Μήνυμα στις 23/11/2015 στις 22:20 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:οχι πολλα εγω οταν ειχα ενα μικρο μαγαζι του εδινα 30Πήγαινε στο θέμα: Πληρωμή πορτιέρη σε Club
Μήνυμα στις 23/11/2015 στις 22:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αγάπη μου γλυκιά μην στεναχωριέσαι... Αν δεν θες να το πεις στην μαμα σου πάρε την γραμμη στηριξης του χαμογελου του παιδιου, γιατι παιδι εισαι και εσυ, και πες τους ακριβώς τι εχει γινει και οτι φοβασε την αντιδραση της μαμας σου οταν το μαθει. Πιστεύω πως δεν θα σε αφήσουν απροστάτευτη οτι και αν διαλέξεις να κανεις. Πάντως αυτο να σου γινει μαθημα και οταν κανεις εσυ παιδια να μην εισαι αυστηρη, να κρατας τις ισορροπιες ψυχη μου. Πάντως οι προφυλαξεις ειναι το σημαντικοτερο και αν δεν θελεις προφυλακτικα να μαζέψεις λεφτα και να βάλεις σπιραλ. Η συμβουλή μου ειναι να το κρατησεις το παιδακι σου και οταν γεννηθει κανεις τεστ dna για να δεις ποιανου ειναι. Ειναι αμαρτία, αμα δεις πως γινονται οι εκτρώσεις, να σκοτώσεις ενα εμβρυο. Συγγνώμη για το κατεβατο... Ελπίζω να σου φανηκαν χρησιμα οσα σου ειπα. Και να θυμασε οτι ειμαστε αυτο που επιλεγουμε. μην αφήνεις κανενα να σε κακολογει. εξάλλου η πραφεις σου καθρεπτιζουν την συμπεριφορα της οικογενειας σου προς εσεναΠήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια |