Μήνυμα στις 6/7/2017 στις 02:33 @Sex
Καλύτερα να πας σε γιατρό. Επίσης, δεν ξέρω αν έχεις κάνει τεστ παπ, αλλά καλό είναι να κάνεις για προληπτικους λόγους. Πήγαινε στο θέμα: ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 00:52 @Sex
Καλησπέρα. Σήμερα είχα την ανάγκη να αυνανιστω κι έτσι έγινε. Στην αρχή, ετριψα με το χέρι το αιδοιο μου,ενώ φορουσα βρακι, μετά ετριψα την κλειτοριδα μου και έβαλα δάχτυλα. Το πρόβλημα είναι μετά από ώρες, νιώθω σαν να πρηστηκε το δεξί μεγάλο χείλος. Μπορεί να έχω κάτι και να ευθύνεται από τον αυνανισμό?? Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 14/11/2016 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Η μόνη υπόνοια μου ηταν οτι κοιμαμαι πολλες ωρες!Οπως και να χει,ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Πήγαινε στο θέμα: Αρρωστοφοβια
Μήνυμα στις 13/11/2016 στις 01:13 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτός είναι ο λόγος.Μπορεί να ειναι και λογω αγχους που κοιμαμαι τοσες ωρες,σωστα;;
Πήγαινε στο θέμα: Αρρωστοφοβια
Μήνυμα στις 12/11/2016 στις 00:27 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μελη του φτου. Ειμαι 20 χρονων και φοβαμαι μηπως εχω ογκο στο κεφαλι. Φοβαμαι αυτο,γιατι κοιμαμαι σχεδον καθε μερα 10 με 12 ωρες,ξαναλεω σχεδον,αλλα αργω να κοιμηθω τα βραδια. Ποια ειναι η γνωμη σας;; Πήγαινε στο θέμα: Αρρωστοφοβια
Μήνυμα στις 25/3/2016 στις 11:06 @Sex
Απλα δεν ειχα εκεινη τη στιγμη και δεν ηξερα τις αντοχες του.Σιγουρα δεν θα παθω κατι ε;;
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός
Μήνυμα στις 24/3/2016 στις 21:38 @Sex
Καλησπέρα μέλη του φτου..Θα ήθελα σας ρωτήσω κάτι.Αν βάλω το χέρι μου μέσα σε polybag και μετά στον κόλπο μου,υπάρχει περίπτωση να πάθω κάτι απο το polybag? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός
Μήνυμα στις 4/2/2016 στις 00:35 @Sex
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου!Ησυχασα τωρα!
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος |