Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 22:08 @Sex
Κάτι ακόμα. Το παιδί λογικά είναι αυτουνού που τελείωσε μέσα σου! Οπότε μίλησε του! Και αν θες να κάνεις έκτρωση (που δεν το θεωρώ σωστό Γιατί εντάξει..Είναι κρίμα:/ ) θα μπορούσε και αυτός να σου δώσει μερικά χρήματα Αφού είναι και δικό του θέμα! Δεν έκανε τη δουλειά του και τώρα όλα Μια χαρα. Είναι και δικιά του ευθύνη. Γιατί μόλις το κατάλαβες Δεν πήρες κάποιο χάπι;; Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια
Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 22:03 @Sex
Ξέρω πως νοιώθεις κατά κάποιο τρόπο. Και εγώ το έκανα πρώτη φορά φέτος (1η Λυκείου) και έσπασε το προφυλακτικό. Κάτι που θα έπρεπε να είχες σκεφτεί να φορέσει ο φίλος σου. Τεσπα. Το είπα στην μαμά μου Αφού κατάλαβα ότι έπρεπε να το ξέρει σε περίπτωση που γινόταν κάτι. Στην αρχή στεναχωρήθηκε που το έκανα τόσο νωρίς. Δεν θύμωσε πολύ. Μπορείς να πεις στη μαμά σου ότι δεν το ήθελες κλπ και πως τώρα ότι έγινε έγινε. Πάντως πες της το όπως και να έχει!
Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια
Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 21:56 @Sex
Χμμ...ωραία. Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα. Ξέρω ότι σας αρέσει να κοιτάτε τα κορίτσια όταν το κάνουν αυτό. Αλλά εγώ ντρέπομαι λιγο:3 Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή για σωστή πίπα
Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 20:46 @Sex
Γειά σας! Χθες πήρα πρώτη φορά πίπα από το αγόρι μου..Μου είπε ότι του άρεσε αλλά λέει πως θα μπορούσα να το κάνω και καλύτερα. Εντάξει ήταν η πρώτη φορά. Λογικό το βρίσκω. Αλλά δεν ξερω το πως πρέπει ακριβώς να το κάνω..καμία ιδέα; θέλω να του αρέσει. Επίσης μου είπε να παίρνω πιο πολύ μέσα αλλά δεν μπορώ..Τι να κανωω;; ://
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή για σωστή πίπα |