Μήνυμα στις 15/8/2019 στις 07:28 @Sex
Καλησπέρα στους χρήστες του forum! Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με μια εμπειρία που με καίει αυτό τον καιρό.. Πριν λίγες μέρες, έγινε απόπειρα να κάνουμε σεξ με την κοπέλα μου. Καθώς δεν είχα προφυλακτικό μαζί μου (Ναι το ξέρω, μέγα λάθος μου), αποφασίσαμε και οι 2 να προχωρήσουμε έτσι. Κάναμε απλά 3-4 διεισδύσεις, και έπειτα σταμάτησα, αφού με είχαν φάει οι τύψεις για αυτό που πήγα να κάνω. Δεν τελείωσα μέσα της. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τραβήχτηκα. Να σημειώσω επίσης ότι δεν ήμασταν στις γονιμες μέρες της. Η κοπέλα Περίμενε περίοδο, 2 μέρες μετά την επαφή.. Και εδώ είναι που έρχεται η ανησυχία μου. Η κοπέλα έχει καθυστέρηση 2 μέρες μέχρι στιγμής (σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα). Λέτε να οφείλεται λόγω άγχους; (καθώς η ίδια εργάζεται αρκετές ώρες) Λέτε να οφείλεται το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παρθένα μέχρι τότε; Λέτε να μην της έρθει η περίοδος καθόλου; (Η ίδια μου έχει πει πως της έχει τύχει 1 φορά στην ζωή της, όσο περίεργο και αν ακούγεται) Γενικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι έγκυος; Θα εκτιμούσα κάθε άμεση και ειλικρινής βοήθεια στα σχόλια πραγματικά, καθώς και συμβουλές στο τι να κάνω, προκειμένου να βγω όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή την δύσκολη θέση. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 10/12/2015 στις 10:46 @Sex
Δηλαδή ScandalousAngel αφού είσαι γυναίκα και ξέρεις καλύτερα τις γυναίκες παίζει να ξενερωνε καμιά με τέτοια φάση ?? (Εξαιρώντας τις που.....ες βέβαια ) Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 8/12/2015 στις 19:12 @Sex
Λοιπόν ο παιδιά το θέμα που σας γράφω τώρα είναι πολύ σημαντικό γία εμένα και για αυτό θα ήθελα όσο περισσοτερες απαντήσεις γίνεται Λοιπόν εδώ και 1 εβδομάδα είμαι με μια κοπέλα και χτες πάνω στην συζήτηση μας μου ζήτησε να το κάνουμε.Μάλιστα μου είπε πως αυτό το σαββατοκυριακο οι γονείς της θα λείπουν και έτσι θα γίνει μάλλον μία από αυτές τις μέρες (το σεξ ενοωω ) Παιδιά αυτό που με προβληματιζει είναι η αντίδραση της όσον αφορά το πεος μου.Πιο συγκεκριμένα είχα γράψει δύο θέματα για την κλιση πεους λόγω του ότι είχα ένα κόμπλεξ για αυτό για την κλιση που έχει.Αυτό δόξα το θεό το ξεπέρασα.Αυτό που με προβληματιζει είναι άλλο.Μήπως έχει την εντύπωση πως όλα τα πεη είναι ίσια ?Πώς θα αντιδράσει εκείνη την στιγμή?Λέτε να χωρίσουμε για αυτό τον λόγο? Ειλικρινά παιδιά αυτες τις μέρες με έχει πιάσει κόμπλεξ σε σημείο που δεν μπορείτε να φανταστείτε.Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι είμαι 16 χρονών παρθένος αλλά η κοπέλα μου παίζει να της έχουνε βάλει μόνο δάχτυλο (σε προηγούμενες σχεσεις) Παιδιά οποίος έχει εμπειρίες παρόμοιες θα ήθελα να μου τις περιγράψει και επίσης θα ήθελα γνωμες κοριτσιών για το πως θα αντιδρουσαν με τέτοια εμφάνιση Υ.Γ1 Όσο αφορά το σχήμα του πεους μου για να σας δώσω να καταλάβετε φανταστείτε μια γωνία (από δύο ευθ.τμήματα ) να έχει κλιση το πολύ 20 μοίρες (από 15-20 είναι δεν έχω μετρήσει ακριβώς ) αλλά το 1ο τμήμα είναι 3εκ και το υπόλοιπο 12εκ.Επίσης θα ήθελα να σημειώσω πως επειδή η κλίση είναι σχεδόν στην βάση δεν είναι πολύ αισθητική (πρέπει να δεις καλά για να την παρατηρήσεις ) και επίσης σχεδόν όλες οι σεξουαλικες στασεις θα με βολεύουν (τουλάχιστον έτσι νομίζω )γιατί το υπόλοιπο πεος (μετά την κλιση )είναι ευθύ. Υ.Γ2 Όσο αφορά την κοπέλα μου Είναι μια κοπέλα κούκλα που για να φανταστειτε την γουσταρε παραπάνω από το μισό λύκειο.Ελπίζω να κατσλαβαινετε πως δεν είναι καμιά του δρόμου Θα ήθελα παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις και πιστεύω να καταλάβατε σε τι θέση βρίσκομαι Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη για το κατεβατο Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 6/12/2015 στις 18:41 @Sex
Κοίτα η γνώμη μου είναι πως η πιπα θέλει τεχνική προσπάθησε την επόμενη φορά να δουλεύεις με σημεία που ερεθιζουν πολύ τον άντρα και αυτό δεν είναι άλλο από το κάτω μέρος της βαλανου. Οπότε να ξέρεις για να πάρεις καλύτερη πιπα την επόμενη φορά απλά δουλεψε το σημείο που σου πα για να τον ερεθισεις περισσότερο Αυτά από μένα Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή για σωστή πίπα
Μήνυμα στις 5/12/2015 στις 14:49 @Sex
Όχι ενοείται σιγά το κακό.που έσπασε ο παρθενικος υμενας σου ? εξάλλου σε όλες θα έσπαγε κάποια στιγμή τώρα όσο αφορά το αίμα δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι σε όλες τις κοπέλες (αν όχι σε όλες στις περισσότερες )βγαίνει αίμα κατά τις πρώτες επαφές τους. τι να πω συνέχισε την σεξουαλικη σου ζωή και αν βλέπεις ότι και στις επόμενες σου επαφές βγαίνει πάλι αίμα επισκέπτεσαι και ένα γυναικολόγο δεν είναι κάτι κακό Άσε που νομίζω ότι στις επόμενες επαφές σου θα σταματήσει αυτό (είναι μέχρι να συνηθησει ο κόλπος σου )οπότε άραξε δεν τρέχει απολύτως τίποτα όλα είναι φυσιολογικά πιστεύω. Πήγαινε στο θέμα: Ρηξη παρθενικου υμενα
Μήνυμα στις 5/12/2015 στις 14:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοριτσι μ άραξε δεν τρέχει κάτι με το στήθος σου έλεος πια.όλες οι κοπέλες δεν έχουν το ίδιο σχήμα και τον ίδιο όγκο οπότε άραξε.σε κάθε κοπέλα αυτά αλλάζουν και προς θεού πια δεν πρόκειται να φας χι από κανέναν άντρα στην ζωή σου λόγω του σχήματος του στήθους σου.αν κανένας το έκανε αυτό θα ήταν κανένας ηλιθιος που ψάχνει τέλειο στήθος όπως αυτά στις τσόντες .όπως και σε εμάς το πεος μας δεν είναι σε όλους το ίδιο (σχήμα και μέγεθος )έτσι και στις γυναίκες το στήθος δεν είναι ίδιο.οπότε άραξε προχωρα με το αγόρι σου και να ξέρεις ότι αν σε χωρίσει θα είναι μεγάλος μ....ας και απλα ψάχνει κορίτσια να πηδαει που και που.να ξέρεις ότι αυτό που θέλουν οι άντρες από το στήθος της γυναίκας είναι απλά να το πιάνουν και τίποτα άλλο (ειδικά το αγόρι σου είναι και τυχερός με εσένα )προχωρα κορίτσι μ και όπως σου πα.να είσαι χαλαρή ,ήρεμη και σου εύχομαι να απολαύσεις την στιγμή Υ.Γ μην κάνεις την μα....α και πας να κάνει πλαστικές ή να βάλεις σιλικόνες πότε μα ποτέ.προς θεού δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε τις τσόντες μου φαίνεται ... Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 17:57 @Sex
παιδιά είχα ξαναγράψει ένα θέμα που αφορά το πεος μου που έχει μια κλιση ( όχι μεγάλη ) προς τα αριστερά αλλά δεν μου έχει φύγει μια απορία πως θα αντιδρούσε μια γυναίκα βλέποντας το πεος μου? Θα με εμποδίσει αυτό να κάνω σχέσεις με όμορφες κοπέλες ?(ενοοω να μην μου κάθονται μόνο άσχημες λόγω του πεους μου ) γενικά πρακτικά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα απλά το αισθητικό με έχει διαλύσει και μου κατεβάζει την ψυχολογία βοήθεια πλιζ! !! Πήγαινε στο θέμα: Κλιση πεους και γυναικες
Μήνυμα στις 29/11/2015 στις 17:44 @Sex
φιλε εγω θα σου έλεγα εφόσον σου κάθεται η γκομενα γιατί όχι προχωρά στο σεξ και ότι έγινε έγινε .από την άλλη σίγουρα θα καλμαρεις και θα νιώσεις καλύτερα πιστεύω .βέβαια όπως είπε κα ο φίλος παραπάνω μετά θα θες συνέχεια και δεν ξέρω αν με τον αυνανισμό θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα (ενοοω με το διάβασμα ).φίλε δικιά σου απόφαση αλλά εγώ προσωπικά αν ήταν ωραίο μανάρι δεν θα άφηνα την ευκαιρία.
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και κολλητή
Μήνυμα στις 15/11/2015 στις 23:25 @Sex
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθεσατε για το θέμα που με αφορά και μπορώ να πω ότι με βοηθήσατε σε μεγάλο βαθμό Περιμένω και από άλλους την γνώμη τους Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 15/11/2015 στις 11:08 @Sex
παίδες Γειά σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που αφορά το πεος μου και με έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό είμαι 16 χρονών και το πέος μου παρουσιάζει μια κλιση προς τα αριστερά περίπου 15 μοιρών.πιο συγκεκριμένα στους πρώτους 2 πόντους από την αρχή του είναι ίσιο και έπειτα κάνει την κλιση αυτή των 15 μοιρών και μετά συνεχίζει πάλι ίσιο.πρακτικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι το αισθητικό.πως θα το αντιμετώπιζε μια γυναίκα που το βλέπει για πρώτη φορά?δεν θα του έδινε πολύ βάση ή δεν θα ήθελε να προχωρήσουμε σε σχέση με αυτήν ?please βοηθήστε με(θα ήθελα να ακούσω και γνώμες γυναικών) ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: Πεος |