Μήνυμα στις 30/12/2005 στις 14:31 @Sex
Ο γιός μου είναι 3 χρονών και του σηκώνεται αγαπητέ Striden!! Το σπουδαιότερο, όταν το κάνεις πρέπει να το αισθάνεσαι, να το καταλαβαίνεις, και να μην είναι ούτε αγγαρεία αλλά το να το ευχαριστούνται και οι δυό. Άρα και η ηλικία είναι κάτι το άνευ σημασίας. Ο έρωτας είναι αίσθημα, αγάπη, κατανόηση, και ποτέ λειτούργημα, ή επίδειξη. Πήγαινε στο θέμα: η καταλληλη ηλικια για σεξουλικες επαφες
Μήνυμα στις 30/12/2005 στις 14:22 @Θ. Κλημεντίνη
Παρ' όλο που δεν είναι του θέματος, αγαπητοί φίλοι γράφεται ελληνικά, για να μην κάνουμε μια ώρα να διαβάσουμε της μπαρούφες σας!!
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 21/12/2005 στις 22:32 @Sex
Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου δεν είναι οτι δεν έχεις πείρα, αλλά μάλλον ψιλοκομπλάρεις επειδή έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Επειδή πέρασα απο αυτήν την κατάσταση, μάλλον ντρέπεσε να πεις στο κορίτσι σου οτι εισαι παρθένος ή μάλλον έχεις πει κάτι άλλο ( Γκομενιάρης ! είχα πολλές! ξέρω τα κόπλα!!) Όμως αν πραγματικά αγαπάς την κοπελιά σου και θέλετε να κάνετε έρωτα, είναι καλύτερα να της πεις την αλήθεια. Η κάθε ατέλεια, η κάθε στραβή κίνηση, θα έχει την δικαιολογία του πρωτάρη, αλλά με αγάπη, και σεβασμό. Καλά στα λέι η palliria, αλλά σαν εμπειρία να πας σε οικο ανοχής (Ολλανδία-Γερμανία) μετά. Μην νομίσεις οτι θα κερδίσεις τίποτα τώρα αν πας σε μπορτέλο , σαν Ευρώ σε βλέπουν, όπως και συ αργότερα θα τις βλέπεις σαν αντι-μαλακία!! Σόρυ Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παρθενος, να παω σε οικο ανοχης;
Μήνυμα στις 21/12/2005 στις 17:26 @Κλάψιμο
Σόρυ μήπως είσαι ερωτευνένη με κανένα κολλητό σου ; Πολύ θλιμμένη την βλέπω την κουβέντα σου και πολύ αδιέξοδη!! Απο ενδιαφέρον για πάρε πρωτοβουλίες και άσε τα μυξομελανχολικά σου. Πήγαινε στο θέμα: Μυστικό μου
Μήνυμα στις 20/12/2005 στις 16:34 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπάρχουν ηλικίες στον έρωτα ! . Γιαυτό ζήσε τον έρωτα και απόφυγε όσο μπορείς τον γάμο.Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 26/10/2005 στις 14:15 @Sex
Καλά είναι προβλήματα σεξουαλικά όλα αυτά ; Τί κάνετε τελικά όλη την μέρα ; Κρατάτε την μεζούρα και προσπαθήτε να δείτε πόσο μεγάλωσε; Στην ηλικία σας δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα αλλά και ούτε θα έπρεπε να σας απασχολούν. Κοιτάτε να κάνετε μια καλή σχέση και μετά βλέπετε και τα υπόλοιπα. Ψωλ...μέτρηδες,στραβοψ...δες, κοντοψ...ληδες, και ΣΙΑ.
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικά μεγέ8οι!
Μήνυμα στις 25/10/2005 στις 16:47 @Sex
Για να δώσω απάντηση πρέπει να ξέρω αν ο kablaras μας διαβάζει ακόμα. Βέβαια κάλλιστα μπορεί και να έχει αλλάξει ψευδώνυμο και να χρησιμοποιεί Π.Χ Alexander(s), Έτσι αν ειναι μαζί μας ακόμα πρέπει να το μάθουμε ή ενδιαφέρεσαι κι εσυ ;
Μήνυμα στις 24/10/2005 στις 23:29 @Sex
Αγαπητέ Kablaras-3cm μετά και την ικανοποιητική απάντηση του Alexander(s), μεγαλώνοντας- μεγαλώνει, νομίζω για να κλείσουμε το θέμα δεν μένει τίποτα άλλο απο το να αλλάξεις και το όνομα σου απο Kablaras σε kablakis.
Μήνυμα στις 24/10/2005 στις 20:43 @Sex
Φυσικά και έπρεπε να του δώσουμε μια απάντηση, μόνο που δεν είδα ούτε την δική σου φίλτατε Alexanders πουθενά. Και μια και το καλοσκέφτηκα το μέγεθος δεν παίζει πολυ σημασία όσο το πάααααααααααααααααααααααααααααααααχος. Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικά μεγέ8οι!
Μήνυμα στις 22/10/2005 στις 19:26 @Sex
Φίλε εγώ είμαι 42 χρονών και την έχω 42 cm. Άρα με τον καιρό θα μεγαλώσει και η δική σου. Καλά δεν ντρεπόμαστε και λίγο βρε ψωλ..μέτρηδες!!! Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικά μεγέ8οι! |