκαταρτικα με άνδρες αναβα μεν αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο παλιά; Λέτε αν μειώσω τον αυνανισμο να αποκτήσουν τα όργανα μου την παλιά τους σεξουαλικη ευαισθησια? (δλδ πιο μικρή αναβα και μόνο που εδινα ενα γλωσσοφιλο) Αυτές είναι οι απορίες μου και ελπίζω να με διαφωτισετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Πήγαινε στο θέμα: γυναικείος αυνανισμος και απορίες |