Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 22:20 @Sex
Το θέμα είναι ότι μέσα μου τελείοσαν και οι 2 ....τι να κάνω ....φ έχω καταντισεί γραφική αλλά τι ....να μην κάνω έκτροση και να γενήσω στα 17 μου ?
Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια
Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 21:45 @Sex
Απόφασισα να μιλήσω στο ένα από τα δύο αγόρια για να με στηρίξει οικονομικά για την έκτρωση , και αν είναι του άλου ...δεν θα μαθευτεί ποτέ,στην μητέρα μου δεν θα το πω ......δεν ξέρ θα δω τι θανκάνω , η έκτροση είναι πολύ βάρβαρη για το μορό αλλά η ζωή που θα ζήσει αν ζήσει θα είναι ποιό βάρβαρη , μία που , κανείς δεν το θέλει σε αυτή τη ζωη....
Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 18:50 @Sex
Το θέμα μου είναι που θα βρω τα χρήματα , ρώτησα γιατρό και μου είπε ότι θέλει 450 $...και αυτό πολύ χαριστηκά έχω μόνο 200 τι να κάνω αχου
Μήνυμα στις 23/11/2015 στις 22:37 @Sex
Κοιτάξτε,με την οικογένεια μου δεν έχουμσ καλές σχέσεις , μάλον δεν έχουμε σχέσεις , η κολητή μου έχει μία ξαδέρφη γιατρό , θα τα κανονίσουμε να κάνουμε την εκτρωση όσο ποιο γρήγορα γίνετε....δεν είμαι έτημη να γίνω μαμά ακόμα, προσπαθώ να υπολογίσω τις μέρες αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς το έπιασα θα τα δώ αύριο δεν ξερω ....αχ γιάτι σε εμένα
Μήνυμα στις 23/11/2015 στις 16:23 @Sex
Η μητέρα μου ποτέ δεν θα το δεχτεί, και σε ποιόν από τους 2 να μιλήσω?Στα νοσοκομεία κάνουν δωρεάν εκτρώσεις?
Μήνυμα στις 22/11/2015 στις 13:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι...μαλλον πρέπει να έσπασε με το δάχτυλο αφου εκανες και σεξ και δεν εβγαλε αιμα τώρα δεν ξέρω τι έγινε με το τεσπ παπ....μπορει να έσπασε ο μισός όπως είπες τότε και ο άλος με το δάχτυλοΑν και όπως διάβασα κάπου μετά το τεστ παπ είναι απολύτος φυσιολογικό να έχεις αίμα Πήγαινε στο θέμα: παρθενα ή οχι
Μήνυμα στις 21/11/2015 στις 21:08 @Διάφορα
Εγω λέω να τα πάς στα σκουπίδια ετσι όπως τα πήρες και να το κόψεις πριν να είναι πολυ αργά για εσένα
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτος καπνος
Μήνυμα στις 21/11/2015 στις 20:48 @Sex
Προιδοποιώ έχω ορθογραφικά , θα γράψω πολλά , και ειμαι απεγνοσμένη.Πάω δευτέρα λυκείου , είμαι 16 .Ολοκλήρωσα με ένα σημαθητή μου στην 2ρα γυμνασίου και από τότε έχω πάει με 6 αγόρια , γύρω στις 25 φορές.Ξέρω πολλές ,πείτε με περιθοριακή αλλά αυτή είμαι . Πριν 2 μήνες μέσα σε 1 εβδομάδα πήγα με 2 πρώην μου .Με τον ενά πήγα 2 φορές χωρίς προφυλακτικό και τελειώσε μέσα μου .Χωρίσαμε και μετά από 4 μέρες πήγα με έναν άλλο.Το κάναμε 2 φορές και με αυτόν χωρίς προφυλάξεις, αν και τη μία φορά τραβύχτικε μετά 1 βδομάδα μετά το ξανακάναμε χωρίς προφυλακτικό πάλυ μία φορά και 1 άλλη με .Είχα καθυστέριση για 3 μέρες , μετά έβγαλα λίγο αίμα αλλά κόπηκε , δεν ήταν κανονική ρόη ,και τώρα έχω καθηστέριση 1,5 μήνα .Πριν μία βδομάδα έκανα 5 τεστ που αγόρασα με μία φιλη μου , τα 4 θετικά το 1 αρνητικό .Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω .Και με τους δύο έχω χωρίσει και πριν 1 βδομάδα χώρησα με έναν άλο που πήγα 1 φορά , αλλά με προφυλάξεις .Δεν ξέρω τι να κάνω , ποιου είναι το παιδί έχω απελπιστεί , δεν το θέλω καθόλου το παιδί .Δεν υπάρχει σάλιο για εκτρόσή , δεν θέλω όμως να το κρατήσω , να καταστρέψω και την δική μου ζωή , και του παιδιου .Δεν μπορώ να υπολογίσω τις μέρες ακριβώς ποιουνού είναι . Έπρεπε να πέρνω προφυλάξεις οκ αλλά τώρα τι ?Στους γονείς μου να μηλίσω ούτε κουβέντα , η μάνα μου νομίζει ότι είμαι ακόμα παρθένα , ειναι παλεόν αρχων , θα με αποκληρώσει αν το μάθει .Θεωρεέι ανήθικεες τις σχέσεις κάτω από τα 18 , και ο πατέρας μου το ίδιο......Βοήθεια
Πήγαινε στο θέμα: Ανεπιθίμιτη εγκυμοσίνη,βοήθεια |